За да изглежда фигурата ми добра Дюкан ще избера - 272

• 37 468
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не се теглете по няколко пъти на ден, защото през различните части на деня тежим различно и може някой да се обезкуражи. Най-добре е да се теглите сутрин, след баня, тоалетна, с изрязани нокти и изскубани вежди (не се знае от какво ще се смъкне някое грамче)  Mr. Green И всеки път да сте облечени с едно и също, а не някой път да сложите палтото и да напълните джобовете със стотинки и джиесеми Simple Smile Ако не можете сутрин и друг час върши разлика, въпросът е всеки ден да е по едно и също време.

хахахахахахаха  Joy Joy посмях се на воля Вещи  Joy най-вече след като оскубите веждите момичета се теглете хахахаха
И аз се тегля всеки ден в 10:00 след като съм минала през тоалетната и без да съм пила и яла нищо! само по бельо и така определено засичам по-точно ,кога и с по колко съм - / +

# 46
  • Испания
Една от дюканките преди години казваше за качването на кантара: "... и без въздишките по комшията", че и те могат да се отразят.  Wink

# 47
  • София
Здравейте момичета

реших да се присъединя към вас ( отново) последно бях на дюкан преди около 3 години.
И тъй като за месец и половина качих 10кг ( бях командировка + майка ми ( беше ми на гости) ),а от преди това имах още 5-6 за сваляне  Embarassed и резултата е, че отново ставам дюканка  Laughing
Онзи ден си взех и нов кантар и когато се качих изпаднах в несвяст - оказа се, че кантара ми не мери в килограми, а в lbs  Joy
Днес след работа ще си накупя необходимите продукти и от утре съм при вас Simple Smile
Мисля да направя 10 дневен ударен етап и съответно втората фаза ще е 5/5.
Целта ми е -25кг

Иначе за меренето винаги когато съм на диета се меря всяка сутрин.

# 48
Здравейте момичета

реших да се присъединя към вас ( отново) последно бях на дюкан преди около 3 години.
И тъй като за месец и половина качих 10кг ( бях командировка + майка ми ( беше ми на гости) ),а от преди това имах още 5-6 за сваляне  Embarassed и резултата е, че отново ставам дюканка  Laughing
Онзи ден си взех и нов кантар и когато се качих изпаднах в несвяст - оказа се, че кантара ми не мери в килограми, а в lbs  Joy
Днес след работа ще си накупя необходимите продукти и от утре съм при вас Simple Smile
Мисля да направя 10 дневен ударен етап и съответно втората фаза ще е 5/5.
Целта ми е -25кг

Иначе за меренето винаги когато съм на диета се меря всяка сутрин.

Добре дошла! С едно пожелание да се мериш всяка сутрин независимо дали си на диета. Хайде и още едно- да приемеш,че не спазваш диета , а си на режим. Щото това...винаги, когато съм на диета остава с впечатлението,че пазиш диети под път и над път Simple Smile Успех!

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 13:38 от anedi

# 49
Аз лично  изпускам положението като не се тегля редовно, а разчитам само на поглед Simple Smile Или си хапвам, гледам се и си викам- абе...бива Simple Smile А кантара е безпристрастен и точен. Ако се теглим редовно, и се коригираме навреме няма да се случва да повтаряме, потретваме и все да сме на диети. Няма как да се качат 5 кг изведнъж, от едната сутрин до другата  Joy

# 50
Една от дюканките преди години казваше за качването на кантара: "... и без въздишките по комшията", че и те могат да се отразят.  Wink

Хихихи...ще умръ  Twisted Evil от завист...какви комшии имат хората, не като мен- заобиколена само от рунтави маймуни. Добре,че мъж ми е хубав  Joy

# 51
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Една от дюканките преди години казваше за качването на кантара: "... и без въздишките по комшията", че и те могат да се отразят.  Wink

Хихихи...ще умръ  Twisted Evil от завист...какви комшии имат хората, не като мен- заобиколена само от рунтави маймуни. Добре,че мъж ми е хубав  Joy

Joy Joy Joy
Напълно съм съгласна с теб и меренето всеки ден или през ден. Нищо не може да се скрие отКантарджиев.

lepidopteria
добре дошла и успех!

# 52
извинявам се за споделеното,успех

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 19:04 от азиа_asia

# 53
Много смело изказване, имащо за цел да вдигне духа на момичетата желаещи да се гмурнат  в необятния режим на Дюкан, Да, ама не. Сега ще поразмахам пръст и дано се появи онази девойка, дето изпълзява из под камъка, дето си е свила гнезденце  само когато и намирисва на скандал, че нещо темичката стана скучна. Не е хубаво да се правят сравнения от рода на  "висока съм 170 см и в края на март тази година бях стигнала..ужас  70 кг., не можех да се понасям,не че съм била дебелана" защото не знаеш кого ще настъпиш по егото, дали тази която е 10 и е 90 килограма, или тази която е 170, ама 110 килограма. Достатъчно е да кажеш, че си се чувствала не във своите си килограми. Не е хубаво и да преразказваш правилата на режима в соята си интерпретация, това пък не е редно спрямо Дюкан. Не е правилно да се правят изказвания от рода на "препоръчвам тази диета без да се спазва много строго", първо защото не е вярно, второ защото не е по правилата на режима , трето това си е твоя работа и не е хубаво да подвеждаш и другите. Представяш ли си как бих се почувствала ако имам да смъквам 50 килограма, с неимоверни усилия съм успяла да смъкна трийсетина и сега идва някой и ми казва - ехе споко бе жена, кво се пъниш, я по лежерно го давай.....  и всичко ще иде по дяволите. Хубаво е че при теб са се получили нещата и си се харесваш и си нечие вдъхновение, но много те моля би ли се хвалила някъде на друго място, където няма да има кой да ти опонира. Желая ти успех!

# 54
азиа_asia, радвам се на постигнатите ти резултати, но темата е за спазването на режима на Дюкан. Иначе кг-ми се свалят кой как може, важното е да се задържат. Спазваш си някакъв твой се режим, поздравления,че си поддържаш кг-те, но тук е ясен начина, по който сваляме кг-ми. И това- може и това, може и онова не е добър съвет, особено за хора, които имат много излишни кг-ми. Пък и за много хора може това , какво толкова ако хапна от онова...и изпускат му края... Затова най-добре е режимът да се спазва стриктно. Дюкан е направил режим, който действа безотказно, и това е труд многогодишен.

# 55
  • Испания
Много смело изказване, имащо за цел да вдигне духа на момичетата желаещи да се гмурнат  в необятния режим на Дюкан, Да, ама не. Сега ще поразмахам пръст и дано се появи онази девойка, дето изпълзява из под камъка, дето си е свила гнезденце  само когато и намирисва на скандал, че нещо темичката стана скучна. Не е хубаво да се правят сравнения от рода на  "висока съм 170 см и в края на март тази година бях стигнала..ужас  70 кг., не можех да се понасям,не че съм била дебелана" защото не знаеш кого ще настъпиш по егото, дали тази която е 10 и е 90 килограма, или тази която е 170, ама 110 килограма. Достатъчно е да кажеш, че си се чувствала не във своите си килограми. Не е хубаво и да преразказваш правилата на режима в соята си интерпретация, това пък не е редно спрямо Дюкан. Не е правилно да се правят изказвания от рода на "препоръчвам тази диета без да се спазва много строго", първо защото не е вярно, второ защото не е по правилата на режима , трето това си е твоя работа и не е хубаво да подвеждаш и другите. Представяш ли си как бих се почувствала ако имам да смъквам 50 килограма, с неимоверни усилия съм успяла да смъкна трийсетина и сега идва някой и ми казва - ехе споко бе жена, кво се пъниш, я по лежерно го давай.....  и всичко ще иде по дяволите. Хубаво е че при теб са се получили нещата и си се харесваш и си нечие вдъхновение, но много те моля би ли се хвалила някъде на друго място, където няма да има кой да ти опонира. Желая ти успех!

+1. Бабе, честито радостно очакване!  Hug

азиа_asia, радвам се на постигнатите ти резултати, но темата е за спазването на режима на Дюкан. Иначе кг-ми се свалят кой как може, важното е да се задържат. Спазваш си някакъв твой се режим, поздравления,че си поддържаш кг-те, но тук е ясен начина, по който сваляме кг-ми. И това- може и това, може и онова не е добър съвет, особено за хора, които имат много излишни кг-ми. Пък и за много хора може това , какво толкова ако хапна от онова...и изпускат му края... Затова най-добре е режимът да се спазва стриктно. Дюкан е направил режим, който действа безотказно, и това е труд многогодишен.

+1.  Hug

Имам чувството, че подобни постове се пишат от един и същи човек с различни профили.  Режимът е на д-р Дюкан, дюкян е друго нещо. Peace

# 56
  • София
Благодаря ви момичета  Hug
аз си напазарувах режимни неща и ще имам хапване поне за около 5-6 дена

# 57
  • София
Запис и от мен в тази тема за втори път в живота ми. Първият път след раждането отслабнах с Дюкан от 80 на 59 кг, после постепенно за няколко години пак със застоял живот качих. Сега целта ми е - 9 кг за толкова време, колкото дойде.

Започвам от утре, днес ми беше подготвителен ден. Имам няколко въпроса и ще съм благодарна за допълнителната информация.

Може ли към овесените трици и млякото да слагам по малко био семена чиа /салвия/?
Пия от 10 дни витамини за детоксикация на организма Антиоксидант Стронг. Мога ли да продължа да си ги пия?
Мисля да направя 5 дни ударно и после 3 на 2 дни докато стигна желаното тегло.
Аз също се меря сутрин, защото моят кантар отчита дори една чаша вода Sad

# 58
  • Испания
Запис и от мен в тази тема за втори път в живота ми. Първият път след раждането отслабнах с Дюкан от 80 на 59 кг, после постепенно за няколко години пак със застоял живот качих. Сега целта ми е - 9 кг за толкова време, колкото дойде.

Започвам от утре, днес ми беше подготвителен ден. Имам няколко въпроса и ще съм благодарна за допълнителната информация.

Може ли към овесените трици и млякото да слагам по малко био семена чиа /салвия/?
Пия от 10 дни витамини за детоксикация на организма Антиоксидант Стронг. Мога ли да продължа да си ги пия?
Мисля да направя 5 дни ударно и после 3 на 2 дни докато стигна желаното тегло.
Аз също се меря сутрин, защото моят кантар отчита дори една чаша вода Sad

Добре дошла!

1. Чия може, но  Peace

В случай на запек разрешават да се консумира чия /заедно с триците/ по същия начин както лененото семе, но само, ако сваляш с нормално темпо килограми и, ако спреш да сваляш, съветът е да се откажеш от чията.
Написаното в кавички е отговорът, който получих на въпроса ми какво е чия и мога ли да я консумирам, спазвайки режима.

Повече инфо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22977927#msg22977927

2. Селен, цинк, витамини A, C, E и B6. Това видях като съставки. Ако няма нещо друго, не би трябвало да има проблем.

3. 3 дни какво на 2 дни какво? Такава схема няма.

Успех!

# 59
  • София

2. Селен, цинк, витамини A, C, E и B6. Това видях като съставки. Ако няма нещо друго, не би трябвало да има проблем.

3. 3 дни какво на 2 дни какво? Такава схема няма.

Успех!

Много благодаря за информацията. Честно казано не помня много от преди и сега чета наново. Представях си след 5 дни ударно на протеини да направя 3 на ПЗ и 2 на П и така да си карам втори етап докато стигна желаното тегло.  Оооо да, права си, сега прочетох 5 на 5 трябва да са. Благодаря!

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 21:00 от Lilian_V

Общи условия

Активация на акаунт