Лидл ::33::

• 62 798
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да споделя за шприца за сладки, който купих днес. Замесих меко тесто на основата на меденките. Точно на третото щракване нещо  изпука и някаква пластмаса се счупи и това, което придвижва тестото изскочи....
Утре ще ходя да го връщам.... ooooh!

# 691
Да споделя за шприца за сладки, който купих днес. Замесих меко тесто на основата на меденките. Точно на третото щракване нещо  изпука и някаква пластмаса се счупи и това, което придвижва тестото изскочи....
Шприц за сладки има още от соца той е предназначен само за тесто тип маслено -имаше си рецепти с него. Имоя се спука ама след 20г.

# 692
  • София
На този само корпуса му е метален. Всичко останало е пластмаса.
Освен това сладката не се отделяше, трябваше аз да я отделя и се деформира. ..
Май няма да искам да ми го заменят, а направо да ми върнат парите.

Някой дали си купи гофретника? Огледах се и в него,  но не знам с тези 1200вата дали ще пече бързо Thinking

# 693
  • Пловдив

Същото се случи и с моя шприц,само че срокът аз връщане беше минал...  ooooh! Така ме е яд,защото много исках такъв  Rolling Eyes

# 694
Шприцът беше коментиран надълго и широко, като мненията бяха изцяло негативни. Мисля, че дори е добавен на първа страница при продуктите, които не харесваме.

# 695
Добър вечер, признавам назад не връщах, бърз въпрос имаше ли скоро шушлеково черно яке в Лидл?
Ако е коментирано без бой се връщам да чета, колкото трябва, че ме интересува цената му  Blush

# 696

Братовчедка ми връща същият 3 пъти и накрая си взе парите Simple Smile

# 697
Сега се сетих къде точно стоят подложките силиконови ,че не видях като ходих!?

Подложките са странно опаковани. Навити на руло в кутия тип за фолио. И аз не ги видях веднага. До силиконовите тави, които пък са в едни големи кутии.
Дискусията с шприцовете съм я изпуснала, но и аз имам такъв от миналата година. Май става единствено за кремове. Крема върху хелоуинските мъфини го направих с него - стана добре. При мен пък се пълни и задръства зад пресата. В началото мислех, че съм просто некадърна, после реших, че явно този тип шприцове не е удачен. В крайна сметка поне за декорация с кремове мога да го използвам.

За шушлековото яке имаше кофти мнение назад.

# 698
[
Сега се сетих къде точно стоят подложките силиконови ,че не видях като ходих!?

Подложките са странно опаковани. Навити на руло в кутия тип за фолио. И аз не ги видях веднага. До силиконовите тави, които пък са в едни големи кутии.
Дискусията с шприцовете съм я изпуснала, но и аз имам такъв от миналата година. Май става единствено за кремове. Крема върху хелоуинските мъфини го направих с него - стана добре. При мен пък се пълни и задръства зад пресата. В началото мислех, че съм просто некадърна, после реших, че явно този тип шприцове не е удачен. В крайна сметка поне за декорация с кремове мога да го използвам.
 Видях какао лидълска марка Балбеке или как беше от 250гр-20-25% -хубаво ли е?

За шушлековото яке имаше кофти мнение назад.
Благодаря   bouquet
Пресата за сладки не е удобна,да се ползва като шпирц,просот е като опция -моята даже беше изцяло пластмасова само това дето избутва беше метално -не знам как да го нарека -и дръжката.
Тези са на същият принцип.Проблема е че се използва на принципа на може да ив прозвучи смешно като барабанен пистолет,от зъбче на зъбче и затова се чупи защото се набляга със сила -за мен е неудобна.Формичките за изрязване са по-удачни.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 22:09 от Анонимен

# 699
  • Русе
Тези шприцове по принцип са за много меки и "по-редки" теста. Ако сте направили тестото малко по-твърдо за това става така. Свекърва ми имаше такъв тип от времето на соц-а - не можеше да работи с твърдо тесто. Аз имам подобен електрически. Правила съм меденки в него и стават идеални, но слагам по-малко брашно, отколкото ако ще ги режа с формички.
Хумуса и аз го мярнах снощи. Някъде под майонезите беше.
Видяхте ли, че има сладкарска сметана за разбиване? Аз купих и утре ще я пробвам.

# 700
  • Стара Загора
Вчера рещих да си взема формата за кекс. Кръглата. Снищи забърках един - много съм доволна.
Добре се изпече, лесно се отдели от нея и най-важното - формата се изми идеално без усилия.
Дано не се обели бързо. Тефлоновата която имам вече е за боклука, защото се обели тук там покритието.

# 701
Някой забелязал ли е дали има  захаросани и сушени плодове и къде горе долу са подредени?

# 702
Някой забелязал ли е дали има  захаросани и сушени плодове и къде горе долу са подредени?

Има, навътре, към хладилните витрини, където обикновено слагат промоционалните стоки.

# 703
Сушени сини сливи,смокини и червени боровинки има при зеленчуците -срещу витрината,хладилна в която слагат рибата и месото на промоция.
 Вчера като ходих при ядките видях че има в нов асортимент други сушени сини сливи в пликче -пише че са калифорнийски,тъй като са марка като орехите - Алиесто май беше стоят там.
Стафидите са при пудрата захар -до лешниците и бадемите,преди имаше и кокос,но го няма вече.
Микса ядки със стафиди е на промо -180г за 2,70май -няколко вида стафиди са в плика,кашу ,бадеми...
 Чела съм добри отзиви.
 Стелажите със неща от стари промоции има също ядки ,ако е било на промо тогава.
 Трябва да се обиколи за да се намери нещо.
 Отскоро постоянно има нови неща в асортимента и затова като има време разглеждам.

# 704
Благодаря Deni Duch! Върнах се да чета, но срещнах за мъжкото яке. Интересува ме имаше ли дълго дамско шушлеково яке - предлагаше се в 2 цвята - бял и черен. Каква му е била цената. Видях го в друг чужд Лидл, за това питам дали е имало там и ако да каква му е била цената.  Blush Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт