Отговори
# 690
  • София
Габи  Heart Eyes Hug Hug  newsm62  как ме знае кво си мислим  Mr. Green А при Чачко, при Чачко, у скута директно Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 691
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От туити с думите към Чаги: Един туит. моля те !!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha А днеска неможе да не измъца нещо  Mr. Green

# 692
  • В света на мечтите... ❤
Линче,Наде
Скрит текст:
аз в къщи при мама и татко съм си с рутер заради лаптопа,за да си разнасям лаптопа свободно из цялата къща,а компютъра у моя приятел е с кабелен нет,защото е настолен комп и ми е чудно как ако не отива кабел към компа,а само към рутера ще има нет на компа,сигурно при вас,както имате и към компа и към рутера нет,се разклонява кабела на нета и отива един кабел към компа и един към рутера,но просто са нагласили да подава сигнала и към двата мак адреса може би  newsm78

Дани,

Скрит текст:
Аз съм с два рутера, единият е не wi fi, който на вход е с кабела от нет оператора, а на изхода се навързва към компа с кабел и към wi fi рутера (пак с кабел). От тук нататък wi fi си пръска вълните за всички апарати, които работят с wi fi. А не знам кво си се ошашавила с тези мак адреси. Ама пък най-добре наистина си се обади на вашия интернет доставчик и той ще си те светне най-добре какво можеш да направиш.

Ей това пушачите сме си много готини  Joy Joy Joy

Габи
Скрит текст:
ясна ми е схемата за нета,всички са ти направени към един източник на нет,но настройките на моя рутер са направени за определен източник на нет,а у моя приятел е към същия оператор,но настройките предполагам,че не са същите,защото е на друг адрес,та засега бяма да сменям настройките на рутера,че всеки път като ги викам да променят натройки при нас взимат по 20лв.,та затуй,няма страшно ще измисля нещо,а и ще се постараем да оправим компа в най-скоро време  Peace

Дани,
Скрит текст:
точно така. Кабела за нета влиза и в рутера, и в компа, но по този начин се разпръсква интернет навсякъде в диапазона, който му е позволен. Не е нужен кабел за лаптопа, просто си го прихваща от рутера, това е.

Скрит текст:
Наде,изясни ми се схемата за разпределението на нета  Peace  Hug Hug Hug

Отново ви благодаря на всички,които ми помогнахте със съвети и разяснения,прекрасни сте,милички  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 693
  • София
Това според вас Хазал ли не?  newsm78  Thinking хммм според мен не е...

# 694
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha А днеска неможе да не измъца нещо  Mr. Green

smile3521
И аз така си мисля, явно такава тактика са предприели, да се нажежи колкото се може повече обстановката и желанието да мъцне и ... хоп, той благороднически мъцва   Mr. GreenJoy Joy Joy Joy И настава една повсевместна радост и вълнение  Joy Joy Joy Joy Joy Гърми се шампанско, пускат се балони на радостта  hahaha hahaha hahaha

# 695
  • Още у мъглата ...
Това според вас Хазал ли не?  newsm78  Thinking хммм според мен не е...

Не е, за съжаление  Peace
Това го дъвкахме една вечер и Ирка (или Профи, че двете са със складовете със снимки) пусна друга снимка, отпред, и не е Хазал, ами оназ Аксойката мисля, че беше  newsm78

# 696
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha А днеска неможе да не измъца нещо  Mr. Green

smile3521
И аз така си мисля, явно такава тактика са предприели, да се нажежи колкото се може повече обстановката и желанието да мъцне и ... хоп, той благороднически мъцва   Mr. GreenJoy Joy Joy Joy И настава една повсевместна радост и вълнение  Joy Joy Joy Joy Joy

smile3521
Да им имам и тактиката ама карай  Joy Joy Joy Joy

# 697
  • София

Това го дъвкахме една вечер и Ирка (или Профи, че двете са със складовете със снимки) пусна друга снимка, отпред, и не е Хазал, ами оназ Аксойката мисля, че беше  newsm78

Абе и аз имам някви спомени, че май сме обсъждали тая снимка ама викам чакай пак да се консултирам  Joy Joy  Добре, че имаме и архивари  Joy Joy Joy

# 698
  • Още у мъглата ...

Абе и аз имам някви спомени, че май сме обсъждали тая снимка ама викам чакай пак да се консултирам  Joy Joy  Добре, че имаме и архивари  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Това му се вика организиран диспансер, няма начин да искаш нещо да разбереш и да не можеш да го разбереш, винаги ще има и снимков подкрепящ матриал, абе въобще, кой като нас  newsm44 newsm44 newsm44

# 699
  • София
Ами тъй де,всичко има тука,инфо, снимки,песни и танци на народите,смях,даже и мъжете си поделяме Mr. Green......аз моя го не давам де hahaha.
Пепи,то не остана,още малко  Hug
Аз очаквам след час-два да има профилактика smile3502.

# 700
  • Още у мъглата ...
Ами тъй де,всичко има тука,инфо, снимки,песни и танци на народите,смях,даже и мъжете си поделяме Mr. Green......аз моя го не давам де hahaha.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Верно беее, петък вечер, време е  Joy Joy Joy

# 701
Линкоооооо, пепел ти на клавиатурата, аман от профилактики на мамата и то точно в петъците. Crossing Arms

Ренка, виж какви ФЕмирски колажи изнамерих, ако ти харесват за архива.

# 702

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Верно беее, петък вечер, време е  Joy Joy Joy
smile3521 Joy Joy Joy
А туит ще има - гледайте Medcezir от 8,00  Laughing

На мен пък ми изглежда Хазал, ама има по-специалисти от групата, така че Stop

# 703
  • София
Няма втори като нас  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Офф аз пък съм тръстикова довечера и ще гледам епизод ама друг път  ooooh! smile3515 smile3511

# 704
  • София
Emir: My love, did something happen?
Feriha: No, I am just enjoying your smell

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт