Фентъзи и фантастика - Тема 5

• 77 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Сандерсън дописа Колелото на времето, и за мен определено му се получи  Peace Да не кажа и по-добре от оригинала.
Иначе Мъглороден е завършена триология, продълженията се развиват много напред във времето и са доста хлабаво свързани с основната поредица. Дори силите им са доста изменени. Така че четете смело триологията.

# 736
  • В полите на Пирин планина
Сандерсън дописа Колелото на времето, и за мен определено му се получи  Peace Да не кажа и по-добре от оригинала.
Иначе Мъглороден е завършена триология, продълженията се развиват много напред във времето и са доста хлабаво свързани с основната поредица. Дори силите им са доста изменени. Така че четете смело триологията.

Така е. Освен това е чудесна. Макар че и "Сплавта на закона" е хубава книга - сама по себе си.

Сега чакам с нетърпение третата книга от "Пътят на кралете". Много ми харесва Сандърсън как пише  Peace

# 737
Мъча се, защото все пак част от героите и случките са ми приятни и интересни (та чета заради тях) и мразя да оставям четиво по средата.... Simple Smile

И аз мразех преди да зарязвам книги по средата, но сега вече го правя. Не виждам смисъл при толкова хубави книги да си губя времето и хабя нервите. С чиста съвест зарязах "Мечът на истината", толкова ме дразнеше Калан - майката изповедник, че направо ми идваше да вляза в книгата и да я удуша. Другите линии ми бяха интересни, но нея не можах да преглътна.

# 738
Той пък щото Ричард не дразни  Mr. Green Ох, и там има едни нови продължения от последната година-две...които...дори и аз не можах да изчета...всъщност след 1 книга, всичко друго е напълно излишно и само за големи фенове на жанра и автора.
И а харесвам много Сандерсън, но Пътят на кралете е мааалко попрехвалена...не че не е хубава, но не е чааак пък и тооолкова по-хубава от останалите му, а и ме дразни бавното им писане. Да ги пуска по-кратки, но по-често, а не толкова бавно. Иначе ми е много интересен, и Мъглороден, и Елантрис, и Пътят са прекрасни. И като сюжети, и като стил на писане- разкош.

# 739
Той пък щото Ричард не дразни  Mr. Green
Като е сам по го бива, ама събере ли се с нея, става оле мале.

# 740

Общи условия

Активация на акаунт