90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 238

• 30 893
  • 731
  •   1
Отговори
# 570

Много бяха ми се прияли фурми и се засилих вчера да си купя,ама се зачетох ей така и установих,че в тях има глюкозен сироп! Shocked Супер,а аз до сега ги гъчех в плодови дни! Някой знае ли дали има без такъв сироп да се продават?
Повечето, да не кажа всички, пакетирани фурми съдържат глюкозен сироп. Единствените просто сушени, без глюкоза, които съм намирала аз по магазините, са от Лекси в Пловдив. Имат съвсем различен вкус, не са така сладки и меки като останалите (което е обяснимо). Ето защо си суших сама. Една позната ми донесе цяла чанта пресни фурми, ядох колкото можах, а останалото изсуших на една импровизирана рамка, на която си заковах  мрежа - тип комарник. Определено имат по-различен вкус от купешките.

# 571
Днес прекалих с обяда.Нагрухтях се.Много зелева салата с моркови,ама много+4 кюфтета,че и 1филия вита.Утре сигурно ще страдам.

# 572
Днес прекалих с обяда.Нагрухтях се.Много зелева салата с моркови,ама много+4 кюфтета,че и 1филия вита.Утре сигурно ще страдам.
Не е задължително, няма да си толкова гладна на вечеря и утре ще те зарадва кантара Hug

# 573
  • в окото на щастието !
 jedira , специално влизам да те подкрепя за плуването . На ядовете не обръщай внимание, още повече - служебни, навсякъде ги има . Давай напред и вярвай , че днешния воден ще даде нов тласък на свалянето.  При предното завъртане третият цикъл ми донесе 8 кг надолу. Не се притеснявай  Hug

# 574
  • София
А кестени могат ли да се ядат в някой от дните?

# 575
  • София
А кестени могат ли да се ядат в някой от дните?

Във въглехидратен.

# 576
Здравейте!Замислям се да пробвам и този режим..за втори път.Първият път отслабнах с 4кг през първата седмица,а през втората-нищо..та затова се отказах.Колко се отслабва за едно завъртане?

# 577
  • София
Здравейте!Замислям се да пробвам и този режим..за втори път.Първият път отслабнах с 4кг през първата седмица,а през втората-нищо..та затова се отказах.Колко се отслабва за едно завъртане?

А през останалите 11 седмици какво прави?  Joy

90-дневната диета, затова е 90 дневна, защото се прави толкова дни. Не се прави 14 дни и да се откажеш. А колко се сваля - сваля се според волята и стриктността.

# 578
Less, на колко години е детето? Защо го подлагаш на диета.

Детето е на 15г 8 мес. Всъщност благодарение на нея съм на диетата. Не бих я подложила на никаква диета, защото не е дебела, закръглена е, а от д-то няма как да се отърве - наследствено е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но наистина има излишни 5-6 килца за да бъде в перфектна форма и аз имам около 7-8 за сваляне. Дойде и каза, че започва 90-дневна и ме моли да й готвя режимно и ако искам да се включа... та това е историята. Разбира се, че ще я подкрепям, защото диетата не е гладна. Освен това няма да й позволя да прави воден ден. Да го направи течен - само айрян например...
Аз мислех, че е малко дете. То госпожица
Успех и на двете ви   bouquet

# 579
Less, на колко години е детето? Защо го подлагаш на диета.

Детето е на 15г 8 мес. Всъщност благодарение на нея съм на диетата. Не бих я подложила на никаква диета, защото не е дебела, закръглена е, а от д-то няма как да се отърве - наследствено е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но наистина има излишни 5-6 килца за да бъде в перфектна форма и аз имам около 7-8 за сваляне. Дойде и каза, че започва 90-дневна и ме моли да й готвя режимно и ако искам да се включа... та това е историята. Разбира се, че ще я подкрепям, защото диетата не е гладна. Освен това няма да й позволя да прави воден ден. Да го направи течен - само айрян например...
Съветът ми е непоискан но все пак го давам: момичето в момента е в такав авъзраст, че хем все още се оформя (расте), хем е много поддатлива на залитания към неядене и диети. За мен е неправилно да се спазва 90- дневната диета в чистия й вид от непълнолетни/разбирай непораснали / проблем е не само водния но й плодовия ден. Правилата на почивката и основните принципи на съчетаване на храните да но иначе Confused. Все пак Вие сте майка и носите отговорност за детето, а то е такова до 18г.

# 580
  • София
Детето няма да яде плодове в плодовия, ще яде зеленчуци по проста причина, че от плодовете яде само ягоди, малини, банани и круши и цитрусови. Има страшна алергия от ябълки(както и баща й), киви, праскови, нектарини и много други.

Освен това, смятам, че този режим много по-здравословен от тъпкането с сандвичите и шоколади, защото супите освен боб, леща и галушки - не яде...

И мога да контролирам какво яде само събота-неделя. Вообще не я виждам по цял ден. Излизам в 8:00 едва се събужда, пристигам в 14:00 - вече е тръгнала на училище, вечер се прибира в 19:30...

Радвам се, че се реши на тази диета. Поне ще яде разнообразна храна

# 581
Това изобщо не прави нещата по-добри. Обмислете си добре да не Ви обвини един ден, че тя е била дете, а Вие е трябвало да решите дали е правилно. Недай си Боже да развие някоя болест.
Да не говорим, че и плодовете и зеленчуците са пълни с химия, а в диетата се набляга на тях.
Повече няма да се обаждам, децата са лична отговорност на родителите.

# 582
На моя приятелка дъщерята 16 годишна прави 90 ДД без воден, с две закуски сутрин плодове и една след обедна плод или зеленчук. Нямаше проблеми, напротив. С повечко движение и много внимателно обмислени менюта от страна на майката девойката свали 5-2-3 кг. В днешно време 16 годишните са си оформени от всякъде.
Luss, прави и балансирани менюта, наблюдавай я много внимателно и преценявай в движение как да процедираш. Винаги можеш да я прекратиш. И за едно си права, по-добре 90 ДД от колкото ужасиите, които  похапват днешните млади хора.
Успех

Luss - това не беше ли девойката с готварските книжки Peace ами да, тя е !!!! Сладурчето.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 17:52 от nekata5

# 583
  • в окото на щастието !
luss - подкрепям те в това , че  в ранна възраст ще помогнеш на детето си да си изгради  полезни навици на хранене и да намали до минимум боклуците, които ядат днешните тийнове .  Само нека диетата и да не е в най - строгия вариант , а по- скоро като този на кърмачките . Нека прави 2 закуски сутрин с любим плод  , и задължително следобедна закуска от шепичка ядки , за да не огладнява и прегрешава с някой боклук  , а плодовите дни да и бъдат с една чаша  кисело мляко  или малко извара с плодове, 1 хранене от всичките 5  . Така растящия и организъм ще има всеки ден протеини и няма да страда . Това е мнението ми , може и да не го вземеш под внимание .  bouquet

# 584
Момичета, реших се! От утре и аз започвам! Стискайте палци  Embarassed

Добре дошла! Искрено ти пожелавам успех! Чети тук, споделяй и няма да усетиш как лети времето.

Днес бях на кулинарна изложба "Даровете на есента". Е, не съм от желязо. Обядът и вечерята бяха във времето от 15,30 до 17 ч. При такива изкушения не съм преяла, внимавах - хапнах  торта с плодов крем и пълнена тиква с плодове. Знам, че е прегрешение, но дано няма жестоки последици!.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 19:39 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт