8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 159
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 230
Мамацита, милон пъти казах, че съм съгласна с някои от нещата които пишеш. Не съм съгласна с това, че звучиш, като единствено правата и безпогрешна. На мен тялото ти ми изглежда ОК, но ако си видиш постовете звучиш почти като Милко, а той наистина е във форма. На снимките не се вижда от къде си тръгнала, така че...
Не искам да споря, хубаво е човек да е доволен от резултатите си, това е най-малкото стимулиращо, просто се поспирай от време на време, нали уж имаш завиден самоконтрол.
Аз се спирам, защото от опит знам, че "не'а смисъл"

Ами не знам доколко Милко вече е "във форма", освен за пред Гала. Той с това
си вади хляба. Визуално е във форма. Но има и доста повече. Сигурно заради това
Лазар Радков се е откъснал в отделна зала.

Резултатите са много фино нещо. Да, Милко е впечатлителен и е мъж, той може
да прави доста повече драстични неща с тялото си, които за жена биха били
колосална глупост.

Аз лично не смятам да си прецаквам дългосрочното здраве, за да се впиша в идеала
за 13 и надолу процента телесни мазнини- щото не сме само визуални, нали, имаме си
и вътрешни усещания кога нещата са наред и кога въпреки "перфектната" форма ни е
тревожно и стресово, защото тялото подава сигнали.

Така че Милко не е еталон. Еталон е всеки един, стига да се стреми към подобряване,
не просто да се носи по течението.

# 1 231
Палеото е просто новата модна епидемия, но е рано да се каже, до какви последствия ще доведе.
Макар че, използвам до някои от рецептите там, особено на десерти, защото ми харесват, внимавам да не се вманиачавам.

Кейси и мен ме е страх да спазвам някакви конкретни "режими" ограничаващи нещо. Единсвеното което ми се иска да спра е изкуствените храни. Там наистина е важно, защото с тиа глюкозно фруктозни неща си променяме биохимията тотално. ама иначе и мен засега ме е страх да ограничавам много нещо. Преди са ограничавали мазнините, и това е довело и до нефертилност и до бръчкясване и до остеопороза и даже сърдечни проблеми, защото мазнини си трябват. Сега с ограничаване на въглехидрати...

# 1 232
От лятото с русначето, виждали сте я повечето предполагам, два крака и дупе, нали така, за Марая   Peace Simple Smile
http://prikachi.com/images/845/5472845i.jpg

# 1 233
Палеото е просто новата модна епидемия, но е рано да се каже, до какви последствия ще доведе.
Макар че, използвам до някои от рецептите там, особено на десерти, защото ми харесват, внимавам да не се вманиачавам.
Peace Да, поредната мода е. И там има крайност, която не ми допада (изхвърлянето на всички млечни продукти)

Палеото не е мода и ако прочетеш Freetheanimal и другия ще видиш, че през годините има много
развитие и много фини моменти.

Има едно комерсиално палео, но то е различно. Попаднали сте на него. Иначе има
и по-големи майстори, а Рик Николи от години прави експерименти и показва
резултати, макар и на него да се подиграват, щото не е перфектен.

# 1 234
Под "достатъчно добра" разбирам да мога да направя 20 лицеви опори в добра форма,
да кача Мусала без закуска и без Сникерс по пътя- на гладно. Да мога да сваля паласките
за най-много седмица. Да мога да си позволя удоволствия, без да е катастрофално. Да имам
нормални нива на холестерол и триглициди. Неща, които всяка лелка ги може, нали?

Може и други да знаят истината. Но не са тук и не я казват. А и не се знае дали
ще ги слушате.

Това доста често го повтаряш и вече ми е наистина интересно - защо? Защо се налага изобщо да провериш можеш или не можеш? Всеки планинар знае, че като се тръгва на преход е задължително да си носиш нещо сладко. Защо изкачването на Мусала със закуска да е признак на нездравост не мога да разбера.

20 лицеви опори не могат да се сравнят с натоварването при изкачването на Мусала по никакъв параграф, без значение със закуска или без.

# 1 235
КОй е Милко newsm78

# 1 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ви, момичета Hug. Чак чаровница не съм, но пък се научих да се харесвам и бидейки повече от 50 кг. Така или иначе никога няма да се върна на тях Mr. Green
Може ли само да ви помоля да изтриете снимките от цитатите Hug?

А Джойчето колко е висока, че е миньон?
Последно като се мерих, заковах на 166. Съвсем среден ръст, по родните стандарти.

# 1 237

Кейси и мен ме е страх да спазвам някакви конкретни "режими" ограничаващи нещо. Единсвеното което ми се иска да спра е изкуствените храни. Там наистина е важно, защото с тиа глюкозно фруктозни неща си променяме биохимията тотално. ама иначе и мен засега ме е страх да ограничавам много нещо. Преди са ограничавали мазнините, и това е довело и до нефертилност и до бръчкясване и до остеопороза и даже сърдечни проблеми, защото мазнини си трябват. Сега с ограничаване на въглехидрати...

Да, премахването на преработените храни, е достатъчно. Може и да не води до перфектно изваяна фигура, бебешка кожа, плосък корем, липса на целулит и т.н. суетности, но със сигурност в дългосрочен план се отразява на общото здраве.

# 1 238
От лятото с русначето, виждали сте я повечето предполагам, два крака и дупе, нали така, за Марая   Peace Simple Smile
уау:) браво.

# 1 239
Под "достатъчно добра" разбирам да мога да направя 20 лицеви опори в добра форма,
да кача Мусала без закуска и без Сникерс по пътя- на гладно. Да мога да сваля паласките
за най-много седмица. Да мога да си позволя удоволствия, без да е катастрофално. Да имам
нормални нива на холестерол и триглициди. Неща, които всяка лелка ги може, нали?

Може и други да знаят истината. Но не са тук и не я казват. А и не се знае дали
ще ги слушате.

Това доста често го повтаряш и вече ми е наистина интересно - защо? Защо се налага изобщо да провериш можеш или не можеш? Всеки планинар знае, че като се тръгва на преход е задължително да си носиш нещо сладко. Защо изкачването на Мусала със закуска да е признак на нездравост не мога да разбера.

20 лицеви опори не могат да се сравнят с натоварването при изкачването на Мусала по никакъв параграф, без значение със закуска или без.

Ако може да изкачиш Мусала без закуски, значи, че тялото ти може да започне да гори мазнините си
бързо и директно, преди да е изхабило гликогена и кръвната захар- от което ти прималява. Това е признак на елитните атлети. Тези твои планинари със сладкото никога не са достигали до горене на мазнини, затова се плашат, че без закуска ще им притрепери. И е така, на повечето им притреперва. Но ако може да гориш мазнини, си осигуряваш източник на енергия, който не се хаби бързо, стабилен е.

Не че закуската издава нездравост- но способността да се качи БЕЗ закуска издава специфично
и не много често срещано развитие на метаболизма. Не всяка лелка го има, дори някои дългогодишни планинари го нямат, защото не знаят какво да правят.

Двайсетте опори бяха за сравнение, защото алетичните способности са и на кратки, и на къси разстояния. Има много, които ходят, но не могат да направят опорите. Има такива, които могат да вдигат щанги, но не могат да ходят. Моето е функционална сила с достатъчно параметри, които да ми осигуряват настроение. Показва, че не съм забила едностранчиво.

То който иска да види, ще види какво имам предвид.

# 1 240
Благодаря ви, момичета Hug. Чак чаровница не съм, но пък се научих да се харесвам и бидейки повече от 50 кг. Така или иначе никога няма да се върна на тях Mr. Green
Може ли само да ви помоля да изтриете снимките от цитатите Hug?

А Джойчето колко е висока, че е миньон?
Последно като се мерих, заковах на 166. Съвсем среден ръст, по родните стандарти.

Как миньонче на този ръст  Shocked Абсолютно нормална си си  Peace и не мисля, че на този ръст е добре да си под 50 кг, освен ако не си балерина или не тренираш художествена гимнастика Simple Smile

# 1 241
  • В Космоса
Джой, с полата си страхотна! Heart Eyes

# 1 242
уау:) браво.
и аз ще кажа така, когато Шанталчето си покаже и лицето. разбирам съображенията й, но как да определиш някого като виждаш само половината от него?

# 1 243
О Шантал видях те!Много си секси и сочна,много готино дупе!Умирам за подобно.Аз преди бях в друга група-тази на пълните жени.Сваляла съм от 110 кг до 60 с много тренировки и инат.От 2-3 години може би съм с Хашимото и в момента съм 54 кг на ръст 178.Имам снимки от лятото и на плажа питаха мъжа ми болна ли съм.Много неприятно и обидно ми стана.С едри кости съм и с такова тегло наистина изглеждам леко зловещо.На него също му стана тъпо от въпроса и каза-болна е да.
Последното което гледам в човека е теглото.Слаби,дебели-да са хора пък килата на щанда за месо се мерят.

# 1 244
Всъщност, ОХ АМАН, това са едни 53 кг които не харесвам много. Искам 55 . Но не и 60 де, тях съм ги имала само като бремена.

Общи условия

Активация на акаунт