VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 106 974
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Ти го виждаш по този начин,ок. Аз пък виждам един самоуверен мъж,с тънко чувство за хумор. Същото важи  и за Мариян. Двамата са готини и го знаят  newsm08

Съгласна съм с това, особено за Пламен.
Така тънко ги играе всичките, че изобщо не се усещат  Peace

# 2 701
На мен лично Пламен ми харесва.Аз харесвам такива мъже,не разбирам що толкова много се учудват хората какво са му харесвали жените?!  Rolling Eyes

Дразнещ сметкаджия, арогантен провокатор, готов да продаде и майка си за да постигне целта си.

Не, не се учудвам, че се харесва.

Ти го виждаш по този начин,ок. Аз пък виждам един самоуверен мъж,с тънко чувство за хумор. Същото важи  и за Мариян. Двамата са готини и го знаят  newsm08
newsm10
Абсолютно! И няма нищо лошо в това,че имат  самочувствие

# 2 702
Пламен спомена, че ще има живо излъчване днес. Предупреждават ли ги?

# 2 703
Забавни са повече така, отколкото като се карат...   Peace и ако Ваня не палеше фитилите на Йоана   Confused   Фотището, ако може да я анестезират и да не се събужда  (като Спящата красавица Mr. Green) до края на формата ...  ще им просветне на всички. Само Станка без началник ще е малко депресирана, ама ще свикне  Wink  

Мина ми  идеята, че жена като Йоана повече ще му тича на Пламен - по-ексцентрична, дива.. знам ли?  newsm78  Онази неговата е доста семпла -  някакво чалга-едишън е сякаш  newsm78

# 2 704

Дразнещ сметкаджия, арогантен провокатор, готов да продаде и майка си за да постигне целта си.

Не, не се учудвам, че се харесва.

А ти не виждаш това, което написах горе?

Самоуверен, по-скоро съм съгласен,
за тънкото чувство за хумор сякаш не.

# 2 705
Едно не мога да разбера. По-рано Пламен беше видимо притеснен как приема навън нещата неговата съпруга и разпитваше Златка дали всичко е наред, а сега се държи супер провокативно с Йоана и по всичко показва интереса си към нея  Thinking
Мисия, какво да прави човека   Laughing

Пламен все пак от време на време излиза от образа си, то не може 24 часа да играеш роля без и за момент да спреш. Интересът му към Йоана е част от тази роля, супер много ми опротивя с това, честно.
Чудесно е, че си има жена и детенце, но цялата простотия да поддържа интереса на Йоана с някакви тук-таме подхвърлени думички, винаги завършващи с "на този етап", някой и друг поглед само и само да изманипулира и хората в къщата, и зрителите го превръща за мен в супер антипатична личност. Това имах предвид като писах по-рано, че ще се самопрецака - просто действията му вече стават много явни, той се главозамая и спря да се старае толкова в манипулациите си.
Нямам против човек да обмисля нещата, да бъде целенасочен и устремен, но неговото желание за победа независимо от това през кого ще мине, унижи и потъпка за мен е противно и гнусно.

# 2 706
Пламен.

Ако не се усещаха, нямаше да е топ номиниран и да говорят, че е тотален сметкаджия.

# 2 707
  • София
Йоана трябва най- накрая трайно да се преориентира към лагера на Пламен, така след като Мишо (дано  Wink)  излезе в понеделник, се изравняват силите.
Пламен, Мира, Ирина, Мариян и Йоко срещу Ваня, Станка, Тервел, Стойко и Лиляна.

# 2 708
Мина ми  идеята, че жена като Йоана повече ще му тича на Пламен - по-ексцентрична, дива.. знам ли?  newsm78  Онази неговата е доста семпла -  някакво чалга-едишън е сякаш  newsm78

Ще му тича всяка, която му е нужна за постигане на целите.

# 2 709
Пламен спомена, че ще има живо излъчване днес. Предупреждават ли ги?

Той много точно знае кое, кога, след кое следва, имам чувството, че много добре е запознат с неща, с който не би трябвало да е толкова навътре, освен това, много работа е имало преди влизането му, по повод поведение, игра, роля... и с неговия характер, повярвайте, ама съвсем не е трудно да го играе 2 месеца още повече, с помощта на "големия" брат  Mr. Green
толкова се е вживял, и така му четкат в 90% от времето самочувствието, че май и като излезе, ще му е трудно да се върне към своето същинско аз  Mr. Green

което е точно това, което каза Мишо " готов е да си плаща, само и само да му се чеша самолюбието", а тук получава всичко на тепсия  Mr. Green

# 2 710
Пламен.

Ако не се усещаха, нямаше да е топ номиниран и да говорят, че е тотален сметкаджия.

А това, че го номинират не означава ли, че и те са същите?  Wink
Страхуват се, че им издърпва килимчето изпод краката  (и с основание), а не го правят защото са високоморални.  Няма такива хора вътре - всички са си продали задниците - образно казано Mr. Green

# 2 711
А това, че го номинират не означава ли, че и те са същите?  Wink

Трябва да се номинира, не може да не номинираш, такива са правилата.

# 2 712
Пламен.

То май и ти не се усещаш.  Twisted Evil

А "глупавият" Мариан как лекичко подхлъзна "интелигентната" Ваня да му се развика. Добър цирк й изигра. То не че е голямо постижение да надхитриш точно Ваня.  Laughing Но все пак и той показва някои умения, момчето.

# 2 713
Забавни са повече така, отколкото като се карат...   Peace и ако Ваня не палеше фитилите на Йоана   Confused   Фотището, ако може да я анестезират и да не се събужда  (като Спящата красавица Mr. Green) до края на формата ...  ще им просветне на всички. Само Станка без началник ще е малко депресирана, ама ще свикне  Wink  

Peace
това е и моето мнение.Повече забавни мисии,отсъствие на Ваня,повече добронамереност между всички в къщата и шоуто ще е по-гледаемо.А и те самите като излязат ще са доволни като се гледат,имиджа им ще бъде съвсем различен...

Още малко от симпатичната сутрешна заигравка м/у Пламен и Йоана.  Wink

П.П.Момичета Hug,подхождайте с чувство за хумор към видяното в къщата -и към интересното,и към грозните сцени,не задълбавайте чак толкова!Чета разни коментари тук ...  newsm78и все се питам как е възможно човек да е толкова негативно настроен и да се вживява дотам ,че да стига до издаване на такива крайни и неуместни,според мен,квалификации за хора, които гледа от тв екран...
Това не променя отношението към "играчите",а към пишещите непремерени коментари.

# 2 714
То май и ти не се усещаш.  Twisted Evil

За?

Общи условия

Активация на акаунт