Класическа семейна история...

• 16 816
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Аааа в чужди семейства не се бъркам! Той си има глава и си решава сам. Най-много някой ден да трябва да се обяснявам с жена му, но не ми се вярва. Жената е много умна и знае какво има.

# 271
Абе аз вече съм супер мега крайна Mr. Green Никакво разбиране не проявявам към такива неща.

Ако мъжът до мен изпитва необходимост да си пише и да се чува ежедневно с друга жена, под какъвто и да е предлог, си заминава на момента, без изобщо да имам колебания и съмнения по въпроса.

Аз винаги съм имала лично пространство и свобода и това никога не се е изразявало в писане и срещи с други мъже, не съм имала такава необходимост. Значи оттук нататък мога да бъда само със супер моногамен мъж, който споделя моите виждания. "Свободолюбивите мъже" да си намират разбиращи жени.  Mr. Green

# 272
"Свободолюбивите мъже" да си намират разбиращи жени.  Mr. Green
Които най-вероятно също ще са свободолюбиви.  Mr. Green
Сори, ама на будала и аз не мога да се правя.

# 273
Имам приятел мъж. Познаваме се от 2-3г. И наистина е само и единствено приятел, никога не е имало дори намек за нещо друго. Но жена му не знае за мен. Питала съм го защо не намери начин да й каже. Ако разбере именно факта, че е крил ще е най-съмнителен. Страх го било, че няма да му повярва, че сме само приятели и нищо повече, а много държи на нея. Но имал нужда да си поговори с някой страничен от време на време.

А не смяташ ли, че страха му е основателен. Може наистина да има влечение към теб, ако не в момента, то поне най-вероятно вашето познанство е започнало с такова от негова страна. Не вярвам много в междуполовите приятелства или поне не и в тезата, че винаги са били единствено платонични.

# 274
Имам приятел мъж. Познаваме се от 2-3г. И наистина е само и единствено приятел, никога не е имало дори намек за нещо друго. Но жена му не знае за мен. Питала съм го защо не намери начин да й каже. Ако разбере именно факта, че е крил ще е най-съмнителен. Страх го било, че няма да му повярва, че сме само приятели и нищо повече, а много държи на нея. Но имал нужда да си поговори с някой страничен от време на време.
Убеди го да и каже и му помогни да намери начин да и каже, без да я разочарова. Приеми го като предизвикателство и му го дай и на него като такова.  Peace

Да бе .
Какъв е смисълът , пак питам , всеки има нужда от лични приятели , не само общи .
След като това с нищо не вреди на семейството ?
Дай да работим само с жени , че може някой да ни се усмихне , да ни закачи и всичко това ще трябва да го докладваме в къщи , пък дали ще се приеме правилно ...

# 275
Смисълът е, че един ден, когато тя така или иначе ще разбере, няма да скочи отгоре му и да пуска тема тука.  Peace

# 276
С най-добрата си приятелка не се чувам всеки божи ден, камо ли да й пиша смс-и. Тоест едно е да има мъжът позната, с която се чува 3 пъти месечно и някой път пият кафе и жена му знае за нея и съвсем друго ежедневни контакти.

# 277
С най-добрата си приятелка не се чувам всеки божи ден, камо ли да й пиша смс-и.
И аз това си мисля, тия разговори по часове ... малко са ми отвъд приятелството.

# 278
А защо е крил от самото начало, че има нов приятел, т.е. нова приятелка?    Grinning
Най-вероятно защото е изпитвал нещо към теб.И самият той е усещал, че не е редно, затова и не се казал на жена си.
А може и още да се надява на нещо с теб, кой знае....
Най-много някой ден да трябва да се обяснявам с жена му, но не ми се вярва. Жената е много умна и знае какво има.
Ако жената е наистина умна, значи ще разбере.И в началото също би разбрала.
Или той не познава добре жена си, или наистина те държи като резерва.В смисъл :"Има една жена там, приятели сме, уж, ама кой знае..... !"

# 279
Може да приемем, че той се чувства необичан, самотен и нещастен, тя е в нещастен брак - имат причина "взаимно да се утешават" всеки ден. Но това пак не е оправдание.
Просто той или се чувства гузен за мислите и чувствата и затова ги споделя с друга, а не с жена си, или си проправят взаимно път, измъквайки се от нещастните си връзки Thinking .

Разсъждавам си само.

# 280
  • Бургас
Аз не разбирам защо хората се хващат за изневяра и т.н. Та това е най - малкото. В интерес на истината е симптом на нещо друго. Може би само крайно ревнив човек би си развалил семейството заради изневяра.
Едно е да имаш приятел от 15 години и да споделяш с него, а съвсем друго в криза да си намериш приятел, който до преди това е бил непознат. Аз самата имам повече приятели от мъжки пол. С тях се разбирам по - добре. И понякога си говорим за връзките им и то посред нощ. Кой какво мисли, какъв проблем има, къде бърка. Винаги тези връзки са били по - скоро временни. Но ако имам проблем с мъжа си, говоря с него. Не с Пенчо, Митко, Драган и Владо. И още повече каквито и проблеми да имаш с половинката, няма извинение да ги решаваш извън семейството си. Какво му е трудното да седнеш и да говориш? Нищо. Иска се желание.

# 281
С най-добрата си приятелка не се чувам всеки божи ден, камо ли да й пиша смс-и. Тоест едно е да има мъжът позната, с която се чува 3 пъти месечно и някой път пият кафе и жена му знае за нея и съвсем друго ежедневни контакти.

Значи да имаме само приятелки , приятели - не ? Thinking

Питам , защото аз също имам приятели  , от години , с които аз няма да прекрача границата  ( те може и друго да искат , но не са го заявявали  ) . Чуваме се и смс-и си пишем , значи това не е ОК за техните съпруги , които аз не познавам и не ми и трябва ?

Питах и преди - той признал ли си е , че са си споделяли семейни проблеми ?
Хората си говорят за много други неща , не само да мрънкат от съпруг / съпруга .

# 282
. Чуваме се и смс-и си пишем , значи това не е ОК за техните съпруги , които аз не познавам и не ми и трябва ?

А според мен трябва, от елементарно уважение.

# 283
Който ме познава знае, че съм много толерантен човек. Докато съм била семейна, и аз, и мъжа ми сме излизали поотделно, никога не съм ревнувала, докато не е е появил реален повод.

Дадох пример с приятелка, защото приятели мъже аз просто реално нямам. Всички, без изключение, с които сме били приятелчета в някакъв период, всъщност са имали друг вид интерес към мен. Така се е случило при мен конкретно. Но ако бих имала най-добър приятел мъж, пак не бих се чувала с него по  5 пъти на ден, и да му пиша и смс-и и т.н. ежедневно. Имам иначе много познати мъже - бивши съученици, колеги, с които може да се чуем и видим 3 пъти годишно. Това не е приятелство, а просто познанство според мен.

Ежедневните контакти и смс-и с лице от другия пол за мен винаги ощетяват половинката на човека, особено ако са скрити - покрити. Това си е моето мнение, хем ако ме бяхте питали само преди 3 години, друго щях да кажа, но... човек се променя. Simple Smile

# 284

Ежедневните контакти и смс-и с лице от другия пол за мен винаги ощетяват половинката на човека, особено ако са скрити - покрити. Това си е моето мнение, хем ако ме бяхте питали само преди 3 години, друго щях да кажа, но... човек се променя. Simple Smile
Разбира се, че ощетяват. особено при тотално нежелание за разговор и липса на внимание, каквито описва авторката.

Общи условия

Активация на акаунт