ВМ-НВХ, част 66

• 38 791
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  bouquet    за темата!

# 76
Мале, то бива, бива интереси, ама това е вече престъпно ...  Shocked
Как може долна граница да е 0  ooooh! Има ли човек без холестерол?!? Що за хора са тия ...  #2gunfire Направо съм потресена.  И сега масово - статини  ooooh!

Много ми стана приятно да ви видя в ужасната тема!

От толкова месо сме озверели. Laughing

rotfImbo

хехе, не я знам тази тема, ама и аз си падам по такива филми

относно холестерол=0, съвсем наскоро един "професор" беше казал, че щом на зайците бил 2, значи не било зле и на човека да е толкова
да се смееш ли, да плачеш ли
колко ли  още  милиона ще вкарат в гроба заради слугинството си пред фарм.индустрия
 #2gunfire

ето и една готина картинка, 1 месец на режима и резултатите:

# 77
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=743383.0

Това е темата Уасп  Hug

# 78
Само да уточня за снимката на шведа диабетик, че той самият си признава, че си е глътнал корема на втората снимка (а на първата вероятно пък го е изпъчил максимално), но свалените килограми са 11 за един месец, което не е никак малко (а и е овладял кръвната захар). Пък и колкото и да си гълта корема, си личи, че тези свалени 11 килограма са дошли най-вече от него Wink

Ето развитието на сутрешната му кръвна захар по дни, след като минава на НВ-ВМХ:
17,0
14,0
11.0
11-0
7,8
5,4
5,4
6,0
6,1
6,9
пропуснат ден
4,9
5,6
4,9

# 79
Благодаря за темата!

Имам питане към вас по повод костен бульон - как го правите? В темата за рецептите има една от Аги, но тя е за тенджера под налягане. Аз се старая да не я ползвам. Имам спомен за едно предаване с участието на Милко от СС, в което коментира, че това е най-неправилния начин на готвене.

# 80
а аз не си падам по такива филми Thinking
но то е сигурно защото не си падам въобще по филми
книжки Heart Eyes
сега се стих на мен веднъж калия ми беше 5 пъти по-голям,но никой нищо не каза
след 3 месеца си беше нормален
моята дебела лекарка гледа САМО общ холестерол и изписва веднага статини ooooh!
но и аз си я лъжа Embarassedуж ги пия
чаааак сега ми каза,че съ отслабнала и е попита как
не я излъгах,а просто не казах
само намекнах за "повече зеленчуци" Laughing
УАСП Hugстрахотно нагледно доказателство за режима,ще го покажа на които трябва
какво му е трудното на бульона?
слагаш кокалите,сипваш вода и вариш на слаб огън
трябва да се обира пяната,но и аз съм от мързеливите и слагам клонки целина и праз най-отгоре
като ги махна и пяната се маха,вадя кокалите и прецеждам бульона

# 81
мерси Шоки
и аз сега четох коментарите за този глътнат корем
може, гълта
шкембето обаче е невъзможно да бъде глътнато, а и за да пази рановесие точно като една бременна жена е застанал
но освен визуалната промяна, още по-забележителна е промяната в кр. му захар, точно и аз сега гледах стойностите му
ако все още можеш и сметнеш за необходимо, сложи линк към поста ти с тези стойности в първия пост

Вив, мерси
точно наскоро гледах "The Sixth Sense"
ще потърся кои от заглавията ги има в нашия Нетфликс

gug40, нищо сложно
просто вариш на бавен огън цял ден/нощ

# 82
  • SA
W'A'S'P', този човек на снимката, ако беше жена, ще кажеш, че просто е родила.  Simple Smile
mis_val , браво!  Hug
А, сега виждам и промените в крьвната захар на човека. Наистина впечатляващ резултат! И много по-важен от изчезването на корема.
Танче, явно толко си знае твоята лекарка. Тя ако беше повече в час, щеше поне за себе си да се погрижи.
gug40, аз сьщо сьм чела, че костния бульон е добре да се вари дьлго време на бавен огьн.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 10:49 от kameloth

# 83
аз честно казано изпитвам лека завист
обикновено мъжете свалят толкова бързо и лесно
не е честно  Sad

да кам, точно едни близнаци все едно е снесъл

# 84

gug40, нищо сложно
просто вариш на бавен огън цял ден/нощ

Ще пробвам така, аз досега го варих на степен 6 от 9 за около четири часа. Благодаря

# 85
моят основен принцип при варене е да е на възможно най-ниска степен
от 12 степени обикновено е на 1 или 2
включвам първо на 12 и щом заври намалявам първо на 4-5 и после постепенно намалявам до 1-2

аз в такъв бульон бих сложила и зеленчуци - лук, моркови, глава целина, пащърнак, връзка магданоз, черен пипер, даф. лист

моите бульони си ги пресипвам на порции в пласт. чаши като изстинат и ги замразявам
използвам ги и за варене на ориз за мъжете

# 86
моят основен принцип при варене е да е на възможно най-ниска степен
от 12 степени обикновено е на 1 или 2
включвам първо на 12 и щом заври намалявам първо на 4-5 и после постепенно намалявам до 1-2

аз в такъв бульон бих сложила и зеленчуци - лук, моркови, глава целина, пащърнак, връзка магданоз, черен пипер, даф. лист

моите бульони си ги пресипвам на порции в пласт. чаши като изстинат и ги замразявам
използвам ги и за варене на ориз за мъжете

Благодаря ти W'A'S'P',
тази информация ми онагледява понятието "слаб" огън.
Аз също ги ползвам за ориз за децата, както и за крем супи.

# 87
Тъкмо изчетох края на предишната тема и съм още на вълна спорт, та да споделя - мен много ме мързи да спортувам и бързо губя интерес, но най-добре се чувствам на йога  Peace
Връщам се да чета  Hug

# 88
Огромни благодарности и от мен за най-полезната тема във форума   bouquet

И аз си правих вчера изследвания и мога се похваля с това, че за първи път от 3 години  захарта ми е малко под 5 ( 4,9)  Simple Smile. Предишните 3 години беше винаги в рамките на 6,30-6,50. Така че се уверих, че съм на прав път  Wink.
Имам един въпрос, който ме човърка  newsm78 - има ли някакъв проблем в завишения HDL. Че моя е с 1,5 над нормата. Не, че това ме тревожи, но все пак да знам  Wink. Това е единственият показател, който ми е над нормата и ми се ще да разбера има ли проблем в това.

# 89
  • SA
dani1712 , HDL колкото е по-висок, толкова по-добре! Обикновено в нормите при него не се посочва горна граница даже.
Та не само не бива да се притесняваш, ами трябва да се зарадваш на хубавите ти резултати.

Общи условия

Активация на акаунт