ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 723
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Ох и мен като започнат да ми разказват, ама така се уплашихме, ама ти така пребледня, толкова зле стана и на мен ми става още по-зле. Сега съм в дилема дали да почна АД или не. От една страна добре ще ми се отрази може би, от друга още едно хапче да пия, пък и страничните ефекти все пак. Ту решавам утре ще си купя, ту викам мога и без него.
Беладона, наистина мисля, че анемията си е гадно нещо. То кето не достига достатъчно кислород до органите, но... има адекватно лечение и скоро ще забравиш за него. За останалите неща си викай, че това е само страх и това е.

# 481
Анемията ще се оправи с приема на желязо и с подходящите храни . За колко време ти изписаха тотемата? Аз съм вече ок , оправих се , че нали и аз имах анемия . Вече ноктите ми не се чупят като за световно , виждам надалеко , не ходя като пияна и имам енергия да си гледам детето . Дали от това, че се пооправих не знам , но сега имам рядко ПА . Много ме е яд , понеже преди известно време на едно събиране с не толкова близки хора получих силна ПА при , което доста ми пролича и се извиних и си тръгнах . Сега като видя тия хора само ме питат - ама кво ти стана , ама защо така , ама не знам си какво . Мразя ПР , защото те кара да се чувстваш слаб пред хората и когато се прояви пред тях те гледат едва ли не със съжаление , че нещо не си в час и си леко странен . Еми какво да направя като го имам за съжаление . Яд ме е само , че трябва някой да ме пита и да се обяснявам , защото е адски трудно да обясниш какво аджеба ти е имало.
Изписаха ми за 5 дни по 2 ампули на ден , а аз я пия вече 4 ден, но си мисля ,че за 5 дни нищо няма да стане така че ще ходя на контрола да видим дали има изобщо резултат, то резултат има аз го усещам, но е за няколко часа, знам че трябва време, мисля си че поне месец ще я пия няма как за 5 дни да стане Thinking и аз так,а като ми се оправи от анемията не се сещам за па ,обаче като мине действието на тотемата и нали ми прилошава и въздух не ми стига и тя паниката сама си идва

# 482
гала , спомена че имаш хашимото , не съм много запозната обаче ми казаха,  че имало човек който се излекувал с хомеопатия, та въпросния човек се кълнеше , че само тя му е помогнала ,а лекарите не вярваха, та се сетих за теб, може и да не ти се вярва, но нищо не пречи  да опиташ само си намери истински хомеопат

# 483
elizabeth не е нужно да обясняваш на никой, просто казваш , че ти е станало зле и толкова  и да и на мен започнаха ноктите , но още по плашещо е, че коста започна да ми пада Cry

# 484
Гала до преди няколко дни беше ужас, ставаше ми лошо много често. Бях в пъти по-тевожна от преди. И пак се почнаха филмите "ами ако съм болна ?". От два дни май имам малко подобрение, но вчера ходих на дъщеря ми в училището, ядосах се и един час след това пак бях на умирачка. Гърдите ми парят и наболват, пулса скача. Незнам ципралекса дали действа по-бавно или е защото съм с рецидив. Първия път като пих золофт много бързо ми светна пред очите.

# 485
момичета много съм притеснена от няколко часа ме боли стомаха и имам много силно парене от тази тотема дали няма да стане кръвоизлив Sad

# 486

НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ:

оцветяване на изпражненията в черно от желязото е нормално; стомашно парене, гадене, запек, диария.

Това прочетох в листовката, предполагам че е в рамките на нормалното и няма за какво да се тревожиш...

# 487
ами и аз това прочетох но имам язва и за това се притеснявам!

# 488
преживях една от най кошмарните си нощи Cryтака силно ме сви стомаха от тая тотема, болки, парене беше нечовешко взех една таб пробитор, това е за язва, но не помогна кой знае колко, имах чувството че ей сега ще умра  а и незнам дали ще доживея утре smile3518, вече си мисля, че никога няма да се оправя физически, едно лекувам друго разболявам, спирам това желязо много дразни, трябваше да ми го бият дано не се спука тази язва или да стане кръвоизлив  както се случи с майка ми много ме е страх, много ме болеше, а за паниката да не говорим направо  щях да откача Боже помогни ме моля ти се само това искам да оздравея!

# 489
Мен от тотемата не ми е ставало кой знае какво освен гаденето и оцветяването на изпражненията . Жалко , че не можеш да я пиеш , поне приемай повече храни богати на желязо , но аз не знам кои о тях пък са подходящи за хора с язва . Аз пък да ти кажа и аз вчера как се панирах , абе не е нормално това нашето ! , та - следобед си сложих тампон , май отдавна не съм ползвала и взех , че прочетох в листовката за синдрома на токсичния шок и по едно време като взе да ме тресе , викам край , сигурно това е , защо го сложих и т.н. Бая се бях вкарала във филм .

# 490
Ох и аз да се оплача, от снощи ми е едно тревожно, без да има някаква конкретна причина, явно в някои моменти тревожността избива въпреки хапчетата, мен много ама страшно много ме притеснява тревожността, просто ей така без причина- минават ми гадните натрапливи черни мисли и ме побъркват. Просто искам да знам някой да каже, че тревожността му е изчезнала, като е спрял хапчетата и повече не се е появявала- за съжаление май никъде не съм чувала  и не съм чела за изчезнала тревожност, докато паник атаките могат  да изчезнат ако не завинаги поне за дълъг период от време.. Cry Толкова много искам да мога да спра хапчетата, да не ми се налага цял живот да пия АД......помрънках ви...сори..и тази психотерапия защо не помага, втори месец ходя вече..

# 491
Ох и аз да се оплача, от снощи ми е едно тревожно, без да има някаква конкретна причина, явно в някои моменти тревожността избива въпреки хапчетата, мен много ама страшно много ме притеснява тревожността, просто ей така без причина- минават ми гадните натрапливи черни мисли и ме побъркват. Просто искам да знам някой да каже, че тревожността му е изчезнала, като е спрял хапчетата и повече не се е появявала- за съжаление май никъде не съм чувала  и не съм чела за изчезнала тревожност, докато паник атаките могат  да изчезнат ако не завинаги поне за дълъг период от време.. Cry Толкова много искам да мога да спра хапчетата, да не ми се налага цял живот да пия АД......помрънках ви...сори..и тази психотерапия защо не помага, втори месец ходя вече..

Аз бях 2 месеца с адска тревожност и депресия, без прекъсване, дори и през нощта се събуждах непрекъснато и после не можех да заспя. Този път, както вече писах , не прибягнах до АД, а до ремотив и НЕОЛЕКСАН. Снощи за по-сигурно, започнах и страшниче. Вярно е имам кратки моменти на тъга и депресия, но те са свързани единствено с работата ми и предимно с ръководителя ми. Старая се да се развличам по всевъзможни начини, за да не се върне тъгата...

# 492
Alinna при мен няма тъга,поне така си мисля, тъгата ми идва от това,че не се чувствам добре  в някои дни- няма от какво да се оплача или да се тревожа, ето и работа напуснах, за да съм още по-добре, но въпреки всичко, тревожността пак изплува! Ти си герой щом си успяла без АД да се пребориш с тази тревожност, аз много съжалявам, че започнах приема на \АД, може би ако бях устискала още малко щях/ но бях адски уплашена/, но всичко е само в сферата на вероятносттите.

Тозе неолексан може ли да се приема едновременно с деанксит?
Сега прочетох много хубави отзиви има за този неолексан, май като спра другия месец деанксита ще се пробвам с неолексана и аз в комбинация със седатив, такава схема съм си измислила, другата седмица имам час при психиатъра и ще го питам какво мисли по въпроса. Чакам за среща с него от един месец, всички часове за запълнени при него, хем е само платено, та се замислих какво се случва с хората, толкова много хора с проблеми с нервите,че чак и за психиатър трябва да чакаш месец за да се вредиш при него.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:05 от Анонимен

# 493
Alinna при мен няма тъга,поне така си мисля, тъгата ми идва от това,че не се чувствам добре  в някои дни- няма от какво да се оплача или да се тревожа, ето и работа напуснах, за да съм още по-добре, но въпреки всичко, тревожността пак изплува! Ти си герой щом си успяла без АД да се пребориш с тази тревожност, аз много съжалявам, че започнах приема на \АД, може би ако бях устискала още малко щях/ но бях адски уплашена/, но всичко е само в сферата на вероятносттите.

Тозе неолексан може ли да се приема едновременно с деанксит?
Сега прочетох много хубави отзиви има за този неолексан, май като спра другия месец деанксита ще се пробвам с неолексана и аз в комбинация със седатив, такава схема съм си измислила, другата седмица имам час при психиатъра и ще го питам какво мисли по въпроса. Чакам за среща с него от един месец, всички часове за запълнени при него, хем е само платено, та се замислих какво се случва с хората, толкова много хора с проблеми с нервите,че чак и за психиатър трябва да чакаш месец за да се вредиш при него.
Да, няма проблем неолексан да се приема с деанксит-той е трицикличен , а не ССР. Аз съм вземала доста сериозни АД преди и не бях сигурна, че Неолексан ще ми помогне. На мен тъгата/депресията ми идваха, именно от тази постоянна тревожност, която ме съсипваше и ограбваше и съня ми.

# 494
Алина ,понеже тревожността е ново за мен, човек благодарение на психотерапията дали може да се избави от нея, ти казваш, че при теб е била постоянна и без лекарства не си успявала да я тушираш така ли?- и при мен тази година така започна всичко,  първо безсънието,след това дойде и тревожността, после и лошите мисли, после и новите паник атаки- пълен букет от гадости си докарах  от това,че не посмях да се спра,когато усетих,че съм на края на силите си.

Общи условия

Активация на акаунт