VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 775
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Ямбол
Офф, още ли това люпете... за Ирина става въпрос.

Всичко е сценарии, няма нищо случайно.  Peace

Никой не ми дпада в този сезон. Нещо не са ми интересни Веждалина и Пеещата готвачка - двата лагера.

Но Мира ми хареса тази вечер.

# 1 951
Офф, още ли това люпете... за Ирина става въпрос.

Всичко е сценарии, няма нищо случайно.  Peace

Никой не ми дпада в този сезон. Нещо не са ми интересни Веждалина и Пеещата готвачка - двата лагера.

Но Мира ми хареса тази вечер.
Ами аз чак днес разбирам, че тя спяла в отделен апартамент, мислех, че само Мира си имат стая. Както и да е, не го гледам сериозно и честно казано по ми е интересно да чета коментарите на хората, отколкото да гледам скучни участници и умряла къща, занимаващи само с долнопробни ку*венски истории, битовизми и свински мутри и крясъци. Като прибавим и еднотипните скучни лайфове, може съвсем да се отпише това предаване. Според мен и едва ли ще има повече ВИП сезони - това сякаш бяха последните бг "випове", навили се да влязат, не знам по-нататък въобще кой ще се съгласи. Те не са толкова много "виповете" в и без друго малка България и май свършиха. И без това в този сезон кой са "виповете"... някакви световно неизвестни и безинтересни.

# 1 952
  • Ямбол
Акуа, тотално затъпях с тези лайфове.  Laughing Затва съм така лаконична... Laughing
Що гледам- и аз не знам.  Mr. Green
Със сигурност не искам повече випове.  Naughty

Предпочитам Панайот, липсва ми.  Mr. Green Joy

# 1 953
Акуа, тотално затъпях с тези лайфове.  Laughing Затва съм така лаконична... Laughing
Що гледам- и аз не знам.  Mr. Green
Със сигурност не искам повече випове.  Naughty

Предпочитам Панайот, липсва ми.  Mr. Green Joy

Ама права си Simple Smile
И мен ми е все едно кой ще победи - еднакво досадни и скучни са ми всички.
Аз също не искам випове повече, а и отдавна не е имало с обикновени участници. Общо взето едни и същи лица си въртят.
Като каза Панайот, абе много ми прилича Пламен на майката на Панайот Laughing

# 1 954
  • Варна
Ей сега докато пак ги гледам разбирам вече Ваня с какво ги държи
С това постоянно говорене от името на всички НИЕ
Ние не те харесваме
Ние мислим така
Ние искаме това
ние, ние, ние
И никой не е сигурен кой са тези ние.
А, и повечето не искат да се конфронтират директно защото настъпва бурята Невада.

Да, обаче забелязахте ли как остана сама на диванчето си? Мисля че започнаха да се усещат, че всъщност прекалено много се влияят от мнението на Ваня.
В понеделник ми се ще да излезе Ирина, защото не ми е интересна, но от друга, не искам "отбора на Мира" да губи човек... Май -по-добре да си тръгне Павката.. Thinking

# 1 955
  • Варна
Пропуснах да пиша, че лайфът снощи много ми хареса, макар гостите в студиото да бяха ужасни. Тризначките и Вяра май бяха за да не им седи диванчето празно. Донякъде ми харесаха коментарите на Дамян.
Съквартирантите обаче направиха предаването. Браво!
Според мен това е най-интересния сезон на ВБ.

# 1 956
  • Варна
Ей сега докато пак ги гледам разбирам вече Ваня с какво ги държи
С това постоянно говорене от името на всички НИЕ
Ние не те харесваме
Ние мислим така
Ние искаме това
ние, ние, ние
И никой не е сигурен кой са тези ние.
А, и повечето не искат да се конфронтират директно защото настъпва бурята Невада.

Да, обаче забелязахте ли как остана сама на диванчето си? Мисля че започнаха да се усещат, че всъщност прекалено много се влияят от мнението на Ваня.
В понеделник ми се ще да излезе Ирина, защото не ми е интересна, но от друга, не искам "отбора на Мира" да губи човек... Май -по-добре да си тръгне Павката.. Thinking

Пак съм аз. Laughing

Може и Ваня да си ходи, даже май ще е най-добре. Да видим "мишките" й тогава какво ще правят.

# 1 957
В късния епизод Станка нещо леко изпростя.Много настъпателно се държи.

Толко ми харесваше преди и сега направо ме отврати.

# 1 958
Божее,боже...взимам си думите назад.
Предпочитам да гледам Лияна, вместо злобата която се лее на талази от Ваня, тъпотата на Станка, и загубеният Стойко. От последните двама очаквах много повече.
 ooooh!
Пропуснах грубо обиждащият Павел.

# 1 959
Ваня си има държанието и визията на мутра в женски род.И на живо е такава.

# 1 960
Пропуснах да пиша, че лайфът снощи много ми хареса, макар гостите в студиото да бяха ужасни. Тризначките и Вяра май бяха за да не им седи диванчето празно. Донякъде ми харесаха коментарите на Дамян.
Съквартирантите обаче направиха предаването. Браво!
Според мен това е най-интересния сезон на ВБ.

+1

Този сезон има далеч по- малко простотия от предишните.
Но май е време да попълнят празните квадратчета, да се поразнообрази атмосферата.

Lemy "любовната линия" беше далеч по- интересна от скандалите, но тези излизания им изядоха главите.

# 1 961
  • Варна
Има живо излъчване.
Мариан си мие зъбите.. Гол до кръста.. Flutter

# 1 962
  • Бургас
Уж все се спряга, че ще влезе някой, а това така и не се случва, а то си мина повече от половината сезон.
Май ще си останат такива нещата.

# 1 963
Мариан има много лица, според мен- кротък умиротворител и като го настъпят, получава съвсем друг облик

# 1 964
В късния епизод Станка нещо леко изпростя.

Не беше никак леко.
В началото я харесвах, но вече все повече се убеждавам каква селяндурка е.В борбата може да е добра, но като човек - тц.

Ирина ми хареса колко сдържана беше.Скучна ми е но искам да остане напук на оново чудовище Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт