VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 847
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 800
А тоя Пламен къде го намериха, моля да ми отговорите  Praynig

никой не знае, ако имаш предвид как него са избрали да влезе

# 1 801
  • София
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

А може ли ти острата да си мериш малко думичките?

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

??????

припомни ми?

А, сега ще се затруднявам.... Като имам време .... с най-голямо удоволствие...... Wink

verhtormashka, ВИЖ СЕГА КАТО МИ ПОЖЕЛА УСПЕХ, КАК БЪРЗО СЕ СПРАВИХ      Wink

verhtormashka в Четв., 10 Окт. 2013, 23:13

" Имам усещаненето че в темата пишат фльорци тип Лияна, или фльорчовци    Rolling Eyes/простете, ама...    Rolling Eyes
според мнението на който, ако не си 90-60-90
не си жена   Mr. Green
по нататък няма да изреждам ако какво още не си, че ...
темата е отворена и за тези под 18   Mr. Green  "

А СЛЕДВАЩОТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ, КОЛКО ПО-РАЗЛИЧНО Е ОТ МОЕТО, ЧЕ НЕЩО НЕ СХВАЩАМ Mr. Green

verhtormashka: Пон., 14 Окт. 2013, 22:51

" ooooh!!!Тервел е много тъпо парче "

НЯМА ДА МЪЧА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ... ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ГЛ. БУКВИ Embarassed Hug Peace

# 1 802
  • у дома
ама защо позволяват коментари на номинациите???
и за какво е влязла Ваня ако не да спечели?
за да плаши
отивам да си лея куршум  Joy

# 1 803
  • София
При създалата се ситуация на номинации трябва да са Павел, Пламен, Ирина и Ваня. ама Ваня кой знае колко пари е дала на хора да и пускат смс си за защита, тя е там на живот и смърт. По едно време даже ми беше станала симпатична Shocked направо не е за вярване.

# 1 804
Личи си че всички в къщата не понасят Мира ,Ирина и Пламен
kато се вгледам в хората които не ги понасят, 3-ката  ми става симпатична.Ваня е груба егоистка, командажийка и злобна,Йоко е....тъпа и никаква кариера няма възроди,защото няма характер. Лили общата...Павел предателя ,лъжесвидетелствал и провален като политик и човек....
Хареса ми как Мариан защити номинациите си, струва ми се ,че това е начина, а не злобното натякване за апартамент, спокойствие и храна,Те не са на курорт , те са в ИГРА, а го забравят.

# 1 805
  • Ботевград
Искам да номинирам Биг Брадър. Защото тази вечер е лош, свадлив и крив. Сигурно Биг Систър му била шута и сега Йоко трябва да страда без точка.
Mr. Green

# 1 806
Айде ,тази откачалка пак почна
аман от Мира

# 1 807
Ваня ще спре ли най-накрая да се обажда след всяко изречение на другите  ooooh!

# 1 808
  • София
Груба грешка на Мира  Mr. Green

# 1 809
  • София
Искам мисия - Ваня да мълчи поне 3 дни. Praynig

Хайде Йоанка или Ваня да си ходят,да се разберат помежду си,без бой.

# 1 810
Ирина загатна нещо за апартамента , да питат Биг Брадър, явно не е само заради това, че е глава на къщата. Искам Ваня да излиза , тази е болна жена психически и тотално се е филмирала. Взела е всичко на сериозно , чак не ми се вярва newsm78
П.П.Мисля , че или Ваня си отива или Чернев, а може и Йоанка да е  newsm78, брех , аз ги изброих половината Joy

# 1 811
Мира не номинира Ваня.

# 1 812
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

А може ли ти острата да си мериш малко думичките?

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

??????

припомни ми?

А, сега ще се затруднявам.... Като имам време .... с най-голямо удоволствие...... Wink

verhtormashka, ВИЖ СЕГА КАТО МИ ПОЖЕЛА УСПЕХ, КАК БЪРЗО СЕ СПРАВИХ      Wink

verhtormashka в Четв., 10 Окт. 2013, 23:13

" Имам усещаненето че в темата пишат фльорци тип Лияна, или фльорчовци    Rolling Eyes/простете, ама...    Rolling Eyes
според мнението на който, ако не си 90-60-90
не си жена   Mr. Green
по нататък няма да изреждам ако какво още не си, че ...
темата е отворена и за тези под 18   Mr. Green  "

А СЛЕДВАЩОТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ, КОЛКО ПО-РАЗЛИЧНО Е ОТ МОЕТО, ЧЕ НЕЩО НЕ СХВАЩАМ Mr. Green

verhtormashka: Пон., 14 Окт. 2013, 22:51

" ooooh!!!Тервел е много тъпо парче "

НЯМА ДА МЪЧА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ... ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ГЛ. БУКВИ Embarassed Hug Peace

Mr. Green е ми да, но Тервел в случая наистина е "тъпо парче" - сам се насади на пачите яйца,

а за Станка такова нещо не мога да кажа  Peace

И да стоя си зад мнението, по повод другото изявление, то е обобщено (отново според ситуацията), а ако ти се виждаш като пострадала от него по някъкъв начин... Извинявай! Hug

# 1 813
  • DE
Ваня излъчва толкова негативна енергия, че ме е страх да гледам  Sick

# 1 814
Някой схваща ли мисълта на социоложката

Общи условия

Активация на акаунт