ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 602
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Мария, от колко време го пиеш диенксита и аз мисля, че не се спира по схема май
Аз така и не съм споделяла с родителите си за проблема, исками се да не ги притеснявам, защото си мисля че и те като твоите родители трудно биха разбрали за какво точно става въпрос.

# 616
Мария, от колко време го пиеш диенксита и аз мисля, че не се спира по схема май
Аз така и не съм споделяла с родителите си за проблема, исками се да не ги притеснявам, защото си мисля че и те като твоите родители трудно биха разбрали за какво точно става въпрос.

Аз го пия от 6 м, като първия месец пих по 2 хапчета почувствах се страхотно и рязко минах на 1 хапче, с надеждата да го спирам, мислех,че съм се излекувала и в края на 1вия месец от който минах на 1 хапче, тревожността и съпътстващите я физически симптоми ми се върнаха с  почти пълна сила и натрапливи мисли, които до този момент нямах, след което по съвет на психиатъра пак почнах по 2 хапчета и така 4 месеца,но изобщо ефекта не  е същия ,както след първия месец на 2 хапчета. Ще го спирам по схема и не толкова рязко, много бавно, защото прочетох ужасни неща за спирането на деанксита и не искам да рискувам, видях обратния ефект,като останах на едно хапче. Пък с натрапчивите лоши мисли ще работим с психотерапевта, тях хапчетат аняма как да ми ги премахнат, ако ще и най - модерния и силен АД да пия/никога не съм пила преди АД, деанксита е първото сериозно лекарство,което приемам, преди съм била на есберикум, Лайф 600 и седатиф- все хомеопатия и билки/

# 617
maria7787
не се ядосвай на думите на майка си , ти ако знаеш аз какво не разбиране срещам от страна на всички, преди няколко дни баща  ми направо ми се разкрещя за това че по цял ден спя, а аз спя заради анемията, много е тежко да имаш пр съчетано и с анемия, алергия и язва едновремено ,имам чувството че съм вече разглобена, веднъж в живота си да съм болна и никаква помощ от никъде , такъв скандал ми вдигна преди дни   все едно аз искам да съм така, да не говорим за другите от семейството ми, изобщо не им пука, малко ми е болно, не че искам да са 24 часа с мен, но поне мало разбиране, аз винаги съм търчала да им помагам за най малкото нещо, толкова съм се раздавала, а сега виждам ,че може би не е трябвало, първо е трябвало да се грижа за себи си и да си обръщам повече внимание,сега вече със съжаление разбрах, че в живота си съм вече сама и никой не би ми помогнал, за това от тук на татък ще се грижа само и едниствено за себе си и ще игнорирам всички.Човек първо трябва да се научи да обича себе си, а аз започвам чак от сега, така че не им обръщай внимание, въпреки че сигурно ти е много тежко, все пак ти е майка, аз поне с майка ми нямах такива проблеми, беше великолепен човек, такава опора за съжаление вече не е сред живите и всичките ми проблеми започнаха след смъртта й но това е дълга история, която в по предишните теми бях писала, исках да ти кажа да не се отчайваш и да знаеш, че когато най малко очакваш , слънцето и за теб ще се усмихне Hug  bouquet

# 618
Здравейте!
Нямах интернет.
Имам да ви споделям доста интересни неща.
Гала,това са странични ефекти от АД. Имах същите като теб. До 2 седмици трябва да изчезнат.
Внимавайте с природните продукти защото на мен Дормиплант ми разказа играта.
До скоро, че съм на работа.  bouquet

# 619
Мария и аз го пия от 6 месеца и сега реших да го спра и както казваш и ти и при мен нещата се промениха. Аз пиех през цялото време по 1 хапче затова реших,че няма да имам схема за спиране, но ти сега ме озадачи малко и ще трябва да звъня на личния да го питам дали не правя грешка като съм го спряла без схема. Аз също съм била преди само на по леки и билкови варианти  и това ми  е първото по сериозно лекарство. Може ли
да помоля тези които са пили диенксит да споделят как са го спирали

# 620
Преди години и аз имах страха от къпане в банята, а сега е обратното имам чувството,че като съм под душа, водата ми измива всички черни мисли и излизам, една идея по -пречистена.
  На мен днес ми е един от най-гадните дни, от както ме почна това чудо от преди 8 месеца ще станат вече, ужасна тревожност въпреки деанксита, много лоши мисли, направо незнам какво ми става. Говорих и с майка ми днес, тя такива ми ги наговори, че ако продължавам така съм щяла  наистина да полудея, толкова обидно ми стана, тя не знае изобщо за какво иде реч.....оплаках се Cry А как ще го спирам този деанксит  направо незнам! Confused

Ти нямаш причина да го пиеш. по думите ти разбирам, че не ти помага. Аз ти казах, че деанксит се спира от раз. Преди, когато вярвах, че може да ми помогне го пиех при нужда. Имам една колежка, която пък го пие когато я боли глава. Но не бих казала, че това е лекарство, което е способно да помогне при паническа атака.

# 621
Alinna, аз го пиех заради физическите симптоми и безсънието, като адското изтръпване,стягане в ръцете,краката и главата, още след второто хапче деанксит, тези неприятни усещания се изпариха, но за тревожността,като психично изживяване, като ,че ли не ми върши работа, аз наистина много се изплаших след първия път,когато почувствах тревожността, защото преди съм си имала паник атаки, но съм нямала тревожност и с нея незнам как  да се преборя. Но други по-силни АД нямам намерение да пия.
  Колкото за спирането на деанксита в нета има много коментари на хора опарили се от спирането му - затова не бих рискувала да го спра рязко изведнъж!

# 622
Мисля, че направих пак нещо като инсулт. Както си спях изведнъж устата ми се изкриви надясно и после се оправи, аз се стреснах много. Сега ми е изтръпнала бузата. А през нощта на няколко пъти се събуждам със силна тревожност. Боже Господи пощади ме.

# 623
Alinna, аз го пиех заради физическите симптоми и безсънието, като адското изтръпване,стягане в ръцете,краката и главата, още след второто хапче деанксит, тези неприятни усещания се изпариха, но за тревожността,като психично изживяване, като ,че ли не ми върши работа, аз наистина много се изплаших след първия път,когато почувствах тревожността, защото преди съм си имала паник атаки, но съм нямала тревожност и с нея незнам как  да се преборя. Но други по-силни АД нямам намерение да пия.
  Колкото за спирането на деанксита в нета има много коментари на хора опарили се от спирането му - затова не бих рискувала да го спра рязко изведнъж!

Виж! Не съм рекламно лице на никоя аптека. Просто искам да помогна. Непрекъснато ви тръбя, че пия ремотив и неолексан-хранителни добавки без рецепта. Деанкситът няма да ти набави серотонина. Нищо не ти пречи да опиташ. Можеш да вземеш и блистер, за да не заробваш средства......евентуално ако нямаш ефект. Просто прочети коментарите  за тези добавки и ще видиш на колко хора са помогнали. Разбира се има и изключения. Ако не ти се набутват пари, поне си вземи чай от страшниче. Вече трима във фейса казахме ауу....от радост , че помага де. Струва 80 стотинки по билковите аптеки.
Гала, не прибързвай с диагнози, моля те. При тази ситуация просто посети лекар и то спешно.

# 624
Гала, на твое място досега отдавна да съм отишла при лекар, отивай!

Алина, да ще пробвам с неолексана твърдо съм решила, аз преди бях пила Есберикум и бях страшно доволна от него, но го спряха от производство и пуснаха Ремотива, есберикума също е жълт кантарион. А я кажи неолексана има ли си някакво време , по-точно период за пиене и като го пиеш се чувстваш прекрасно и какво става като го спреш, щом набява серотонин, може ли да ти го достави в добри количества,така,че да нямаш нужда след време пак да го приемаш?

