PrettyBox & Pinks Beauty Box - 3

• 50 012
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Berlin
Пинкс ли около 20ти? Май ще сменям адреси...

# 721
  • Варна
И аз да дам отчет за нещата от последната кутия, които пробвах (с чувствителна комбинирана (по-скоро към нормална) кожа съм):
  • кремчето на Ив Роше - много ми хареса, леко, попива бързо, мирише приятно и ненатрапчиво.
  • CC крема на Биотен - ужасен и доста тежък ми идва, през цялото време го усещах на лицето си.
  • бомбичката за вана - никакъв ефект нямаше от нея, разтвори се набързо във водата, без пяна, без някакъв аромат... нищо.
  • шампоана и маската на Лореал - хубаво миришат, но идват тежки за косата ми - на втория ден от измиването изглеждаше мръсна.
  • душ гела на Ив Роше - хареса ми, приятно мирише и не ми изсушава кожата
  • маслото за тяло Au Lait на Scottish Fine Soaps - много приятно, попи бързо, пакетчето ми стигна точно за едно намазване на краката; все пак си предпочитам Боди Шоп  Wink

# 722
  Не,става въпрос за PrettyBox Peace

# 723
Пинкс раздават на 16-ти.  Peace Има го и на страницата им във фейсбук.

# 724
  • Berlin
Благодаря, пропуснала съм новината.

# 725
# 726

звучи като доста бяла козметика  Whistling
дано няма виши  Mr. Green

# 727
  • София
Дано да има cold-кремче.

Мисля, че изтествахме цялата продукция на Виши вече  Grinning

# 728
  • София

О, дано няма Вишии! Дано, дано!  Praynig  Grinning

# 729
Хайде, и първите разкрити продукти от Пинкс
http://beautybox.pinks.bg/2013/12/phyto-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5 … hytobaume-volume/

# 730
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Хайде на балсамите за коса...Дотук 50мл.  Mr. Green
http://beautybox.pinks.bg/pages/blog/products/

# 731
Добре звучи. Ще се радвам да тествам марката, а и имам нужда от нов бласам.

# 732
  • София
И аз съм доволна и от продукта и от размера му! Party Дано има и други в по-големи количества от 5 мл. Аз лично се надявам да няма ФДТ, BB, CC и тем подобни кремове, както и да няма Виши. На всичко друго ще се радвам с удоволствие!

# 733
Според мен, ако имаше по-пълноразмерни - щяха да афишират тях. Но все пак - дано има хубави неща, макар и малки като размер..

# 734
Момичета, имам малко глупав въпрос аз Embarassed
 Наскоро разбрах за тези кутии и досега не съм поръчвала, днес се сетих за тях и като отворих сайта видях, че има 1 кутия за декември и януари за 15лв, късно ли е да поръчам и как става номера, с абонамент за 1 месец?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт