Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 350
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
 welcome Хайде, новите мами -бързо към   ФБ групата  smile3513 newsm62

# 691
Здравейте и от мен,не съмписала досега при вас,вчера бях на преглед и се видя плодно сакче.
Много съм щастлива дано всичко да е на ред.Може ли и аз да се присъединя към групата във ФБ.

# 692
Добро утро Юлски мамчета

направихте ли вече зелето  Mr. Green

# 693

Joy  втасва и ще е така 9 месеца  baby_neutral
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 694
 Laughing Laughing Laughing нека втасват добре бебобицете живи и здрави да са

# 695
Добро утро и от мен
да ви се оплача днес двете с малката сме с температура, аз на всичкото отгоре и глас нямам все едно цяла вечер съм се надпявала в някоя дискотека  Tired

# 696
Добро утро и от мен
да ви се оплача днес двете с малката сме с температура, аз на всичкото отгоре и глас нямам все едно цяла вечер съм се надпявала в някоя дискотека  Tired
Е alek внимавай с  Ill, по-бързо да се оправяте и двете  Hug

# 697
Добро уро и от мен
.Алек,бързо да се оправяте с малката.
Дайте линк към групата във Фейсбук,който иска да се включва.
Аз утре съм на преглед,да видим какво ще види лекарката.Вече нямам търпение,че много съм се притеснила.Имам леки болки ниско долу,но поне нямам кървене.Стискайте палци  Praynig Praynig Praynig

# 698
Чъки не се притеснявай всичко ще е наред Simple Smile моя гинеколог ми беше казал още с първата ми бременност, че е нормално в началото да има придърпване и болки ниско долу, както и е нормално да има съвсем леко розово зацапване около датата на цикъла до 4-я месец.

# 699
Здравейте,момичета!Първо искам да ви честитя хубавото събитие и да ви пожелая лека и безпроблемна бременност!Чаках да ми мине поне първия преглед,за да се присъединя към вас!Последният ми цикъл беше на 10.10,вчера лекарката видя ембрион,около 5.4 гест седм съм,но не чу пулс и ми записа час за след седмица!Това малко ме притесни,още повече,че според нея в момента имало вирус,опасен за плода и ми изписа една седмица болничен поне до следващия преглед,но каза,че вече може и да е минал през мен и да е станало най-лошото!Много се притесних от снощи,даже не знам дали си внушавам,но като че ли от днес и гърдите по-малко ме болят!:(

# 700
Здравейте,момичета!Първо искам да ви честитя хубавото събитие и да ви пожелая лека и безпроблемна бременност!Чаках да ми мине поне първия преглед,за да се присъединя към вас!Последният ми цикъл беше на 10.10,вчера лекарката видя ембрион,около 5.4 гест седм съм,но не чу пулс и ми записа час за след седмица!Това малко ме притесни,още повече,че според нея в момента имало вирус,опасен за плода и ми изписа една седмица болничен поне до следващия преглед,но каза,че вече може и да е минал през мен и да е станало най-лошото!Много се притесних от снощи,даже не знам дали си внушавам,но като че ли от днес и гърдите по-малко ме болят!:(
Всичко ще е наред не се настройвай и не мисли лоши неща , желая ти безпроблемна и лека бременност.Ще видиш че всичко ще е наред! Успех

# 701
Здравейте и от мен!
Тези дни съм затрупана от работа и само ви мяткам по едно око. Моят час за преглед е чаак на 29.11. До тогава ще се пукна от притеснение дали всичко е наред. И аз имам болки ниско долу, гаденето изчезна, апетитът ми намаля....изобщо съм се вкарала в някакъв филм и не знам как ще изтрая до 29-ти.

# 702
Ама каква е тая ДОКТОРКА тя изобщо знае ли кога се чува пулса, я не и вярвай на глупостите минал бил през тебе вируса трала ла. Пулса се чува (вижда) най-рано след 6 седмица за по сигурно 7-8. smile3511 аман от такива лекари! Сменяй я веднага!

# 703
  • Burgas
Здравейте,
моя преглед е за 27,11 и нямам търпение  да проверя дали всичко е наред. Вчера кихнах и се просълзих от болка ниско в корема, а не съм направила нищо рязко или вредно.
И на мен ми поотминават гърдите и апетита, но имам странни сънища. Те сигурно са от мисли по бебето и по малкото ми момченце:)
Момченцето ми е родено на 8 юли и сега пак съм при юлските майки.
Всичко ще бъде наред. Положителни мисли и добро настроение момичета.

# 704
Благодаря ви момичета!Дано при всички всичко да е наред!Аз мисля да продължа да си водя социален живот,защото ще се побъркам,ако от сега си остана вкъщи пък Божа работа!

Общи условия

Активация на акаунт