8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 259
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 080
Супер си ЕленаДи Simple Smile много красива и лъчезарна. ама не мога да ти видя краката.

# 1 081
Мамасите е права затова, че всяка жена в днешно време може да си направи изследвания от какви храни точно пълнее, какви са най-подходящите упражнения за нея и т.н. и с получената информация да върви по-успешно по пътя на една по-красива и по-здрава фигура.
На мен ми стана интересно какво е това Биосигнатура.

Ако говориш за онези шарлатании, при които с някакви проводници или с взимане на кръв ти определят как не трябвало да ядеш някои храни - в грешка си. Но всеки може да си дава парите за каквито си иска вълшебства. Peace

# 1 082
  • Варна
Ох, аман, мацка и половина си!  Peace
Каси, тъничка като вейка. Simple Smile Колко си висока? Изглеждаш ми над 170см.

# 1 083

Видях и аз Мамасита. Ами, честно, не е с наднормено тегло, но си прилича в тялото на средностатистическа лелка. Че и в лицето се оказа разочарование. Очаквах нещо по-интересно заради профилната снимка, обаче от нея, от цялата й физическа същност (лице+тяло) лъха потресаваща обикновеност.

Аз не я видях, но това изказване ми звучи доста...некоректно да речем...освен ако не е 100% истина.

И 100 % да е вярно пак си е грозно. Такива изказвания, обикновено говорят за изказващия се повече, отколкото за коментирания.
Също е вярно, че има хора, които могат да те обидят, има и такива, които няма как да те обидят, каквото и да ти кажат.

Тя в никакъв случай не е грозна! Но е прекалено обикновена. Т.е., Мамасита, прекалено си обикновена. За силно изразеният нос на профилната снимка, не смятам, че е грозен, има нещо очарователно и странно в цялата снимка. Направо не знам как се е получило на фона на обикновеността.
А какво поражда очакването ти, че трябва да е необикновена?
Може и да съм пропуснала повечето снимки, но аз необикновена жена в този форум не съм виждала на снимка. Дори хубави и не чак толкова, всичи сме си обикновени. Единствено, ако някой представи материал от професионален фотограф ще има да цъкам.

# 1 084
  • София
Ох, аман, мацка и половина си!  Peace
Каси, тъничка като вейка. Simple Smile Колко си висока? Изглеждаш ми над 170см.
А, точно! Вейка. Много хубава дума Simple Smile

# 1 085
Супер си елена Simple Smile ама не мога да ти видя краката.
Ами, трябва да търся стари снимки. По новите все детето е пред мен или у мен, така, че акцента не са моите крака.

# 1 086
Абе приемаме на доверие, личи си, че си хубавица Simple Smile

# 1 087
Абе, как ще съм вейка, бре хора?  Rolling Eyes
Северина, около 170 см.

Елена и Ох Аман, слагам и себе си в това число, сме примера за вариации на слаба жена.  Grinning

# 1 088
Цитат
Тя в никакъв случай не е грозна! Но е прекалено обикновена.
Е, те 95 % от жените са си съвсем обикновени.
От там насетне, половината   слагат "перото в г.за" и стават натокани.    
Другата половина пък се занемаряват и стават грозни/дебелани/повлекани/лелки - на който какъвто епитет му харесва.    Laughing
Та, дали има и 5 % истински необикновени и запомнящи се лица.

# 1 089
Мамасите е права затова, че всяка жена в днешно време може да си направи изследвания от какви храни точно пълнее, какви са най-подходящите упражнения за нея и т.н. и с получената информация да върви по-успешно по пътя на една по-красива и по-здрава фигура.
На мен ми стана интересно какво е това Биосигнатура.

Ако говориш за онези шарлатании, при които с някакви проводници или с взимане на кръв ти определят как не трябвало да ядеш някои храни - в грешка си. Но всеки може да си дава парите за каквито си иска вълшебства. Peace
Не, по-скоро имах предвид ендокринни изследвания. Чувала съм, че много зависи как точно организмът ти се справя с инсулина. Ето тук пише разни работи: http://www.bb-team.org/articles/3816_profilaktika-na-metaboliten-sindrom

# 1 090
Краси по-важно е да си необикновен по характер все пак. Всички се изненадват колко дребен е мик джагър, заради безумната му енергия на сцената и огромното му его. Той е харизматичен и създава впечатление на по-голям отколкото е, а е сухичък и нисък.

# 1 091
Елена_ди, да, наистина хубави крака.

Но не е само това. Важни са и усилията, за да стигне човек до дадена
позиция.

Например аз дори за обикновения си вид полагам усилия, а оттук нататък
си залагам и бъдеща еволюция, не разчитам само на природни дарби.

Пък и имам много десетилетия след себе си. Никой не е казал, че именно
лицето ми на около 30 е максимално интересното. Но виж като бебе съм
имала забележително кукленско лице. Човек се променя. Не може да си кажеш,
че си обикновен или необикновен. Но усилията могат да направят обикновеното
доста запомнящо се, а обратно- някоя с интересни природни дарби, но неразвити,
да си остане на едно ниво и да е забравена.

# 1 092

А какво поражда очакването ти, че трябва да е необикновена?
Може и да съм пропуснала повечето снимки, но аз необикновена жена в този форум не съм виждала на снимка. Дори хубави и не чак толкова, всичи сме си обикновени. Единствено, ако някой представи материал от професионален фотограф ще има да цъкам.

Очаквах нещо, как да кажа, точно извън рамките. Някаква екзотика, нещо по-абстрактно, което да отговаря на малко ексцентричната й душевност и което мисля, че в профилната снимка се долавя, а на снимката с меча най-екзотичното нещо е мечът.

Ох'Аман също ме изненада - очаквах наистина детско, недоразвито телце, а тя си има едно хубаво тяло, излъчващо женственост. Касита напълно ми се припокри с представите, на мен лично ми допадат подобни тела.

# 1 093
  • Kопенхаген
От Касита надолу все хубави девойки се видяха  Grinning

Нека във форума се влива свежа кръв, че старите Потребителки вече сме ги виждали на не едно- две форумни дефилета  Grinning

# 1 094
  • В Космоса
Има едни думички "невзрачен", "незабележим". Може би това се има предвид. Аз не мога да се съглася, че 95% от жените са такива. Но има едни дето никога не би им обърнал внимание, никога не би ги забелязал и никога не би ги запомнил.

Общи условия

Активация на акаунт