Как започва денят ви?

• 32 062
  • 633
  •   1
Отговори
# 495
  • тук-там
Петелът кукурига в 6.30 или 7.00 - зависи коя смяна е щерката. Ако е първа -  просто и казвам - Чаоооо! - но си е важно!
Мъжът ми вече е направил кафето, паля цигара и сядаме да се "погледаме" кой колко е остарял през нощта. След около десетина минути решаваме, че все още сме дъ бест и аз се отправям към банята - той към компютъра. След още десетина минути си сменяме позициите. Аз си правя второ кафе с втора цигара. И-бей,  БГ-мама, абв - в този ред.
След като половинката се е освежил, решавам, че все пак заслужава и изгладена риза.
Към 8.00 - мляс, мляс и го изпращам да се труди.
20 минути след него тръгвам да се трудя и аз.

Понеже съм природно красива - стайлинга ми отнема точно около 5-6 мин. Сешоар и маааалко матиращи фон дьо тен и пудра, защото въпреки 40 + кожата ми е все още като на тийнейджърка! Себумотделяща, имам предвид, да непрозвучи по-грубо.  Mr. Green

А, да - обличам каквото ми е пред погледа - всичко с всичко си отива и ми стои като от каталог! Peace

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 21:18 от Wild_rabbit

# 496
Верно ли има родители, които слухтят дали правите секс?
Едно време свекърва ми(лека и пръст, че я споменавам точно на Задушница), не слухтеше, тя направо влизаше в стаята и сядаше на фотьойла!
Ех, нищо не знаят младите... все едно сме си намерили децата в зелките и повече никогаш секс не сме правили, а не подозират даже на какви места се е случвало и все още се случва. Laughing
А после като живеехме у нас, в хола и вратата стъклена, майка ми все заничаше приклекнала късно вечер като си влезем в покоите дали се трудим за прираста на Родината. Ние пък се научихме, та си слагахме едно одеяло на вратата и тя беше много възмутена, че не правим достояние заниманията си с нея. И 8 години живеехме в една стая с децата си, три на брой, но те просто бяха съвършените деца... Crazy И сега са - чукат винаги на вратата на спалнята ни, когато сме двамата с баща им там, независимо кое време на денонощието е, защото съм ги научила да знаят, че все пак не сме ги намерили в зелките.

Бижу, изключително ми е приятно да чета постовете ти.  Hug

...

Ние живеем със свекърва ми.
Дъщеря ми пък спи с нас в стаята, просто няма друга стая.
Секс се прави, когато е заспала, не се буди.
Свекърва ми никога не влиза в спалнята.
Ако е много наложително, което е много,много рядко, чука на вратата.

Начини има и всеки си ги намира.

# 497
Въобще разглезените днешни хлапета изглежда никога не са се запитвали как е имало по 8 деца в семейството, като всички са спяли в една стая, при това на скари, покрити със слама, един друг. Тези с аристократичен произход, чиито баби са спали в люлка с дантели и са си имали дойка, не ги броя.

# 498
Blush
Благодаря!  bouquet

# 499
Едно време свекърва ми(лека и пръст, че я споменавам точно на Задушница), не слухтеше, тя направо влизаше в стаята и сядаше на фотьойла!
Ех, нищо не знаят младите... все едно сме си намерили децата в зелките и повече никогаш секс не сме правили, а не подозират даже на какви места се е случвало и все още се случва. Laughing
А после като живеехме у нас, в хола и вратата стъклена, майка ми все заничаше приклекнала късно вечер като си влезем в покоите дали се трудим за прираста на Родината. Ние пък се научихме, та си слагахме едно одеяло на вратата и тя беше много възмутена, че не правим достояние заниманията си с нея. И 8 години живеехме в една стая с децата си, три на брой, но те просто бяха съвършените деца... Crazy И сега са - чукат винаги на вратата на спалнята ни, когато сме двамата с баща им там, независимо кое време на денонощието е, защото съм ги научила да знаят, че все пак не сме ги намерили в зелките.

...

На мен ми звучи много тъжно...Да чукам на дърво да не ми се случи ...
Иначе точно,както някой се изказа по-горе - постоянно трябва да се чака,внимава ,мълчи,почти да не се мърда и какво ли още не,за да не се събудят децата... Tired

# 500

...

На мен ми звучи много тъжно...Да чукам на дърво да не ми се случи ...
Иначе точно,както някой се изказа по-горе - постоянно трябва да се чака,внимава ,мълчи,почти да не се мърда и какво ли още не,за да не се събудят децата... Tired

Кое е тъжно?
Моят пост ли?
Пожелавам ти да не ти се случва, щом не искаш.
Знаете ли, има много по-важни неща от това дали ще пазиш тишина, когато правиш секс, дали ще го правиш сутрин, дали детето спи в стаята ти, дали бабата слухти на вратата.

Хубаво е да започнем дните си с усмивка и слънце, с някой когото обичаме и с целувка от детето.
Всичко друго, всеки е подредил спрямо себе си, навиците си, спрямо партньора си, децата си, домът си.

# 501
На tartalette и е жизненоважно да не и спрат или ограничат секса по някакъв начин.  Laughing Laughing

# 502
Младо, буйно, на една възраст това е много важно. Аз се чудя как не наскачаха тълпи форумки, които да обясняват как непрекъснато правят секс. 

# 503
Младо, буйно, на една възраст това е много важно. Аз се чудя как не наскачаха тълпи форумки, които да обясняват как непрекъснато правят секс. 
Ама тя изпитва някакъв страх направо.

# 504

Дъщеря ти е на 5.
Моята едната е на 11 почти. Има приятелки, които има цикъл вече.
Секс току-така не се прави на педя разтояние от почти навлязло в пубертета девойче.

# 505

Секс току-така не се прави на педя разтояние от почти навлязло в пубертета девойче.
Със сигурност.

# 506

Аз пък не прочетох някъде да изпитва страх Thinking Обяснява,че все пак въпреки наличието на свекърва и деца успяват и секс да правят,т.е. не спира удоволствието секс въпреки гореспоменатите
Аз така го разбрах Rolling Eyes

# 507

Аз пък не прочетох някъде да изпитва страх Thinking Обяснява,че все пак въпреки наличието на свекърва и деца успяват и секс да правят,т.е. не спира удоволствието секс въпреки деца/свекърви и сие.
Тарталетка няма деца още.  Peace

# 508

Дъщеря ти е на 5.

Никой не отрича, че е така.
Вярвам че вие сте намерили правилното решение в семейството за тези неща.  Peace

# 509

Аз пък не прочетох някъде да изпитва страх Thinking Обяснява,че все пак въпреки наличието на свекърва и деца успяват и секс да правят,т.е. не спира удоволствието секс въпреки деца/свекърви и сие.
Тарталетка няма деца още.  Peace

Разбрах,че за Алина_си говориш,не за Тарталета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт