Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите симптоми на паническо разстройство (ПР)?
Какви са причините за паническото разстройство?
Какво представлява паническата атака, която е основната характеристика на паническото разстройство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите симптоми на паническо разстройство (ПР)?
Обединени текстове: Най-честите симптоми на пандемично разстройство включват ускорен пулс, затруднено дишане, парализиращ страх, замаяност, гадене, треперене, изпотяване , мускулни болки в гърдите и усещане за топлина или студ. Освен това може да има "иглички" в пръстите на ръцете и краката и страх от полудяване или смърт. Хората също могат да почувстват нервност на ситуацията и загуба на контрол над тялото си. Симптомите на пандемично разстройство включват сърцебиене, задръствания, главоболие, замъглено зрение, умора и слабост. Те могат да бъдат влошени от физическа активност. Важно е да се консултирате с лекар за професионална оценка и лечение.
-
Какви са причините за паническото разстройство?
-
Какво представлява паническата атака, която е основната характеристика на паническото разстройство?
-
Какво представлява агорафобията?
-
Как се лекува паническото разстройство?
Нямате представа колко екстремно беше всичко! Не мога да опиша дори колко екстремно! Толкова постоянен,ежедневен стрес много отдавна не ми се беше случвал. Много, много горда съм от себе си! Явно в такива моменти организма намира някакви екстра сили, за да можеш да продължиш. И бях сигурна, че като се върна, ще ме удари я паника,я депресия,я грип, но нищо все още не се е случило! И се чувствам съвсем нормално с изключение на това, че искам да спя 3 дена непробудно!
Ми нямах избор...Да знаете как се "спи" на такова място
Дано всеки от нас се почувства по-обнадежден и силен през предстоящия приказен период!

, аз нали това ви казвам преди няколко страници, че винаги когато съм в чужбина забравям каквито и да са страхове, дори и в най екстремните ситуации, замислям се, че може би организма когато наистина стане напечено сам си се органзира по някакъв начин и преодолява всичко без проблем и аз като теб съм имала такива изживявание в чужбина, но съм се спрявяла , а тук съм като смазана, без надежда, вяра, ей го на тези дни съм много зле никакво настроение, изобщо не ми се празнува, украсила съм някак по задължение, но нямам желание, не знам как да се справя с тъгата която изпитвам, много ме зареждат ей такива постове като на ноа браво момиче

Ново 20! Дадох й лекарство и се занимавах с нея.