Звездни компромати - 188 част

• 63 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и аз да клюкам с вас   bouquet

# 16
# 17
И аз тук  bouquet

И на мен не ми допада 'новата' на Орландо, но според мен това са пълни измислици Naughty Те от много отдавна бяха коментирали, че работата им и постоянните пътувания и задължения и на двамата са ги дистанцирали много и са направили връзката им доста трудна, та не мисля, че причина е, че Орландо е кръшнал ...

# 18
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата   bouquet

Днес в Музикална академия се изяви Ава Христова, баща й е  продуцент на предаването или нещо такова  Blush

# 19
  • София
Хубава е вероятната изгора на Орландо.

# 20
Благодаря за темата   bouquet

Днес в Музикална академия се изяви Ава Христова, баща й е  продуцент на предаването или нещо такова  Blush
Ава вече е звезда ли, че е попаднала в тази тема? Laughing

# 21
  • До сърцето...
Семейството на Стив Ъруин, по-известен като Ловеца на крокодили.
Жена му Тери, сина му Робърт (одрал му е кожата  Grinning) и дъщеря му Бинди.

# 22
# 23
Още тогава си е личало,че ще стане голямо име.Винаги повече ми е харесвала с по-тъмна коса.

# 24

Харесва ми Peace Има нещо мноого палаво Mr. Green

А Ава на Иван е пя ли?Как се справя?

# 25
  • София
Няма голямо значение как изглежда новата или старата, връзките не се базират само на външност  Crazy
Иначе и аз много харесвах Орландо и Миранда, а малкият Флин е невероятен сладур  Heart Eyes

# 26
Мен никога не ме е кефила Миранда... чела съм ѝ изключително малоумни интервюта, хич я няма в мисленето. Rolling Eyes

А с Орландо 3 месеца били разделени вече, така че може просто да е нова изгора момичето, или просто да е слух. Ще видим.

# 27

На Кейтиту вече и дават да сяда до Кралицата- майка  hahaha

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт