VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 474
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 385
Ами Шамарчето защо седи в хола изолиран, май и на масата го нямаше?
Той нали се отврати, че Мира била хранила Пламен в устата преди няколко дни. А сега на масата, те пак хранят Пламен в устата, заради мисията. Явно целта е да се подчертае конфронтацията между Мишо и Пламен. Мишо може и да има друга роля сега, не на пчела, а на враждебна оса или кой знае какво.

# 2 386
Мишо може и да има друга роля сега, не на пчела, а на враждебна оса или кой знае какво.

Joy  bouquet

# 2 387
Хихих, този момент с храненето на Пламен от Мира съм го пропуснала.  Peace

# 2 388
Някой преди не спомена ли, че Станка приличала  на .... ?

Е, сега вече е 1:1  Laughing

# 2 389
Аз като гледам Пламен тези схеми ги прави май, за да дразни сем. Фоткови и да се забавляват с Мариан!

# 2 390
  • Варна

Ами Шамарчето защо седи в хола изолиран, май и на масата го нямаше?

Мишо го извикаха в изповедалнята, стои дълго време там, сигурно са го изкарали за мисия, нали е номиниран. Може да е пак детектор на лъжата. Joy

# 2 391
По диема дават ли нещо, че го спраха в нета?
Нещо стана със сайта на диема фемили. При вас как е?
http://coolplay.ovo.bg/index/0-87
Тук преди вървеше диема фемили, сега са пуснали ББ на живо, но то пък няма излъчване. Къде може да се гледа диема фемили онлайн?

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 14:20 от danibor

# 2 392
  • Варна
По диема дават ли нещо, че го спраха в нета?

Да, има излъчване.

# 2 393
Имам чувството, че целта на мисията е на някой да не му издържат нервите и да ошамари това нагло леке Пламен. Не мога да повярвам, че води в анкетата ooooh!
Не съм виждала такъв използвач и егоист.

# 2 394
Хихих, този момент с храненето на Пламен от Мира съм го пропуснала.  Peace

Ето го на снимка:  Sick

Скрит текст:

# 2 395
Аз като гледам Пламен тези схеми ги прави май, за да дразни сем. Фоткови и да се забавляват с Мариан!

ББ ви внуши, че Пламен е стратег, марионетка, и всички го повтарят в захлас. Още малко и божествени способности ще му препишете. Обаче той освен да лъже че е милиардер не виждам с какво заблуди виповете. Неговото поведение и тогава, и сега е плод на характера му - на едно момче, което обича само да говори и дразни другите.

# 2 396
  • SF
Как го постигна? Толкова много думи, пък нищо не каза в крайна сметка. Да поясня - бягат от земята, не от земята СИ, има разлика между двете. Аз не се гордея със спортни постижения, радвам им се, още повече се радвам на хора, чиито постижения се отразяват на други хора, примерно спасяват или подобряват живота им. Знам, че пак ще изпишеш много думи, но наистина няма смисъл, повярвай ми.

Абе не можеш да ме спреш да пиша и не ти вярвам за нищо, та е излишно и да ме молиш.
 Хората бягат от земята? В симсъл, че не я обряботват? Нищо не ти се разбира от написаното.
Как някой може да избяга от място, на което никога не е бил.
Леле! Наистина нищо не ти се разбира... И преброих думите - твоите са били повече от моите.
А Лияна ли да обсъждат хората? (Така и не си отговорила. А толкова много думи си изписала....)

# 2 397
Моля някой да пусне адрес за гледане на диема фемили онлайн!

# 2 398
Стратег и мерионетка взаимно се изключват, не мислите ли?
И с какво така наречените ВИП-ове са наистина випове. Какъв ВИП е Ваня, например. Милионерка? Като Пламен!? Какво важно е направила, че да е ВИП?
От всички вътре единствено може би Станка и Тервел са наистина ВИП, другите са просто били известни в даден момент от време с песни, футбол и т.н.
Мишо - ВИП, няма такъв смях. Павел Чернев - ВИП, я пак моля.
Най-надутите вътре не са нищо повече от самия Пламен, а се имат за много велики. ooooh!
Искал народа да гледа как някой правел на ВИП-овете да им е гадно, пълни глупости.
Аз искам да гледам играч, а не толуп дето се лигави с Лилянка или някакъв пигмей дето скача и се държи като надрусан при всяко споменаване на името Бойко Борисов.  Twisted Evil

# 2 399
  • SF
Ваня не е с костюм и си стяга багажа.

Дано да си тръгва!  Praynig

What????? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт