Добре дошли, ЮЛСКИ мами 2014!

• 38 072
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
ами аз писах на няколко момичета ЛС да видим коя ще ми отговори. защото така вече незнам как може да се добави информация на първа страница дано ми пишат по-скоро че да обновим страничката ни че като я сравня с Юнските ние сме достаааааа назад  Mr. Green

# 196
Администратор НИКОЙ от вас не може да стане. Форумът има двама администратори - Мамма и Татти. Първият пост може да бъде редактиран от:
- автора си - в отчетните теми неограничено време до заключване на темата
- някой, на когото авторът е предоставил паролата си - което препоръчавам да не се случва
- модератор
- администратор

ако желаете редакция на първия пост, пишете на модератор лс с точния текст

# 197
Администратор НИКОЙ от вас не може да стане. Форумът има двама администратори - Мамма и Татти. Първият пост може да бъде редактиран от:
- някой, на когото авторът е предоставил паролата си - което препоръчавам да не се случва
- модератор
- администратор

а модератор на темата Katencetoo ли е?
На нея да пращаме информация така ли?

# 198
Катенцето е автор на темата.
Модератори, администратори:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0

# 199
ОК сега вече разбрах от този линк кой кой е  Mr. Green

# 200
- модератор
- администратор

Да и аз така знам, можем да изготвим информацията и да я предадем, за да бъде публикувана на първа страница,така според мен ще ни е по-лесно да се запомним и да сме наясно със случващото се със всяка една от нас....
Моля мамите от предишните теми за повече разяснения Simple Smile

П.П. Сигурно знаете, но всеки ми повтаря, та реших и тук да напиша че ядките са много полезни за бременните жени (с изключение на фъстъците).Надявам се да не подразня някой със съветите,но аз бих се радвала на такива , затова каквото науча веднага го споделям и тук...Извинявам се предварително!
  bouquet

# 201
Е и аз казвам почти същото - да се дадат права на някой от нас,за да може да оформя,редактира и т.н.

# 202
Е и аз казвам почти същото - да се дадат права на някой от нас,за да може да оформя,редактира и т.н.

а аз нали ви казвам, че няма как да се дадат "права" на някой от вас  Laughing
за следващата тема се разберете да я пусне някоя потребителка, която пише редовно в темата и може да я редактира, когато е нужно

# 203
да и то суровите ядки , но не трябва да се прекалява със стафидите, защото те могат да вдигнат кръвната захар

а относно това за модератора
AnMary
Позиция:  Джедай  
Модерира:  Майки (бъдещи и настоящи), Недоносени дечица, Всички дъски
 на нея ли трябва да пишем или аз пак не съм разбрала?

# 204

а аз нали ви казвам, че няма как да се дадат "права" на някой от вас  Laughing
за следващата тема се разберете да я пусне някоя потребителка, която пише редовно в темата и може да я редактира, когато е нужно
Ехе че то докато стигнем до следващата тема имаме още 36 страници за изписване.......

# 205
може и на АнМари, може и на всеки с ранг модератор

# 206
Ами момичета ако искате ми напишете по едно ЛС с термина си и от кой град сте или каквато информация искате а аз ще ги събера и ще ги изпратя на bubanka (която се отзова на нас необразованите)

# 207
  • София
Да ви кажа и аз за нашата старата тема на Октомврийки 2012. Направихме си един общ профил Октомври 2012 и от него няколко момичета се занимаваха да пускат тема. Те знаеха паролата за този профил и можеха да влизат и да променят първа страница по всяко време. Според мен, най-добре е да направите този общ профил например Юли 2014 и всяка от вас, която си знае вече термина да прати на него ЛС с термин, град, години, поредна бременност - кой каквото прецени, че иска да сподели. После, да изчакаме до края на темата, за да може момичетата, които ще се занимават с оформлението да са събрали информацията за всички или поне за повечето мами. Тепърва доста момичета ще се включват, някои още нямат определен термин от АГ преглед и за това мисля, че е по-добре да изчакаме още малко.  В другата ми отчета тема аз и още една мама пускахме новите теми - картинки, линкове и т.н., но сега просто нямам време. Мога да помагам, ако има нужда. Също така всяка от вас, която прецени, че може да сподели някакъв полезен линк, нека го прати на този общ профил и момичетата после да го добавят.

На този етап, ако искаме да променяме първа страница, трябва или да пишем на майката, която е направила темата какво искаме да се добави или на модератор, но реално ще се получи така, че едва ли не всеки ден да им пишем за нова промяна, а това е досадно според мен.

Надявам се да съм била полезна.  bouquet

# 208
ами ако кажете да създам профил Юли 2014 ще го направя.......ще кажа и паролата на тези които имат желание да помагат

# 209
  • София
Създай го и нека всеки да си прати инфото на ЛС на този профил и да си знам всички, че там се праща всякаква информация. Дай паролата, на който иска и това е. Само се разбирайте помежду си кой какво ще прави, за да не стане дублиране на информация или например две момичета едновременно да пуснат нова тема, защото при нас се е случвало  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт