Еротични модели на високи постове

• 18 930
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
  • Kопенхаген
Любовницата по презумпция е Курва!  

К____ВА е Мадам, с главно К, хеле тия дето умишлено разбиват семейства и насъскват мъжете  да малтретират жените и децата си. Не К____ВИ, а МРЪСНИ К____ВИ са. Peace

Малкатааа, как ме нарече...?

# 121
Не й обръщайте внимание, тя това чака.

# 122
 Crazy
Мадам, теб не те нарекох никак. Прочети пак...

Абе какво ви става на всички? хахах. Четете добре и оставете емоциите настрани...
К____ВА е, Мадам, с главно К, хеле тия дето умишлено разбиват семейства и насъскват мъжете  да малтретират жените и децата си. Не К____ВИ, а МРЪСНИ К____ВИ са.

Ето сега със запетайка се надявам да ти се проясни по-добре...боже, боже...Тук не е за мен. В Клюкарника, имам предвид... Sunglasses

# 123
http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2390818
То това стана пословично......
Ясно е защо ги назначават. За да си разнообразяват времето с тях до спукване....
И на тази основа, се чудя, що се раздуха толкоЗ тоя въпрос.
Не е нито първата, нито последната, която се "катери" по кариерната стълбица посредством долните части на тялото си.
Една Чичолина (така ли се казваше?) и до парламента стигна, та наште по-назад ли да останат.

Скрит текст:
Мое предположение:съпругата на шефа, назначил си я като секретарка, от ревност и злоба е "разсмърдяла" работата.    Laughing

Сори, ако се повтарям, не съм чела темата.    Simple Smile

# 124
  • Варна
Марайче, аз съм с теб!  Peace  Simple Smile
Да си кажа по темата: Твърдо против съм, който и да било да заема каквато и да била държавна или обществена длъжност без да е квалифициран. Красотата не е квалификация, не и за държавния сектор....все още. Тази, моделката, има ли достатъчно други компетенции? Секретарската работа не е съвсем лежерна, в повечето случаи, както предполагам ще ме контрирате.

# 125
Моя баща като беше изпълнителен директор на НЕК работеше на няколко договора едновремено. Отделно от комисионни взимаше към 30000 лева.Кола караше служебна със служебна застраховка и бензин платен от службата.Колите се сменяха на всеки две години с нови. Нек строеше за свойте служители апартаменти който продаваше на преферциални цени или даваше на изплащане. Лятото ходехме на почивни станций на Нек за без пари. 18 лева нощувка със закуска в двойна стая. Такива Хотели на Нек са достъпни само за служители. Външни лица се допускаха само с покана. Лятото по 3 седмици ходехме на море. Само от държавни поръчки какви далавери стават бедна ви е фантазията. Например Марица Изток 3 по времето на Румен Овчаров я ремонтираха 3 пъти един след друг. Когато имате държавна поръчка и тя реално струва милион вие раздувате цената, така че всички по веригата да са доволни от допълнителния приход например на 10 милиона. Така от комисионни Милко Ковачки, Румен Овчаров и Христозов натрупаха милиони, за има няма 4 години. В НЕК е много трудно да не се краде, защото всички краднат и сини и червени, кой повече, кой по малко в зависимост от поста.

Имам чувството, че Марая нот Кери не е успяла да осъществи мечтата си да стане _______ а или секретарка в НЕК.  Tired
  Wink

Има "зъб" на техническия секретар на баща си, когато е бил в борда на директорите на НЕК.  Laughing

# 126
  • Kопенхаген
Crazy
Мадам, теб не те нарекох никак. Прочети пак...

Абе какво ви става на всички? хахах. Четете добре и оставете емоциите настрани...
К____ВА е, Мадам, с главно К, хеле тия дето умишлено разбиват семейства и насъскват мъжете  да малтретират жените и децата си. Не К____ВИ, а МРЪСНИ К____ВИ са.

Ето сега със запетайка се надявам да ти се проясни по-добре...боже, боже...Тук не е за мен. В Клюкарника, имам предвид... Sunglasses

Тогава подреждай смислово и правилно изречението, че много двусмислено изглежда.

