8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 286
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 005
Ох, не, като чуя тоя лаф с пипането , имам чувството, че насреща ми е 100год. баба.

# 1 006
Тази последната, дето сте й пуснали снимка е ужасно разплута мекица!  Crazy
Не е дебела, а е просто тесто.  Crazy

# 1 007
Ето такава е и тя, а и Моника Белучи.  Heart Eyes

Между Белучи и тази няма нищо общо. Първата има много хубаво тяло, а тази е просто лоена топка. Гледай по ребрата що сланина има, за надолу да не говорим. На едната снимка има нещо като два задника един върху друг.

# 1 008
Кейт Ъптън е супер известен модел, надали без причина Grinning. И изглежда в пъти по-добре от Хайди Клум да речем, която също няма талия.
Абе виж сега, всякаква конструкция може да е здрава и привлекателна, но лично за мен това не е добре сложена жена.
Аз харесвам жени с талия и ханш- тип пясъчен часовник или тип круша.
 Не че това й пречи и тн. Има хубаво лице и бюст, но просто ...жена без талия и без ханш и с плоско дупе за мен не е с красива фигура. дали ще е слаба или пълна не е важно, просто е структура, която за мен не е красива.

изобщо една жена с телосложение на пясъчен часовник си е красива и дебела и слаба. въпрос на пропорции не на килограми.

Бейонсе , Джей Ло например...това са сочни и хубаво сложени жени (за мен).

# 1 009
Не разбирам дебелите и феновете на дебелите.

Отделяш време да им обясниш как може да действа храната
и какви са възможните причини.

И пак се хващат за думата и за моята личност.

Вместо да разберат и да действат.

Може би затова са си дебели. А феновете им тайничко искат
да си стоят дебели- уж за "разнообразие", но всъщност за да
се чувстват самите те по-красиви...
Да, навсякъде обясняват как действа храната. Като се започне от лечебно гладуване, мине се през веганство и се свърши с протеинова диета - всичките са най-верни и полезни, другото те прави дебел и грозен.  А истината е, че колкото се обясняват някакви "абсолютни истини", с които ако хората не се съобразяват ще са "лоени топки", на всеки храната и хранителните режими му действат различно. Но не, гурутата, смъкнали килограми с не знам си кой режим са убедени, че след като при тях действа, при всички трябва да действа по същия начин, ако не - онези са виновни, че не ги слушат.

Мамасита бандита, питах те какво за теб е дебела, пак питам, наистина искам да знам с какви мерки са хората, които осъждаш толкова убедено.

Цитат
Ставала съм в 5:30 сутринта, за да тренирам. Достатъчни са и 30-40 минути на ден, стига да има постоянство  
Липсата на време е оправдание. 30-40 мин. на ден човек все може да намери. Стига да иска, разбира се
Ама разбира се. Винаги може да остави разни други неща на втори план и да отдели време за тренировки. И ако става дума за това да гледа два сериала, вместо три, ок. Но ако трябва да постави стегнатото си дупе пред това да помогне на децата с домашните, примерно или пред това да има каквото и да е свободно време?
Освен това с дори 30-40 минути на ден тренировка стават двойно повече с дейностите съпътстващи тренировката. и пак логиката "след като аз мога, всички могат"...

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 13:18 от *Coraline*

# 1 010
  • Варна
Пълна, дебела, слаба, има ли значение, като мъжете си падат най-много точно по такава фигура.
Хем пропорционална, хем има какво да пипнат/хванат.    Laughing
Не ги ръгат постоянно кокалаци....
Мъжете! Кои мъже? Нима всичките от този пол харесват един и същи тип жена?  Laughing
Иди в темите дето се пускат мъжки снимки и виж само по какви супер различни мъже припадат жените. Излиза, че при нас има разнообразие в предпочитанията ни, ама при тях, цък.  

Тази последната, дето сте й пуснали снимка е ужасно разплута мекица!  Crazy
Не е дебела, а е просто тесто.  Crazy

Така си е!  Peace

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 13:33 от Северина

# 1 011

Между Белучи и тази няма нищо общо. Първата има много хубаво тяло, а тази е просто лоена топка. Гледай по ребрата що сланина има, за надолу да не говорим. На едната снимка има нещо като два задника един върху друг.
Луди ли сте, какво общо има моника белучи с кейт ненамсиква. Моника белучи е идеална, няма нищо излишно по себе си. С тънка талия и красиво дупе, красиви гърди, женствен ханш и бедра. Кейт има меко отпуснато тяло, което няма грам мускул, няма тонус, няма дупе, няма хубави бедра, няма талия. Има красив бюст и красиво лице, но само това.

# 1 012
Е това ако е дебела жена...не знам!

На мене ми се вижда дебела.  Laughing

Тази е просто уникално женище. Вижте й снимки в нета, секси е, колкото си искаш. Дебела е последното нещо, което си мисля, като я гледам Grinning Само да не се забрави като Ана Никол Смит.

# 1 013
Тази малко ако се изпусне и ще стане Мишелин.
Задникът й стои на дупки направо  Rolling Eyes

# 1 014
Е, слаба ли, Клеми? Не е. Дебела ли е? Не е. Но е факт, че е пълна.
Между дебела и пълна лична ааз правя разлика.

Е, какво да се връзва? Сега да се правим на какви, че да не си казваме истината?
Т.е. всички, които не са слаби са или пълни, или дебели? Няма ли нещо "средна", "нормална", такива неща? Или само слабите са нормални?

# 1 015
Дайте снимка в цял ръст на тази манекенка, така аз нищо не мога да разбера, искам да й видя и краката.

# 1 016
  • София

Въпрос на снимки:
Скрит текст:

# 1 017
Луди ли сте, какво общо има моника белучи с кейт ненамсиква.

Аз общо между двете не намирам.  Stop
На Кейт май й подскачат често килограмите, та нищо чудно, че е отпусната. Втората снимка е от тази година.

# 1 018
За мен има много различни нюанси на слабото и дебелото.
Горе-долу така ги подреждам:
мършав-сух-слаб-атлетичен-приятно закръглен-пълен-дебел-тлъст

# 1 019
е тук белучи е на 40 след раждане. и пак си личи, че е пясъчен часовник, а не структура тип училищна линийка. пропорциите й са други.

Общи условия

Активация на акаунт