ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 756
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
alinnna,радвам се,че си ги гледала и те зареждат.Аз също през няколко месеца гледам Тайната,за да се мотивирам  Simple Smile
Иначе и на мен ми препоръчаха неолаксан и мисля да го пробвам.Сега пия Хепи дей само по 1  на ден-даже по някога забравм да го пия и пак съм си ок  Laughing Всичко е в съзнанието просто  newsm62 tooth tooth tooth tooth tooth

Не ти е само в съзнанието. Хепи дей, както и неолексан съдържа 5-хидрокситриптофан, т.е. ти набавя в мозъка сиротонин. той действа с натрупване, така, че дори и да забравиш едно хапче не е проблем, защото не може така изведнъж натрупаното количество да изтече от теб.  По-елементарно не успях да го обясня. Принципно щом пиеш хепи дей, не виждам смисъл да пиеш неолексан. те са с еднакво активно вещество.

# 631
Как сте днес? Никой не пише, на мен от сутринта ми е едно не на център, както се казва, но си отидох на интервюто, въпреки нерапзположението и мисля добре се представих ,сега чакам резултата другата седмица! Praynig

# 632
Как сте днес? Никой не пише, на мен от сутринта ми е едно не на център, както се казва, но си отидох на интервюто, въпреки нерапзположението и мисля добре се представих ,сега чакам резултата другата седмица! Praynig
ами какво да пиша , на мен си ми е доста мъчно,преживявам си загубата на любимите хора и гледам да не пиша ,че да ви тъжа тук,особено зле ми става с наближаването на празниците едно самотно.... Sad
тази коледа ще съм напълно сама без добрия си приятел без майка си без зайчето си дори , досега бях загубила само майка си и едвам се съвзех това преди 8 год и тамън се съвзех и хоп отново шамар на съдбата, но няма начин

# 633
здравейте момичета, първо се извинявам, че нахълтвам..
дълго и внимателно четох постовете ви, преди да пиша..
бих искала да ви дам линк, към моя блог, ето го: http://sazdatel.wordpress.com/
не знам дали е по правилата на форума, но мисля, че може да е полезен все за някой..
с удоволствие ще продължа да съм наоколо, без претенции да знам всички отговори..
имала съм паническо разстройство, паник атаки и агорафобия,  едни 11 години и сигурно имаме, какво да си кажем..
поздрави и прекрасен ден на всички вас..  bouquet

# 634
Здравейте, не мога да се похваля с някакво подобрение. Все така ми е зле на главата, вие ми се свят и ужасно ми се гади. Ходих на гастро, жената каза, че това гадене е от много лекарства, които приемам 7 на брой, даде ми и тя едно лекарство да опитаме да намалим гаденето, но ако не се получи не знае какво да прави.

# 635
Гала в Сити какво ти казаха за тия исхемични пристъпи? Не е нормално да не може да се овладеят с лекарства. Направо се втрисам като ти чета постовете, а на теб какво ти е не знам... На мен вече ми е неудобно да ходя по лекари и да питам какво ми е на сърцето. Може ли мислите да оставят следа в кардиограмата? Няма ли случайно тук някой кардиолог  Simple Smile? Лек и спокоен ден ви желая  Hug!
sazdatell потопих се в блога ти, все едно за мен е писан...."Думите – стегни се – , ме караха да се чувствам,като най-голямата неудачница на света" е това можех да си го татуирам на челото  Laughing Отивам пак да чета, ужасявам се колко сме много...

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 10:24 от -illusion–

# 636
не знам дали е по правилата на форума, но мисля, че може да е полезен все за някой..
с удоволствие ще продължа да съм наоколо, без претенции да знам всички отговори..
имала съм паническо разстройство, паник атаки и агорафобия,  едни 11 години и сигурно имаме, какво да си кажем..

Здравей! И аз завърших психология и специализации и курсове, но явно още има още какво да се желае. Та вече 17 години с ремисии и рецидиви вървя "напред"  Simple Smile

# 637
Гала в Сити какво ти казаха за тия исхемични пристъпи? Не е нормално да не може да се овладеят с лекарства. Направо се втрисам като ти чета постовете, а на теб какво ти е не знам... На мен вече ми е неудобно да ходя по лекари и да питам какво ми е на сърцето. Може ли мислите да оставят следа в кардиограмата? Няма ли случайно тук някой кардиолог  Simple Smile? Лек и спокоен ден ви желая  Hug!
sazdatell потопих се в блога ти, все едно за мен е писан...."Думите – стегни се – , ме караха да се чувствам,като най-голямата неудачница на света" е това можех да си го татуирам на челото  Laughing Отивам пак да чета, ужасявам се колко сме много...

Здравей, illusion, много сме-силни сме, нали така? Не че решава проблемите, но така на човек му олеква една идея, когато знае, че не е сам в страховете си..   bouquet

# 638

Здравей! И аз завърших психология и специализации и курсове, но явно още има още какво да се желае. Та вече 17 години с ремисии и рецидиви вървя "напред"  Simple Smile
Simple Smile Винаги има още какво, важното е да става движение, тогава се учат уроци, случват се неща..
Е, боли и не е лесно понякога, но пък и никой не е обещал, че ще е, нали така?   bouquet

# 639
Илюшън, казаха ми че имам дефект в 3 гена, едния от които регулира калциевите канали на съдовете, втория натриевите канали и третия е свързан с прогресираща увреда на малкия мозък. От там и съдовия проблем във всички съдове и исхемията. Ефективно лечение няма и това няма да се излекува. Дават ми антиисхемични лекарства, които до някаква степен да ме облекчат и които са животоподдържащи, но никой не знае какво ще стане. Затова развих тревожност и ПА. Иначе трябва да ти кажа, че не може без нищо да имаш изменение на ЕКГ. Пак ти препоръчвам проф.Кътова от 3-та градска.

# 640

Simple Smile Винаги има още какво, важното е да става движение, тогава се учат уроци, случват се неща..
Е, боли и не е лесно понякога, но пък и никой не е обещал, че ще е, нали така?   bouquet

Никак не е лесно. Ако можехме да игнорираме злобата и проклетията на хората около нас ,щеше да е по-лесно. Аз продъних ушите, по скоро очите на съфорумките си с проблемите ,които ми създава шефът ми-психотерорист и една колежка......Тормозиха ме зверски. миналата седмица ,докато съм била в болнични той пътувал с двете колежки към някакво село и катастрофирали ....отървали се на косъм от смъртта, двете колежки, които непрекъснато се гавреха с мен ,че взимам АД в момента са със посттравматичен шок.......едната прави ,атака след атака и заради паническите си атаки влезе в болница.....другата понеже е психоложка се опитва да се държи, или поне да демонстрира че се държи, но и тя в болница и гласа и трепери по телефона.......на оня психопат колата му била смачкана и наместо да си вземе урок и да се радва, че е жив ги изнудва да му плащат щетите, защото забравил да си плати каското. Съсмен се държи още по-зле....а аз мислех, че вече съм прескочила баира и съм почти в ремисия, но всеки път като го видя се разтрепервам и започва да ми се гади и получавам киселини.....те това не мога да си го обясня. Така, че за окончателното излекуване е сериозен фактор и околната среда. но как да игнорираме тези хора и как да станем по-устойчиви и уверени ,за да не ни пука. Ей това ми е проблемът прекалена скрупульозност, неувереност и страх  Confused

# 641
Абе хора да ви питам как сте със съня последните 2 дена? Аз си спях като пън , а сега 2 вечери подред заспивам в малките часове след 3-4 ч сутринта и ставам после в 8 да оправям детето и смятайте ... Не знам на какво се дължи , уж пълнолунието било на 17ти ама от сега да ми влияе , а и не ми влияеше до сега . Не ми се спи просто и се въртя с часове в леглото , като кукувица съм .

# 642
Аз се събуждам поне по 10 пъти през нощта със или без чувство на тревожност.
Искам да ви попитам, вие имахте ли гадене от антидепресанта, ама такова чак да не ти се яде и пие нищо и колко време продължи това гадене? Ох Господи, дано извадя късмет и да е от него и да изчезне, че вече ходя като сянка.

# 643
Много АД предизвикват гадене и безапетитие. миналата година с валдоксан цял месец изкарах на солети.....и тях ядях с хиляди увещания от половинката си. за сметка на това пък после като го спрях и останах само на Тифаксин, та като започна едно ядене и едно дебелеенеееееееееее

# 644
уф бе хора как сте днес на мен ми е едно шантаво цял ден ходя като ударен самолет едно ми е замаено,гади ми се краката нещо и те не ме слушат,нервно ми е ...

Общи условия

Активация на акаунт