90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 237

• 40 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
 Добро утро.
 Нямам кантар,но МЦ ме навести тази сутрин и съм подута като балон.Все още се чудя какво да е менюто днес и май клоня към плодово.За съжаление не обичам много плодовете от този сезон,но няма какво да се прави ConfusedИначе съм заредила хладилника с продукти за броколи със заквасена сметана,топено сиренце и кашкавал Heart Eyes и това ми е алтернативата.

White_roses,прочети съдържанието.Гледам,че на картинката има нарисувани грах и царевица,но кой знае какво се съдържа в тези пакетчета.Обикновено имат доста сол в тях и няй-вероятно ще ти докарат +.Нямаш ли други опции?
 Лек ден.

# 661

White_roses,прочети съдържанието.Гледам,че на картинката има нарисувани грах и царевица,но кой знае какво се съдържа в тези пакетчета.Обикновено имат доста сол в тях и няй-вероятно ще ти докарат +.Нямаш ли други опции?
 Лек ден.

Нямат грах и царевица, имат само едно пакетче с подправки и друг път съм вземала.

Ще търся друг вариант, просто бях нощна и не съм мигнала и търся нещо бързо, ама ако може и да го има в магазинчето до блока че по далеч не ми се ходи Simple Smile Филия хляб с един домат винаги ще свърши работа в краен случай.  Wink

# 662
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,след белтъчен ден вчера кантара е на 0,което е добре,защото явно месцето ми понася.Днес варива:
з-кафе и банан
о-ориз със зеленчуци и салатка
в-същото

Аз за себе си съм взела решението да следвам такъв тип хранене,защото ми се отразява добре.Не съм свалила,кой знае колко,но смятам,че до края на режима ще има видима разлика.Още повече,че този режим не изисква специални подготовки или супер странни храни.Успявам да храня и себе си и домочадието без излишни усилия или пари.Само на колеги и приятели не съм споделила,защото не искам никой да ми действа демотивиращо като ми обясняват как няма смисъл от диети.

# 663
Тинки, хапни си торта и прегърни майка си   bouquet с чиста съвест  Моята почина преди много години, но всеки ден ми лисва...
Взе ли си лимец   Hug
Василева, аз обожавам мандарини и портокали  Heart Eyes

# 664
Василева, аз обожавам мандарини и портокали  Heart Eyes
Скрит текст:
Мандарини хапвам от време на време,но портокали и грейпфрути обичам само на фрешове.Ананас ако случа хубав е супер,ама не винаги ми се получава.Миналата зима изкарах на банани и кивита и то пак с нежелание.До скоро като влизах в плод-зеленчука бях като малко дете в сладкарница,а сега...

# 665
Здравейте! Аз след вчерашните въглехидрати (половин хляб, 300 грама маслинова паста и 2 печени чушки общо) днес нямам плюсове! Урааааааа:) Party днес - ананаси цял ден. Хубав ден на всички!

# 666
# 667
мда, направо се олях:)  Embarassed

# 668
  • гр.София
e какво се чудиш, това е за цял ден, примерно 250 на обяд и 150гр. на вечеря, съвсем нормалано, един хляб е 800гр.

# 669
Да си отчета и аз менюто за днес, варива:

З - печена тиква
О и В - леща и картофено кюфте на фурна

На кантар вече 4ти ден не се качвам, че съм пред МЦ и си се усещам подута  Shocked

# 670
  • София
e какво се чудиш, това е за цял ден, примерно 250 на обяд и 150гр. на вечеря, съвсем нормалано, един хляб е 800гр.

А от 300 грамовия Вита се падат 150 гр. половинката.

# 671
Хубаво, чудя се обаче какъв ще да е този ден, в който се яде 250 гр. хляб на обяд и 150 гр. на вечеря?

# 672
  • гр.София

А от 300 грамовия Вита се падат 150 гр. половинката.
Да, така е  Wink
но никъде не пише да е Вита, аз примерно ям само домашен пълнозърнест хляб горе долу за обяд и вечеря изяждам 250-300гр.
bibim може би въглехидратен ден   Wink

# 673
bibim може би въглехидратен ден   Wink
Благодаря ти.
Надявам се всички разбират, че задавам въпроси, тъй като съм още "нова" и не съм напълно наясно с нещата, а не защото се заяждам.
Някой беше казал, че единственият глупав въпрос е незададеният  Wink

# 674
Момичета,днес попаднах на соев хляб-някой има ли идея в кой ден е подходящо да се консумира?Съдържа соево брашно,соеви семена,пресовани ядки и,,,,,опа-сусам и слънчогледови ядки-поне така пише в съдържанието newsm78

Общи условия

Активация на акаунт