Моля за чудо!

• 11 332
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Малвина, да, наистина е 30 кг.
Признавам си, че вътрешно ми се искаше да си измисля... Confused

Не, не си измислям. Може да се увериш в това.

# 46
И смяташ ли нещо да предприемеш?

Що се отнася до храненето - без любимия човек, без шастието и позитивизма, които имах тогава, нищо няма да стане. Sad Cry Това нещо е по - силно от мен. Краткото щастие не може да ми помогне.

# 47
 Нямаш ли други любими хора, имам предвид приятели?

# 48
Нямаш ли други любими хора, имам предвид приятели?

Истински приятели нямам за съжаление, имам само една приятелка, но дори и тя със добронамерените си съвети не може да ми помогне. Иначе книгите и музиката са единствените ми истински приятели.
Но нищо не може да ме накара да искам да живея пълноценно така, както любовта. Sad Cry

# 49
Авторката съм я чела още преди 5-6г  във форума на Космополитън. Наистина има нужда от голяма помощ, но трябва да поиска и сама да си помогне...

# 50
При мен се прояви отдавна, още като дете. Бах на 5, когато загубих половината си слух. Sad В началото го приех добре, благодарение на близките си, тогава точно тръгнах на детска градина. Но на следващата година бях във втора група със нови деца и нова учителка. Децата от самото начало не искаха да играят със мен, учителката не ми обръщаше внимание и ми отказваше помощ, в часовете, когато майсторехме нещо. Нямаше как да не ходя на градина, видя ми се цяла вечност, докато свърши. Sad Един ден ми дойде в повече всичко, мислех че не ме искат за игра, защото не чувам и съм различна. Тогава реших повече да не ям, не ми се живееше. Sad Това беше първият ми сблъсък със дискриминацията и за съжаление не и последен.
Това на петгодишна възраст ли се случва? "Приех го добре", "не ми се живееше" - дете на пет години мисли така?  Rolling Eyes Нещо ... Thinking

# 51
  • SA
Авторката съм я чела още преди 5-6г  във форума на Космополитън. Наистина има нужда от голяма помощ, но трябва да поиска и сама да си помогне...

Там се подвизава под ника Кити. Направо е знаменитост.

# 52

Там се подвизава под ника Кити. Направо е знаменитост.
Гаврят се с хорската мъка, нищо не е пързалка тука, даже действителността е много по-тежка, доколкото виждам. Май наистина е добре темата да се заключи, неуместно е според мен да се коментира, даже ми е неудобно да напиша защо мисля така.  Embarassed

# 53
Полина, погледнах снимките ти във фасе бук и видях, много слабо, но усмихнато момиче, заобиколено с близки хора.
Имаш всички шансове да подобриш сдравето си - психическо и физическо. Очевидно е, че не си сама, а по-скоро се изолираш и търсиш външни причини за проблемите ти.  Ясно ми е, че когато не си добре ти се иска да разчиташ на някой, но си на 29 и от писането ти е видно, че си интелигентна. Приеми, че ти трябва да поемеш по-голямата отговорност за себе си и за здравето си, защото близките ти могат само да те подкрепят, но не могат да случат промяната.
Остави я любовта за сега, тя може да се случи повече от веднъв и по някога не е това което си представяме.

# 54
На снимките се правя на усмихната нарочно, заради оная крава, но истината е, че нямам настроение и желание за нищо, а сега със тзи болка и тези проблеми в окото............

# 55
Не знам защо в началото като видях темата и прочетох първият пост си представих майка на две деца, наистина отчаяна от живота...Поразрових се в нета...Момиче, имаш нужда от помощ, не от молби в храм!

# 56
На снимките се правя на усмихната нарочно, заради оная крава............[/b]

И тук ли започваш? ooooh!

# 57
Полина, познавам жена с анорексия - на 35г. е и е така от доста дълго. Не иска, няма воля да си помогне сама, а при излекуването на тази болест твоята воля е най-важното. Същото като да се откажат наркотици или цигари, трудно, но не е невъзможно.Трябва да го искаш, а след това ще дойде нова любов - колкото и да ти се струва невероятно сега, ще е по-силна от тази която си имала. Но първо започни да се лекуваш, спри да повръщаш, ако го правиш. Храни се, по малко, дори и да не ти се яде, на сила, по няколко пъти на ден, и то не да изядеш 3 фъстъка  или резен ябълка - това не е ядене! Ядене е половин филия с малко супа, малък сандвич - и това поне 5 пъти за деня. Пиивай по малко бира, може да ти се услади с цаца или картофи... Нищо не си могла да видиш от живота, но като започнеш да се лекуваш, съвсем скоро - 2-3 месеца и ще видиш, че ще ти хареса да живееш, да се храниш, ще станеш по самостоятелна и здрава. Ще започнеш да излизаш сама... Само трябва да поискаш и да си наложиш на волята да ядеш и да не повръщаш. Другото ще се подреди неусетно.
Желая ти сила и успех Hug
Към коментиращите  - моля помислете преди да пишете, касае се за реален човек, с проблеми и, ако мнението ви не помага с нещо, може би е по-добре да го запазите за себе си.

# 58
Ами "оная крава" най вероятно не се интересува как се чувстваш, ти не си важна за нея, но си важна за себе си и близките ти и от теб зависи да промениш живота си ако го искаш. Както казах, на 29 не е редно да разчиташ на родителите си да те заведат на лекар, ако не си с много ясно изразена форма на  disabilities. Ти пишеш грамотно и това води до мисълта, че не си невменяема, разбирам че имаш проблеми, но е време да си помогнеш малко и сама. След като можеш да пускаш стотици теми по форумите, можеш и да потърсиш специалист, когото да посетиш. Ние тук само можем да си пишем, но това не ти помага, макар че е разтоварващо.

# 59
Само аз ли мисля, гледайки снимките и четейки историята, че проблемът е далеч преди анорексията, но нямам медицински познания и не ми се иска да давам предположения. А че е реално, личи си. Видяхме снимките.
Някой знае ли кое е малкото момиченце - принцесата?

Общи условия

Активация на акаунт