Училищата в район Младост, София- ІІI част

• 71 041
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
Само да се отчета, че сме приети в 144-то, рисуване при Елена Гайдова.

честито, много е добричка  Peace

И от мен голямо честито и на добър час на малкият голям мъж!  Hug

# 736
скоровете са заради конкуренцията с 81

честито на всички приети!
ами там е на 2ри родителската и срокът е 4-5, както уж за всички у-ща трябваше да е. тук беше късен, сега го направиха пък мега ранен. има у-ще, където класирането излиза на 3ти (то май това уж приеха и за правило, и 4-5 да е записването), т.е. там 3ти (следобед) виждаш дали си приет, а тук 3ти ти е крайният срок да решиш.

# 737
  • София
Честито на приетите Simple Smile Ако се касае за същата Любка Иванова и не е съвпадение на имената, госпожата на занималнята на дъщеря ми тази година беше Любка Иванова. Много я обичат децата и тя с много топлина се отнася към тях. За съжаление като преподавател не мога да дам мнение, защото в занималнята е много по-различно, но поне за отношението към дечицата мога да ви успокоя Peace

# 738
  • София
bubcheto15  благодаря ти това исках да чуя , че децата я обичат.

# 739
Няма проблем да се запишеш и отпишеш после, ако те приемат другаде.

# 740
Няма проблем да се запишеш и отпишеш после, ако те приемат другаде.

точно това се чудех. сигурно ли е? може би пробвано, май за луис карол и шилер нещо четох...
и аз не си представям да има проблем, тъй като няма начин да не ти дадат да се отпишеш - все едно насила да те държат. иначе при записването взимат оригинала на удостоверението за завършване на ДГ и всъщност ТРЯБА да те отпишат и да ти го върнат и то без спънки, за да е бързо. все пак другите у-ще имат два дни срок 4 и 5ти.

# 741
  • Sofia
Здравейте, мами

Имам нужда от съвет. Моето дете също е прието в 144то с рисуване при г-жа Стела Бобева и сега се колебая какво да правя - да я записвам ли или да чакам класирането за 81во и другите училища. В 81во сигурно ще ни приемат, защото живеем в Младост 3. Според вас кое е по-доброто училище, кое от двете бихте избрали? Има ли някакви отзиви за госпожата? Колебая се, защото все пак искам да избера по-добрата алтернатива за детето си, а скоро се преместихме в Младост и нямам почти никакъв поглед върху училищата, нямам и познати, с които да се посъветвам. Дали ще мога да я отпиша после ако реша, защото сме кандидатствали и на други места, където според мен нямаме много шанс, но все пак, знае ли човек?

# 742
  • с/у ОколоМръсТното
сякаш избирате УНИ, бре мами...
Голям зор виждате с тези еднотипни училища.

# 743
  • София
rib4e, малкото ми дете беше в 144-то в предучилищна и тъй като изкуствата не са силната му страна, ни посъветваха в 1-ви клас да го запишем или в 81-во, или в 125-то, където основната насоченост са науките. (Това беше преди няколко години и тогава го приеха навсякъде в 1-ви клас, не беше като сега...) Избрахме 81-во. С две думи казано - зависи от таланта, заложбите и желанието за развитие на детето. Има известни разлики между кварталните училиша.  Wink  (Ако прочетеш цялата тема, ще прочетеш и за минусите им по-подробно).

# 744
доста от децата се подмятат от 144 в 81 и обратно според моментните настроения на родителите  /буквално по няколко пъти/, за това ако не ви хареса в едното, спокойно можете да прехвърлите детето в друго

# 745
Мда, пробвано е лично от мен миналата година. В петък я записах, в понеделник я отписах и записах другаде. Бях предупредила, че най- вероятно така ще се случи. Не съм имала проблеми, бързо става. За Шилер и Луис Карол обаче не знам дали е така, че там са замесени повече пари. Успех!

# 746
Мда, пробвано е лично от мен миналата година. В петък я записах, в понеделник я отписах и записах другаде. Бях предупредила, че най- вероятно така ще се случи. Не съм имала проблеми, бързо става. За Шилер и Луис Карол обаче не знам дали е така, че там са замесени повече пари. Успех!
то според мен там е по-лесно,щото ти задържат таксата за записване и са доволни. а тук без пари;)
та става значи и то без излишни сложни неща ли, отиваш,казваш,връщат ти Удостоверението и готово. чудесно.

# 747
  • София

Laughing Май аз възбудих тази дискусия с въпроса си за 144-то. Извинете, ако съм предизвикала излишно пълнене на темата. Аз имах предвид ГИМНАЗИЯТА, а като собствен опит мога да споделя, за начално образование най-важното е да се избере добър учител, а не добро училище. Насочете усилията си в такова търсене.

# 748
  • София-Младост

Laughing Май аз възбудих тази дискусия с въпроса си за 144-то. Извинете, ако съм предизвикала излишно пълнене на темата. Аз имах предвид ГИМНАЗИЯТА, а като собствен опит мога да споделя, за начално образование най-важното е да се избере добър учител, а не добро училище. Насочете усилията си в такова търсене.
То като нямаш право на претенции... избрала съм учител, но как да се падна въпросът е проблема  Rolling Eyes
Довечера от 18.30 ще има Род.среща за първи клас в 81 СОУ

# 749
  • с/у ОколоМръсТното
За записаните първолаци в 144то е много важно да имат афинитет към застъпените 3 вида изкуства... иначе е тегаво и за детето и за родителя.

Общи условия

Активация на акаунт