Лидл ::33::

• 62 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
От миксера съм много доволна Simple Smile Толкова много го исках  Heart Eyes
Имам миксера от преди 2г.,взехме го за село преди 2г. за 29,90 май беше тогава-този ми изглежда малко различен в дизайна.
Брауна ми се развали и сега съм с него,доволна съм,но ми остава брашно отстрани по купата -ако не я разтърся или помогна с ножа -от комплекта остава отстрани не добре смесено,при вас има ли този проблем?
И при мен остава по стените на купата, даже малко прави завихряне през дупките и ако сипя брашно бързо винаги вдигам пушилка (от самия миксер, не купата). Но за тази цена са просто страхотни!! Исках да купя варианта без купа за подарък на роднини на село, но толкова много ми харесва, че и с купата пак ще взема.
Само се чудя дали покрай новия дизайн не са му влошили качеството някак?  newsm78

# 556
  • Пловдив
Влизам да благодаря на момичетата, които споделиха мнение за акумулаторната метла. След много чудене си я взех. Да споделя - доволна съм  Simple Smile и то много, събира косми, трохи, дори и на килима я пробвах и там се справи,но е тип мокетен. Няма кабели,което най-много ми допада,супер е  Grinning
А с космите от кучето по теракота дали ще се справи?  newsm78

Предполагам, че ще се справи

# 557
  • софия
Каката на снимката е с жълт шал, може би и той ще е в продажба Simple Smile
Дано. Отстрани го няма. Ама се сетих, че имам от миналата година от H&M Blush

# 558
  • Viena
  bouquet

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 14:55 от janaa777

# 559
  • софия
Има го,кръгъл шал 14.99,в 5 цвята,ушанки 9.99лв.
Квадратчетата са 4 цвята (черно, сиво, бяло и шарено) и нито един не е жълт. Надявам се на това, което написа Дъст.
Не съм достатъчно екстравагантна, за да си сложа ушанки върху шапката Crazy. Не, че в квадратчетата на ушанката има жълто, но каката си е сложила.

# 560
  • София
Уф, и аз си харесах 100 неща от новата брошура, ама едва ли ще ме огрее за всичко.  Cry
Ползвате ли универсалната подправка, която е на прИмоция, доволни ли сте?

# 561
Аз ще се включа пак за телешкото - на керамичен тиган, който има, и на грил тиган също става много добре. Личното ми мнение е, че само с сол и пипер е най-добре да се усети вкуса на месото.
Аз пак ще си избирам форма с разкопчаване другата седмица Simple Smile. Дано накрая да си купя вече.
То вече е почти края на седмицата, но моя отзив за Сома е, че на вкус е хубав, само кожата не ми хареса как стана на ластик - пекох на керамичен тиган с малко зехтин намазан.

# 562
Аз ще се включа пак за телешкото - на керамичен тиган, който има, и на грил тиган също става много добре.

И така става добре, но да е качествено месото:
СОЛОМОНИ - много бързи и вкусни пържолки, на снимката са пилешки, но е пробвано със свински и телешки. Peace

# 563
  • София
Има го,кръгъл шал 14.99,в 5 цвята,ушанки 9.99лв.
Квадратчетата са 4 цвята (черно, сиво, бяло и шарено) и нито един не е жълт. Надявам се на това, което написа Дъст.
Не съм достатъчно екстравагантна, за да си сложа ушанки върху шапката Crazy. Не, че в квадратчетата на ушанката има жълто, но каката си е сложила.
Според мен в квадратчетата отстрани дават останалите възможности като цвят/десен, които не дублират снимката. Тоест шалът трябва да е в 5 цвята.

# 564
labrex ще пробвам и тази рецепта - другата събота ще има намалено телешко Simple Smile.

# 565
Уф, и аз си харесах 100 неща от новата брошура, ама едва ли ще ме огрее за всичко.  Cry
Ползвате ли универсалната подправка, която е на прИмоция, доволни ли сте?

Аз лично не. Прекалено ми е боядисана и няма хубав вкус. Предпочитам бульоните пред нея.

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 16:26 от Просто Хари

# 566
Аз ще се включа пак за телешкото - на керамичен тиган, който има, и на грил тиган също става много добре.

И така става добре, но да е качествено месото:
СОЛОМОНИ - много бързи и вкусни пържолки, на снимката са пилешки, но е пробвано със свински и телешки. Peace
Взех свински врат с него стават ли добре?
Апропо в нашия Лидл имаше много телешко на 30% даже се чудех между него и свинското,накрая взех свинско.
Тези дни сме сами със синът ми и той е даже и по-капризен от мен на храна.

# 567
  • Варна
Според мен в квадратчетата отстрани дават останалите възможности като цвят/десен, които не дублират снимката. Тоест шалът трябва да е в 5 цвята.
Точно така е, винаги са били така брошурите.

# 568
Взех свински врат с него стават ли добре?

Щом е хубаво месото, да се начука тънко и да не се препържва, ще станат. По принцип с всякакво стават. Peace

# 569
Искам да купя детско какао от Лидл,кое то двете е по-добро?Засега съм вземала само Нескуик.

Общи условия

Активация на акаунт