Как започва денят ви?

• 32 010
  • 633
  •   1
Отговори
# 450
  • Дива Индия
Ето сега на бързи обороти: ставам, тътър-пътър до кухнята, стоплям и изпивам чаша вода, зяпайки през прозореца, мия се, проветрявам докато се обличам и оправям леглото. Вадя и на съпружеството каквото му трябва - чорапи, блузи, гащи и му ги подреждам кат` на дЯти. Така вече изглежда ли по-човешко? Като мисля за времето за различните дейности - миенето е най-продължително.

О! Забравих да кажа, че често забравям я някой от телефоните, я портмонето. И се връщам. Добре, че главата ми не се откача.

# 451
Ако забравя или няма време да яде, колата спасява - сладко, тонизиращо.

# 452
Оставете секса, мен ме втрещи пиенето на кола с литри  Shocked

Имам позната , която пие по 2 л всеки ден . Вода не пие . Crazy

# 453
Ако сме на лекции,се будя с алармата и веднагически и котката скача върху мен,мъркайки.Будя половинът и се занасям да си направя кафе.Вече посъбудена след кафето отивам в банята.
Секс не обичам почти заспала.
Затова път почивните дни независимо в колко се събуждаме,се въргаляме в леглото до 1 часът  Sunglasses Laughing

# 454
  • България-Швейцария
Нищо необичайно за колата, трябва ми тонус и ясна мисъл.
Ако не ви се е налагало не само да сте будни, но и в кондиция за творчество по 40+ часа не очаквам да ме разберете.
На мен също ми е чудно как някои пият по 7-8 кафета на ден, но явно това е техният начин; аз ако изпия толкова със сигурност ще ми се пукне сърцето.
Отделно литрите ги употребих образно, 1.25 л ми стигат за 2 дни примерно.
А вода си пия доволно Simple Smile, особено пък след енергийки.

# 455
Вадя и на съпружеството каквото му трябва - чорапи, блузи, гащи и му ги подреждам кат` на дЯти. Така вече изглежда ли по-човешко?
hahaha Така вече е съвсем човешко! Crazy

# 456
Нищо необичайно за колата, трябва ми тонус и ясна мисъл.
Ако не ви се е налагало не само да сте будни, но и в кондиция за творчество по 40+ часа не очаквам да ме разберете.

Къде да се вредим, ти отдавна свърши на целия форум работата.

# 457

Секс не обичам почти заспала.

Ти пък - някои само така ги огрява. Когато тогава, кажи: Действай, не ми пречиш, аз ще подремна още малко.  hahaha

# 458
Сега ще скокнат всички пушачки да доказват колко са красиви. Защо пушачите толкова се дразнят като им се представят неуспорими истини за тютюнопушенето, все едно нямат избор.  Rolling Eyes

Не, бе, прави сте - неУспоримо и то Simple Smile Ама ви се чудя на акъла - вместо да се радвате, че по-малко красавици има, които да са ви конкуренция, вие се опитвате да вменявате чувство за вина  Grinning

# 459
Денят ми започва по най-добрия възможен начин (за мен) със секс. После следва кафе и душ.

# 460
  • България-Швейцария
Къде да се вредим, ти отдавна свърши на целия форум работата.
Joy
'Ми форумът като не вярва на социолози и врачки е така Wink

# 461
В 6ч. ,с кафе и цигара.На терасата , на чист въздух.

На чист въздух с цигара?Това не го разбирам при вас пушачите:)

П.П. Не се заяждам,наистина ми е странно  Wink

Когато все още пушех ( преди 100 години ) също пиех кафе сутрин с цигара навън , без значение в колко часа съм станала или кой сезон е . В къщи никога не пушех .
Аз си имах чудесен ритуал. Излизах от нас, отсреща бекерай. В бекерая супер кафе (което за германия е рядко, обикновено кафето им киселее), Вземах си кафенце с цигарата сядах на една масичка и си говорих с една възрастна жена, свърбкиня от Босня, която живееше в старческия дом отсреща. и после на работа. И аз не обичах да пуша в нас.

# 462
Сега ще скокнат всички пушачки да доказват колко са красиви. Защо пушачите толкова се дразнят като им се представят неуспорими истини за тютюнопушенето, все едно нямат избор.  Rolling Eyes

Не, бе, прави сте - неУспоримо и то Simple Smile Ама ви се чудя на акъла - вместо да се радвате, че по-малко красавици има, които да са ви конкуренция, вие се опитвате да вменявате чувство за вина  Grinning

Мда, някои можем да си го позволим. Представи си само колко ослепителни щяхме да сме, ако не пушехме. И на ума действа - неУспоримо е. Затова за някои е строго противопоказно.

# 463
Ами така де, като няма какво умно да кажем, да се заядем за правописната грешка.  Crazy
Пушете си, не пушите в моята къща все пак. Ама не обеждавайте уколните колко сте услепителни  Laughing

Дадох ти мат'рял. Продължи да остроумничиш  Sunglasses

# 464
Ето сега на бързи обороти: ставам, тътър-пътър до кухнята, стоплям и изпивам чаша вода, зяпайки през прозореца, мия се, проветрявам докато се обличам и оправям леглото. Вадя и на съпружеството каквото му трябва - чорапи, блузи, гащи и му ги подреждам кат` на дЯти. Така вече изглежда ли по-човешко? Като мисля за времето за различните дейности - миенето е най-продължително.
Аз за половин час дори кафето си не мога да изпия Simple Smile. Ставам поне час и половина преди да изляза, не мога да се оправя за по-малко време по никакъв начин. А и не обичам да бързам - предпочитам да се лиша от половин час сън, но да не се стресирам с бързане. Ако денят ми започне на бързи обороти, после цял ден ще съм крива Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт