Мира – досадна лелка, която има мнение по всички въпроси и което е по кофти държи да го сподели и да осведоми всички за него. Не смятам обаче, че е злонамерена. Мисля, че всичките й анализи са по скоро плод на професионално изкривяване. И все пак тази жена ми изглежда в хармония със себе си. Има си нейния Ивенце, който може да изглежда на всички околни безумен, но явно тя си е щастлива с него.
Ваня – ужасна комплексарка, изтъкана е от комплекси, много самотна и неудовлетворена, вследствие на което е агресивна. Мисля също така, че липсата на секс и критическата си казват думата за безобразното й поведение. Не харесвам хора, които крещят и не могат да си формулират аргументите спокойно и без напрежение.
Тервел – няма такава мижитурка. Този може да е спортист, но само толкова. Ужасно е смешен как зяпва и устата му увисва като види по-приятно изглеждаща жена (справка: когато Златка влезе). Оправданията му за поведението му с Лияна са смехотворни.
Станка – голяма спортистка, но отвъд това доста семпла и ограничена. И като я определят като натурална ми става смешно защото за мен тя е първична (справка посрещането на Златка). Мисля, че има някаква неудовлетвореност у нея, иначе не си обяснявам защо толкова я засегна забележката за полата, направена от Мира. Ако си ок със себе си, изобщо няма да се вържеш на забележките на някаква досадна лелка, каквато е Мира. А то са драми, то е чудо – не го разбирам. И понеже писах за Тервел и Станка искам само да уточня, че спортните им постижения не са достатъчни, за да ги гледаме и приемаме с възхита до живот (справка Гълъбин Боевски).
Саката – изключително просто момче, което не може да върже 2 изречения свързано и смислено. Разговорите му с камерите са като на дете от детската градина, което не ми е забавно. Няма собствено мнение: когато номинира и се аргументира е мъка, мъка, мъка…
Лияна - ограничена, плиткоумна и нечистоплътна (или поне така ми изглежда на мен). Някъде в тази категория е и Йоана: неадекватно поведение, липса на мнение, което да може да отстоява. Вчера след като Пламен не я спаси, за малко щеше да ревне. Смешна ми е и на моменти – жалка.
Мишо Шамара ми е крайно незабележим, бих определила поведението му като на недорасъл инфантил.
Ирина – обрана в поведението си, спокойна, уравновесена, в мир със себе си, но доста скучна.
Пламен – млад, амбициозен, арогантен, играе играта, не се злепоставя с увлечения по неподходящи моми (Йоана), прям, на моменти нагъл. Харесва ми в играта. Още в началото като нарушаваше правилата им каза, че те са там, за да играят, а не да живеят задружно в колектив, както Ваня се пробва да пробутва, а после е на принципа "разделяй и владей".
Мариян – възпитан, добронамерен, позитивен, играе играта по различен начин от Пламен, но не забравя, че е в игра. Много забавен на моменти. Не ме интересува с кого си ляга. Само се питам Васил Найденов като е гей – това пречи ли му да има успешна кариера и да е изключително приятен човек?! Риторичен въпрос за широко скроените:)
Ще ми е приятно да победи Пламен или Мариян.
Това е личното ми мнение основано на разбирането, че не е важно кой си, какъв си, къде си и какво правиш, а как се чувстваш. Т.е. ако си щастлив, коя съм аз, че да те съдя:)
Чудесен анализ, събрал себе си и положителни и отрицателни черти на виповете!