# 127
  • София
Ахаа, в бащата бил ключа от палатката.

Между другото, съм виждала подобен случай с една приятелка.
Нормално момиче, всичко точно, докато една вечер не се напихме и тя избухна на тема мъже и любовници и  накрая се оказа, че я е яд на баща и.

Опс, правя се на психоложка.

Ама то постовете на Марая в тая тема просто подтикват към това.

# 128
Мадам,
Скрит текст:
да пропуснала съм запетайката, но от контекста на изречението се разбира, че не говоря за теб. Според мен, само ти видя двусмислие, ами нормално,
тук се събраха доста изнервени потребителки. Аз също не съм започнала темата както трябва, с мисълта, че ме е яд некадърници с разпищолена визия да получават повече от хора бъхтили с години. Защото това е масова практика в много компании. Това е мой проблем да, проблем от практиката ми. Мамасита съвсем на място отбеляза, че става дума и за държавна компания, което е още по-силен аргумент от моята теза: А именно, че назначенията на к____ви на добри и високоплатени позиции действа демотивиращо на останалите и изпадаме в абсурда някакъв еротичен модел да получава повече от един физик и да се вихри в държавна компания....

# 129
Ахаа, в бащата бил ключа от палатката.

Между другото, съм виждала подобен случай с една приятелка.
Нормално момиче, всичко точно, докато една вечер не се напихме и тя избухна на тема мъже и любовници и  накрая се оказа, че я е яд на баща и.

Опс, правя се на психоложка.

Ама то постовете на Марая в тая тема просто подтикват към това.

Баща ми не го намесвайте...Най-обинковен труженик на социалистическия труд е. Мисля, че сте големи хора, за да говорите по този начин. Ако баща ми не беше жив, подобни думи щяха да звучат още по-грозно.  Peace

# 130

Баща ми не го намесвайте...Най-обинковен труженик на социалистическия труд е.

Моя баща като беше изпълнителен директор на НЕК работеше на няколко договора едновремено. Отделно от комисионни взимаше към 30000 лева.Кола караше служебна със служебна застраховка и бензин платен от службата.Колите се сменяха на всеки две години с нови.
  Embarassed

# 131

Баща ми не го намесвайте...Най-обинковен труженик на социалистическия труд е.

Моя баща като беше изпълнителен директор на НЕК работеше на няколко договора едновремено. Отделно от комисионни взимаше към 30000 лева.Кола караше служебна със служебна застраховка и бензин платен от службата.Колите се сменяха на всеки две години с нови.
 Embarassed
Мила, и ти не си чела. Видя ли това под писанието :
 Ето едно мнение от едно друго място...това е така. Щом сте ок някаква к____ва да изкарва толкова незаслужени пари, а вашите деца да ги пращате в чужбина...ама то няма да се промени този модел. Затова дадох пример с Петя Славова, която беше елитната на комунистическия елит...Красотата на гърдата и в гащЯта ще спаси света.
Намира се на 2 страница.
Да, пропуснала съм кавичките, ама все си мисля, че хората тук са с добро ай кю, ама явно бъркам...Някои пък не четат...айде и аз да си позволя да изкажа мнение, след всички обиди по мой адрес...

# 132
  • Kопенхаген
Мадам, да пропуснала съм запетайката, но от контекста на изречението се разбира, че не говоря за теб. Според мен, само ти видя двусмислие, ами нормално,

Я се обоснови, какво точно имаш предвид под ,,нормално,, , че почвам да ти набирам сериозно.

На първи прочит си звучи точно така както си го написала. Може и да съм го разбрала и в другия смисъл, но ми беше важно да ми уточниш мен ли имаш предвид, или имаш проблем със синтаксиса.

# 133
Тук ли е кавгата днес?  Simple Smile
Марая ли подхванахте всички ..

# 134
Затова дадох пример с Петя Славова, която беше елитната на комунистическия елит...Красотата на гърдата и в гащЯта ще спаси света.

Писах разни работи, но файда от хранене на тролове няма.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 16:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт