VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 681
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Според мен ще излезе Анна!
Не ми се вярва да влезе на Тервел жена му! Сезонът е започнал, няма да си подритва жената трудовата книжка, за да влезе в къщата и да става за смях!

# 46

Може да влезе Фани - жената на Пламен ...

# 47
  • София
И аз мисля, че госта утре вече е бил в къщата. Може би ще е Ивайло. Този номер вече ВБ го е правил преди.
Много искам Мира и Ана да си ходят! А дано!

Нали пише ,че  Ана и Мира  ще бъдат със своите мъже без да имат право да контактуват с тях  Значи Ивайло е сигурно че ще влиза.

Мдааааа, нещо такова се заформя, да знаете.
Ей, тая Мира, ще умори и зрителите! Пфууууууу.....
В анкетата подкрепих единствено и само Станка!  Grinning

# 48
Ваня се гнусеше от Мира, с какви дрехи готвела, не се преобличала. Сега Лилито яде направо от тавата ...

# 49
  • Стара Загора
И нови измишльотини на жълтурите-победителят ще е Мишо Шамара!

http://pik.bg/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D1%81%D0%BA%D0%B0% … 0-news107719.html

# 50
  • Варна
За кого говорят Йоана и Тервел?

# 51
Заредил съм се супер позитивно от няколко серии на чуждия ББ, то не бяха игри, танци, романтика, целувки, жалко че тукашния вип брадър е яко с негативизъм изпълнен или поне аз така го чувствам. Скандали, караници, едно ужасно напрежение.

Но не мисля да се отказвам, ще се гледа до края.
Поздрав за всички в темата: http://www.youtube.com/watch?v=JQ2DVwSVIIo

# 52

До колкото схващам май Ванчето се е идънила нещо, не е издържала

# 53

Ваня е участвала в игра, но май не е издържала много.

# 54
  • София
Искам да излезе Мира, тогава Ана може би ще се поотпусне повече, тъй като смятам, че е достта поддисната от майка си. Прави ми впечатление как като дудне Мира, Ани само мълчи, ня няколко пъти й опонира плахо.

А защо Мира се е виждала с Иво днес? Тези хора не са грам изолирани. Сега и Лилянчето излиза на участие.

А за това кой ще влезе утре, не знам, съмнявам се да е Кубрат или Дияна.

# 55
Тя Ани си го каза, че преди Мира е била много по-властна и и' е свикнала да пропуска покрай ушите си какво говори, след което прави каквото е решила.

Мира не спря да яде Станка, пак са си казали нещо на висок тон. Thinking

# 56
ББ все на фемили формати го избива напоследък. Не искам да влизат братя, сестри, съпруги, гаджета.
Искам Ласкин Twisted Evil!
i az !

# 57
  • Стара Загора

Мира Радева и дъщеря й Анна ще могат да прекарат известно време в компанията на своите мъже, НО без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин!

# 58
  • София

До колкото схващам май Ванчето се е идънила нещо, не е издържала

A аз разбрах, че е била затворена някъде, имала е панинг бутон, можела е да издържи повече, но Мира взела да се прави на много загрижена, и май са я извадили предварително От това се възмущаваше Йоана, че Мира за да я покажат камерата, колко е загрижена за Ваня, а иначе се карат и плюят постоянно.

Сега Мира я яд, че не може да чуе всичко което другите говорят на масата, а искала да има повече подслушани разговори - за анализ.

# 59
Подкрепих Станка и Тервел, надявам се Анито да излезе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт