Отговори
# 495
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug
Мерси за предаването с участието на Чачи, това от фейса, което си постнала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз мернах първата част в туити и също щях да я поствам, ама ти по-хубава та си сложила  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 496
Джейн, гледала съм въпросното видео.
Тогава Чаатай беше съвсем плах и неопитен пред камерите, и много му личеше притеснението, даже когато си тръгна, ризата на гърба му беше залепнала от пот. ooooh!
А днешното ти подвъпросче си помислих, че го задаваш на майтап и не го приех насериозно.

И аз съм гледала цялото интервю . и наистина Ча изглежда някакъв плах и стреснат .. имаше много интересни моменти - например, когато го питаше водещата за тип жени, които харесва  Grinning Grinning

# 497
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

# 498
Ааааа, Ренате...няма такива работи. Naughty
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал.Не я харесвам, ама не я плюя.
Аз съм тук заради магията ЕМИР, а не Фемир.

Ама, ако ти преча да си ходя... Mr. Green

Аз пък я харесвам! Е-е! hahaha
И съм тук, заради двамата! Е-е!
hahaha
Еми супер...радвам се за теб. Laughing
Аз пък съм тук заради Емир и хич не ми дреме за Хазал. Гледах я заради него.
 Joy hahaha Joy hahaha

Огледалце, огледалце, коя е по-, по-, най-.. това ли е причината или ще ставаш свекърва... Joy Joy Joy Joy Joy
Абе де да знам...мой и да станем свеки скоро...а оная е също Ферка.... Sick Sick
Ама тва не ми е повлияло за Хазал...не я харесвам още от ЗП и заради нея толкова късно и трудно загледах АФК. Даже кат тръгнеше интрото по БТВ и сменях канала. Ама един ден сллучайно загледах некви 15мин от зор и Емко ме грабна и съ почна болестта, та до днес. ooooh!
Да се похваля....от два дни не съм гледала АФК... newsm44 newsm68 newsm44

Добре, че си призна без бой, иначе щях да те запукам с гаубицата...
Умната ....smile3508, ако не русата, щото имам щерка!

# 499
  • Още у мъглата ...

И ФЕРИХА - ПРЕЗИДЕНТША !!!!!   newsm44 newsm44 newsm44

# 500
Наде Hugто е старо,повечето момичета са го гледали, ама Ча е толкова хубав там, и както Мишето спомена, как гледа Хазал   newsm03 txtloves txtloves txtloves

Това потвърждава това което споделих вчера, че фейса и туити са заляти от Фемир и носталгията по тях, днес туитвахме да участват при Баяз заедно, това не е за първи път, но феновете, май гръцките бяха най-активни.

Габи, 3 несподелени любови newsm78, аз знаех само за Чачи Joy Joy Joy Joy Joy

МарМиши  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

# 501
  • Още у мъглата ...
Наде Hugто е старо,повечето момичета са го гледали, ама Ча е толкова хубав там, и както Мишето спомена, как гледа Хазал   newsm03 txtloves txtloves txtloves

Това потвърждава това което споделих вчера, че фейса и туити са заляти от Фемир и носталгията по тях, днес туитвахме да участват при Баяз заедно, това не е за първи път, но феновете, май гръцките бяха най-активни.

Габи, 3 несподелени любови newsm78, аз знаех само за Чачи Joy Joy Joy Joy Joy

МарМиши  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

Той Чачи не е несподелена  Mr. Green Аз го гледам на екрана и той така любовно ме гледа също  Laughing Не е несподелена  Mr. Green Joy Joy Joy

А ония 3-те несподелени - Мехмед, Айсун и Юнал, кога са ме гледали любовно през екрана  Laughing Joy Joy Joy

# 502

А, така! Да си дойдем на думата...   newsm10 newsm10 newsm10

# 503
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Добре, че си призна без бой, иначе щях да те запукам с гаубицата...
Умната ....smile3508, ако не русата, щото имам щерка!

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Чей се предпазим...ама що да не си кажа бе...аз мноу обичам изповедалнята... Mr. Green
Ама вместо мЪ плашиш с гаубица да беше ме чичекнала. Joy

# 504
  • Още у мъглата ...

Ренате  Hug
Аз съм си ФЕМИР ФОРЕВЪР  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 505

Тогава, Какъв живот smile3508 smile3508 newsm62 за Фери, каквато е бойна Joy Joy Joy Joy, като запали  Joy Joy Joy Joy

# 506
# 507
  • У дома :)
Джейни  Hug  кога беше тва туитване, па го изтървах ooooh!

като стана въпрос за туитъра, там ме следват някви дето имат по 50000 последователи, като ме последва един такъв и след него още 30  Shocked кви са тия не ми е ясно  newsm78 Нещо навързани ли са  newsm78

# 508
За Корайчик какво да кажа  Thinking

В началото той подаде грешни сигнали на Гюлсум, че я харесва. И може би наистина я харесваше. Беше му забавно с нея. Всъщност, в нейно присъствие много се усмихваше  newsm43
А това неговото с Ханде си беше чист мазохизъм. Това любов ли беше. Спрямо Ханде и той се държеше като Гюлсум - вижда, че не го обича, не го забелязваше даже, освен като приятелчето, което е винаги на разположение, за да й обърше сополите, но той си я обичаше. Е каква е разликата между двамата, а?

Туй за виновничките за новия ни дом

# 509
като стана въпрос за туитъра, там ме следват някви дето имат по 50000 последователи, като ме последва един такъв и след него още 30  Shocked кви са тия не ми е ясно  newsm78 Нещо навързани ли са  newsm78

Ооо Ели,ще ставаш известна,то в туйтър,всеки е навързан с някой  Joy

Общи условия

Активация на акаунт