Фентъзи и фантастика - Тема 5

• 78 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Атлантис, Галактика Пегас
Майлс, Майлс... ама си е зает...  Wink

# 121
  • София
И аз мисля да почна Ендер тия дни, че не съм я чела. С Бюджолд нещо не се разбрахме, но не беше Бараяр, а нещо друго, вече не помня какво. Мъглороден е хубава, и на мен ми хареса, първата съм прочела, ще видим кога ще дойде времето на другите две.

# 122
Аз пък изобщо не съм влюбена в Майлс, даже на моменти ужасно ме дразни, нооо някак си книгите са много интересни, добре написани, имат точната доза от всичко, без да се натрапва нещо и просто ги обожавам

# 123
За после съм си приготвила да си преговоря "Зимната кралица" на Джоан Виндж, понеже успях да намеря продължението - "Лятната кралица".
Може да попитам от къде я намери?

Аз пък съм влюбена в Иван, ама и него го задомиха.  Grinning

# 124
  • София
За после съм си приготвила да си преговоря "Зимната кралица" на Джоан Виндж, понеже успях да намеря продължението - "Лятната кралица".
Може да попитам от къде я намери?
И аз я търся...

# 125
  • пак на Рив Гош
Майлс, Майлс... ама си е зает...  Wink
Че то това не ми пречи  Laughing То и мистър Дарси, и Арагорн са задомени, ама аз продължавам да си въздишам по тях... и така, повече от 20 години  Laughing

Злата, Калан Амнел, той благоверният ми ги намери - "Лятната кралица" и "Краят на света" (на английски, в електронен формат, да поясня  Peace). Ако ви интересуват, свиркайте.

# 126
Аз пък съм влюбена в Иван, ама и него го задомиха.  Grinning

Кой, къде  и кога?

# 127
  • Майничка
В "Сделката на капитан Ворпатрил"

# 128
Която, въпреки някои мнения, на мен ужасно много ми хареса  Peace
Започнах Авалонската поредица...доста ме изненада началото, бррр Игрейн и мъжа й...ама предполагам че е исторически достоверно  Crazy

# 129
  • В полите на Пирин планина
Която, въпреки някои мнения, на мен ужасно много ми хареса  Peace
Започнах Авалонската поредица...доста ме изненада началото, бррр Игрейн и мъжа й...ама предполагам че е исторически достоверно  Crazy

Аз гледах първо филма "Мъглите на Авалон", който е точно по тази част от поредицата. После четох книгата и отново гледах филма - втория път ми се изясниха някои специфични моменти, които без книгата няма как да осъзнае човек  Peace

# 130
Ооо и филм ли има
Аз много не гледам, та съм го пропуснала

# 131
Лост, като се има предвид, че историята е легенда,
не знам какво точно имаш предвид под "исторически достоверна"

# 132
Оо ами там дето
Скрит текст:
беше супер щастлива че мъжът й не я кара да отбива малката, и си "ляга" с прислужницата, която "надула корема", но после някой й беше пробутал билки и пометнала  Crazy
То всичко това беше споменато между другото де Simple Smile но някак си ми беше по-странно от изчезващия в мъглите Авалон и виденията  Grinning

# 133
  • В полите на Пирин планина
Ооо и филм ли има
Аз много не гледам, та съм го пропуснала

Беше споменат тук във форума, в предишната тема и на мен ми стана любопитно. В интерес на истината е направен доста добре.

# 134
Оо ами там дето
Скрит текст:
беше супер щастлива че мъжът й не я кара да отбива малката, и си "ляга" с прислужницата, която "надула корема", но после някой й беше пробутал билки и пометнала  Crazy
То всичко това беше споменато между другото де Simple Smile но някак си ми беше по-странно от изчезващия в мъглите Авалон и виденията  Grinning

Доколкото смътно си спомням, идеята на Марион е била да предаде нравите от онова време, но като цяло всичко си е авторска измислица.

Общи условия

Активация на акаунт