Колко пъти сте изпускали бебетата си?

• 4 851
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да вдигнеш детето да ходи за ръце, преди да се е научило самО да пада и да го пуснеш, за мен не е правилно. Също така не мога да приема, че ще се скъсва от рев, ако не му дадеш ръка, нямате ли други забавления и играчки? И другите майки сме гледали прохождащи деца, знаем как реват, когато им е скучно, но знаем и че винаги се намира начин да го заиграеш.
различни майки, различни деца, моето каквото и да му дадеш и нещо ново да е и да не го е виждала не, дере се реве и вдига ръце, от скоро започна да се навежда сама и да кляка, даже от време на време се пуска сама да ходи, ходи ходи и тупне на дупе, в началото се сърдеше и ревеше сега се опитва сама да стане и пази равновесие, снощи даже ходеше с палеца в устата, а другата ръка високо вдигната нагоре беше мн смешна, ходи, ходи и като види наблизо мебел се подпира веднага с гърдичките, вече се усеща и се опитва да се пази  Peace

# 46
Не съм го изпускала.
Веднъж спейки падна от спалнята, но не беше съвсем бебе, а на около 2 години.

# 47
От това положение и на мен ми се е случвало- те са толкова нестабилни в в началото  и непредсказуеми... От спалнята малката е падала 2 пъти милата,добре,че е ниска спалня,много ми беше съвестно.
Не се коси,слагай стабилни и нехлъзгави пантофки по-малък да е риска.

# 48
  • София
Баткото падна един път от дивана,беше на 7мес.,как се изтърколи не разбрах,но слава богу нямаше нищо.
С малкия имам по-драматичен случай,бебе беше и го дундурках вкъщи,обаче както си ходих и се спънах в ръба на килима,в секундите,в които осъзнах,че ще падна върху него,не знам как,но се извъртях някак настрани,аз паднах,а детето беше в ръцете ми във въздуха,абсолютно невредимо...аз обаче си сцепих главата в ръба на масата...

# 49
Баткото падна един път от дивана,беше на 7мес.,как се изтърколи не разбрах,но слава богу нямаше нищо.
С малкия имам по-драматичен случай,бебе беше и го дундурках вкъщи,обаче както си ходих и се спънах в ръба на килима,в секундите,в които осъзнах,че ще падна върху него,не знам как,но се извъртях някак настрани,аз паднах,а детето беше в ръцете ми във въздуха,абсолютно невредимо...аз обаче си сцепих главата в ръба на масата...
ох,чак мен ме заболя,добре че бебето не е пострадало.
Винаги,когато съм слизала по стълби с бебе на ръце, ме е било страх да не се спъна...

# 50
Да изтърва бебето ми е най-големия кошмар. По този повод съм се разчела за безопасността.
Столчето за кола не бивало да се ползва като шезлонг у дома-забавял двигателното развитие на бебето,
заради специфичната си форма и не, не било като шезлонга.
И не бивало да се слага по столове, маси, единствено и само на пода, винаги с колани.

# 51
  • Оптимист по принуда
Падала е 2 пъти от спалнята горката. Първият път аз бях до нея, но не съм усетила, че е будна и чух само тупването, на косъм беше да си удари главата в металния радиатор. Cry Няма такова чувство за вина... След седмица падна пак...И повече не си правя експерименти със спането. Сега я приспивам до мен и я слагам в кошарата. Но вече винаги спи там..

# 52
Моята дъщеря вече два пъти пада от леглото. Първият път беше на 6 м. Тогава падна по очи и си ожули нослето.
Вторият път - днес - 8м. Сутринта я оставих на майка ми да я гледа и сто пъти й казах ако има някаква работа или иска да отиде до тоалетна, да я остави в креватчето, а тя пак каквото си знае - в кухнята на леглото (то е едно маломерно, правено по размер на свободното пространство в кухнята). И на всичкото отгоре ми казва "ами ако е на ясла и падне, да не мислиш, че някой ще ти каже". Направо нямам думи. До 14ч. обикаляхме кабинетите в Пирогов. Вече студено-топло, ще си я водя бебка с навсякъде с мен.

# 53
  • Where I am Happy
Никога не съм си изпускала бебето,но от спалнята е падала няколко пъти,за щастие без последици.

# 54
  • София/Севлиево
И аз не съм го изпускала, но падна 2 пъти от спалнята-първият беше на около 4 месеца и даже и аз не разбрах как успя да падне, а вторият беше на 2 години и нещо и беше заспал с мен на спалнята и падна.Тогава се уплаших много , защото си беше прехапал езика и имаше доста кръв, а и тъкмо беше проговорил и си казах, че от страх няма да иска да говори...

# 55
Слава Богу досега не съм го изпускала от легло,столче или нещо подобно.Докато ходи се е случвало да ми пуска рязко ръцете и да сяда на дупе но това не е страшно.Дано никое детенце няма сериозни падания!

Общи условия

Активация на акаунт