# 625
Момичета,влизам ,за да ви кача един филм-стахотен е !Подобен на ``Тайната``.Казва се ``Излекувай живота си``по книгата на Луйз Хей.Ето го; http://www.youtube.com/watch?v=hjOOjMR5FnA  Дори ще помоля да го качите на заглавната страничка на темата,за да може всеки да го гледа.
На мен тези два филма много ми повлияха-да не кажа,че съм вече на финалната права до пълното оздравяване!Невероятно е да знаете!Искам да ви окуража-гледайте позитивно на всичко,ОТПУСНЕТЕ СЕ,ВИНАГИ БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ ВЪВ ВАС,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ!СИЛАТА Е ВЪВ ВАС!зНАЙТЕ ГО!кАПЧИЦА СЪМНЕНИЕ ,ЩЕ СРУТИ ЦЕЛИЯ ПЪЗЕЛ!ЗА ТОВА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ И ВЯРВАЙТЕ!
Бих препоръчала също така всички книги на Норман Винсънт Пийл и естествено-Библията!

# 626
Гала, на твое място досега отдавна да съм отишла при лекар, отивай!

Алина, да ще пробвам с неолексана твърдо съм решила, аз преди бях пила Есберикум и бях страшно доволна от него, но го спряха от производство и пуснаха Ремотива, есберикума също е жълт кантарион. А я кажи неолексана има ли си някакво време , по-точно период за пиене и като го пиеш се чувстваш прекрасно и какво става като го спреш, щом набява серотонин, може ли да ти го достави в добри количества,така,че да нямаш нужда след време пак да го приемаш?

В началото има леко гадене, но Енио ме беше предупредил и си купих мотилиум и фамотидин за да туширам тези моменти. Пих ги само една седмица. Още на третия ден почувствах подобрение от неолексана, само в съня имах смущения и една съфорумка ме посъветва да пия и ремотив. Когато започнах и двете се нормализира и съня ми.   Не знам дали има синдром на отнемане при неолексана, но аз смятам да го пия поне 6 месеца, понеже шефът-психопат ми изяжда всичкият серотонин  Laughing и ,докато ме тормози не искам да се оставям без защита......та ще си го пия за сега. понеже ме мързи да мисля, пък и съм на възраст си купих неолексан от 100 мг, че да пия само едно хапче сутрин. Преди пиех сутрин и вечер по 50.
 Катичка ви е дала добър съвет. тези филми са доста стари и аз ги гледам отдавна, предполагам, че и доста от вас са ги гледали, но действат доста зареждащо, дори съм си ги сложила в любими филми да не ги трия. Дори съм си качила  аудио книга на луиз хей и си я слушам докато пътувам във влака до работа.......

# 627
alinnna,радвам се,че си ги гледала и те зареждат.Аз също през няколко месеца гледам Тайната,за да се мотивирам  Simple Smile
Иначе и на мен ми препоръчаха неолаксан и мисля да го пробвам.Сега пия Хепи дей само по 1  на ден-даже по някога забравм да го пия и пак съм си ок  Laughing Всичко е в съзнанието просто  newsm62 tooth tooth tooth tooth tooth

# 628
Здравейте и от мен.Искам да ви попитам освен всички познати неща,които ни се случват ... как сте със съня?Защото аз почти не мога да спя.Чувствам се странно... мисля си,че трябва да заспя и сиг. това ме напряга и става така,че не мога.А и с глабоволието как сте,защото мен доста често ме боли главата ... точно над очите,челото?

# 629
Здравей Леона, аз откакто пия денксит си спя сладко,сладко- преди да почна да го пия, не можех да мигна и за 5 мин през ноща, един ден спях, един ден неспях, така изкарах един месец и почнах деанксита!

Двата филма и аз съм ги гледала преди, трябва пак да си ги пусна! Peace

Утре съм на интервю за работа, стискайте палци! PraynigЧе и вкъщи да си стоиш не си е работа, скука и само лоши неща от безделие си мислиш!

Общи условия

Активация на акаунт