8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 142
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 245
Под "достатъчно добра" разбирам да мога да направя 20 лицеви опори в добра форма,
да кача Мусала без закуска и без Сникерс по пътя- на гладно. Да мога да сваля паласките
за най-много седмица. Да мога да си позволя удоволствия, без да е катастрофално. Да имам
нормални нива на холестерол и триглициди. Неща, които всяка лелка ги може, нали?

Може и други да знаят истината. Но не са тук и не я казват. А и не се знае дали
ще ги слушате.

Това доста често го повтаряш и вече ми е наистина интересно - защо? Защо се налага изобщо да провериш можеш или не можеш? Всеки планинар знае, че като се тръгва на преход е задължително да си носиш нещо сладко. Защо изкачването на Мусала със закуска да е признак на нездравост не мога да разбера.

20 лицеви опори не могат да се сравнят с натоварването при изкачването на Мусала по никакъв параграф, без значение със закуска или без.

Ако може да изкачиш Мусала без закуски, значи, че тялото ти може да започне да гори мазнините си
бързо и директно, преди да е изхабило гликогена и кръвната захар- от което ти прималява. Това е признак на елитните атлети. Тези твои планинари със сладкото никога не са достигали до горене на мазнини, затова се плашат, че без закуска ще им притрепери. И е така, на повечето им притреперва. Но ако може да гориш мазнини, си осигуряваш източник на енергия, който не се хаби бързо, стабилен е.

Не че закуската издава нездравост- но способността да се качи БЕЗ закуска издава специфично
и не много често срещано развитие на метаболизма. Не всяка лелка го има, дори някои дългогодишни планинари го нямат, защото не знаят какво да правят.

Двайсетте опори бяха за сравнение, защото алетичните способности са и на кратки, и на къси разстояния. Има много, които ходят, но не могат да направят опорите. Има такива, които могат да вдигат щанги, но не могат да ходят. Моето е функционална сила с достатъчно параметри, които да ми осигуряват настроение. Показва, че не съм забила едностранчиво.

То който иска да види, ще види какво имам предвид.

Хайде стига с тази Мусала, закуски и гликоген моля те  Laughing И аз съм фенка на здравословните килограми, ама ти вече се уля с тази Мусала. Голям праз като я изкачваш, поне това да беше те направило малко по щастлива и усмихната  Peace Спорта трябва да прави хората щастливи, а не кисели .

# 1 246
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За съжаление точно химията в храните е най-трудно да бъде ограничена. Освен ако не се върнеш на село и не започнеш да доиш кравата и козата, и да копаш лехата с домати.

Преди време и за ръста имаше тема иначе- в някои държави под 170 см си е джуджанство за жена. Но там и мъжете им не са с 172 среден ръст.

Шанталче, форумски снимки не пазя, но тази си я гепнах Wink. Много гот дупе Crazy.

# 1 247
Престанете, да не ви покажа сутиена, който ненавиждате  Mr. Green Laughing

# 1 248
От лятото с русначето, виждали сте я повечето предполагам, два крака и дупе, нали така, за Марая   Peace Simple Smile
http://prikachi.com/images/845/5472845i.jpg
уау:) браво.
и аз ще кажа така, когато Шанталчето си покаже и лицето. разбирам съображенията й, но как да определиш някого като виждаш само половината от него?
еми оценяваш половината от него.

# 1 249

Милко Георгиев от Спайдър спорт. Канят го често по ТВ да демонстрира как пие сурови яйца. Laughing От него научих, че да ядеш въглехидрати е все едно да наливаш ракетно гориво в трабанта. Пич е, макар и краен.

http://spider.noxis.net/pub/milko/milko-murgash-080427_6.jpg

В желанието си да ти помогна включих Гугъл и намерих повече от очакваното - снимка на Милко, чисто гол и пиещ бира. Embarassed Уау.

# 1 250
Аз специално почти не съм спортувала съзнателно през живота си. И въпреки това, през редките ми периоди на спортен ентусиазъм без проблем съм правила по 40-50 лицеви опори и по над 200 коремни преси.

# 1 251
Под "достатъчно добра" разбирам да мога да направя 20 лицеви опори в добра форма,
да кача Мусала без закуска и без Сникерс по пътя- на гладно. Да мога да сваля паласките
за най-много седмица. Да мога да си позволя удоволствия, без да е катастрофално. Да имам
нормални нива на холестерол и триглициди. Неща, които всяка лелка ги може, нали?

Може и други да знаят истината. Но не са тук и не я казват. А и не се знае дали
ще ги слушате.

Това доста често го повтаряш и вече ми е наистина интересно - защо? Защо се налага изобщо да провериш можеш или не можеш? Всеки планинар знае, че като се тръгва на преход е задължително да си носиш нещо сладко. Защо изкачването на Мусала със закуска да е признак на нездравост не мога да разбера.

20 лицеви опори не могат да се сравнят с натоварването при изкачването на Мусала по никакъв параграф, без значение със закуска или без.

Ако може да изкачиш Мусала без закуски, значи, че тялото ти може да започне да гори мазнините си
бързо и директно, преди да е изхабило гликогена и кръвната захар- от което ти прималява. Това е признак на елитните атлети. Тези твои планинари със сладкото никога не са достигали до горене на мазнини, затова се плашат, че без закуска ще им притрепери. И е така, на повечето им притреперва. Но ако може да гориш мазнини, си осигуряваш източник на енергия, който не се хаби бързо, стабилен е.

Не че закуската издава нездравост- но способността да се качи БЕЗ закуска издава специфично
и не много често срещано развитие на метаболизма. Не всяка лелка го има, дори някои дългогодишни планинари го нямат, защото не знаят какво да правят.

Двайсетте опори бяха за сравнение, защото алетичните способности са и на кратки, и на къси разстояния. Има много, които ходят, но не могат да направят опорите. Има такива, които могат да вдигат щанги, но не могат да ходят. Моето е функционална сила с достатъчно параметри, които да ми осигуряват настроение. Показва, че не съм забила едностранчиво.

То който иска да види, ще види какво имам предвид.

Хайде стига с тази Мусала, закуски и гликоген моля те  Laughing И аз съм фенка на здравословните килограми, ама ти вече се уля с тази Мусала. Голям праз като я изкачваш, поне това да беше те направило малко по щастлива и усмихната  Peace Спорта трябва да прави хората щастливи, а не кисели .
Пък и мусала е егати тъпият връх. за деца и кашкавал туристи

# 1 252
Ето някой, който е преминал тридесетте, при 1.60 тежи 70 килца, има целулит, папка сладко и кока кола ежедневно и при все това смята, че изглежда добре - защото красотата не е в сантиметри или килца Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 10:52 от atenan

# 1 253
  • Варна
Аз специално почти не съм спортувала съзнателно през живота си. И въпреки това, през редките ми периоди на спортен ентусиазъм без проблем съм правила по 40-50 лицеви опори и по над 200 коремни преси.
Да бе, да!  Party

atenan Хубавица си!

# 1 254
 без проблем съм правила по 40-50 лицеви опори и по над 200 коремни преси.

Това с колене опрени на пода и в продължение на колко часа? Сори ама тук послъга, това е много добро постижение дори за мъже, а една жена ще ги прави най малкото с прекъсване между серии от 15  Peace

# 1 255
Добре де, Вихрен да е. И мога да го кача с усмивка.

Но да чакаме в темата да долето позитивен ангел небесен с перфектна
фигура и тогава ще се заемем да отслабнем, нали?

# 1 256
Пък и мусала е егати тъпият връх. за деца и кашкавал туристи

Не мисля, че 25 км. преход изкачване и слизане е тъп, особено в частта със стоманеното въже, но да, не е като Еверест Laughing

# 1 257
  • Варна
В сравнение с изкачването на Вихрен си е като разходка в парка.

# 1 258
Шанталче, браво, бе. Страшно дупе- стегнато, ни стрия, ни целулит. Колко си висока, че казваш 53кг са ти малко?

# 1 259
Шантал, сигурна ли си, че си 1.70 м?  

Общи условия

Активация на акаунт