ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - тема 13

• 89 567
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
tetka the best моята майка на другия ден ми обясни,че е искала да ме стресне, да се стегна, понеже 8 месеца вече продължава това нещо, изобщо не го е мислела на сериозно.

Аз вчера бях на рожден ден и пропуснах да си изпия второто хапче деанксит, чувствах се прекрасно отново, но вечерта пак ме обхвана тревожността, помислих си,че е от това,че съм пропуснала второто хапче, но сега повече няма да пия следобяд, мисля да го заменя със седатиф, дано да оцелея, не съм се консултирала с псито ,понеже имам час чак за януари месец, не успях да се вместя за декември. Четох ,че деанксита 1 хапче в комбинация със седатиф може да се комбинира, така че ще видя какво ще излезе.Снощи не спах много добре, явно е заради едното хапче само, т.е спах си, но цяла нощ някакъви лоши сънища сънувах!Мисля,че 6 месеца добре си попих деанксита, кой знае каква голяма полза не видях от него,освен това,че си спях.

# 661
Пак съм аз влизам да се похваля, от утре  почвам работааа, да видим как ще е , много съм развълнувана,много! Дано се справя и дано това е начина тъпото ПР да потъне вдън земя! Simple SmileНапуснах предната си работа заради него, дано  с тази да успеем да го преборим!По Коледа стават чудеса! Praynig

# 662
Пак съм аз влизам да се похваля, от утре  почвам работааа, да видим как ще е , много съм развълнувана,много! Дано се справя и дано това е начина тъпото ПР да потъне вдън земя! Simple SmileНапуснах предната си работа заради него, дано  с тази да успеем да го преборим!По Коледа стават чудеса! Praynig
Мария, това е чудесно. Ако попаднеш на добри колеги и работата ти не е много напрегната ще имаш задължително подобрение.

# 663
  • София
Момичета, деанксита е толкова слаб, че от едно хапче никаква разлика не можете да забележите - нито от едно хапче ще ви светне пред очите, нито ако пропуснете едно ще се влошите.

Ако наистина забелязвате разлика, то това е още едно доказателство, че проблемът не е физически, а е в главите ви - чисто психилогически.

Мария, успех с новата работа Hug Дано се харесате Simple Smile

# 664
Ваня М мнението  ти ми беше много полезно, аз все пак изпих второто хапче деанксит,че ме тресна яко тревожността и си помислих,че е от това, че не съм го пила, ще го пия през ден по едно и по две, незнам тази тревожност така да ме притеснява, не мога да свикна с нея, като ми се появи идват и лошите мисли и така си мисля,че няма скоро да изляза от това състояние, в други моменти се чувствам идеално,като вчера. А наистина неискам да пия по-силни АД и няма и да пия!

Може би започнах да се притеснявам и за новата работа незнам! Confused

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 19:56 от Анонимен

# 665
на мен нещо тези дни ми е много тежко, тъжно, все плача , нали идват празници и се сещам колко щастлива бях преди, а и сега никой не ме разбира, искат да съм като преди, смела като войник, но не мога след толкова тежки загуби е много трудно да се възстановиш психически, нямам надежда, че нещо хубаво ме чака и един сън сънувах, че съм в един хотел луксозен ,но посредата пропаст е не паднах в нея, даже внимавах точно за това в съня си а и тя беше изолирана със стъкло, но като видях в съновника означавало някаква опасност здравословна и аз като се паникьосах , вече нямам никакво спокойствие Sad

# 666
Момичета, искам да ви кажа, че деанксита може да е доста по слабо хапче от другите, но спирането му на своя глава без консултация с доктора ми върна страховете и треможността, които бяха поотшумяли тази година. Ужасно съжалявам че не се допитах и си навлякох гадното потискащо настроение и притеснения точно за празниците. Доктора ми каза, че се пие повече от 6 мес и този пероид от годината изобщо не  е за предпочитане да се спира. Има си начин по който се спира, въпреки че е по лек антидепресант или там каквото се води.

# 667
офф аз преди малко гледах в нова плей здравей българия и там говореха за грипа който щял да идва и като се паникьосах, аз всяка година карам по няколко вируса и нищо ми ням,а но сега като взех и се притесних, започнах да мисля какво ще стане ако ме хване и да си въобразявам, че тази година ще получа усложнения и така направо умирам с моята болна психика ooooh!

# 668
  • София
А аз всеки ден умирам кога от инфаркт, кога от инсулт ....
И не само аз, и близките си "разболявам" Sad Писна ми вече, писна ми...

# 669
Някой да е чувал за билката антистресин - http://antistresin.wordpress.com/category/%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0% … 1%81%D0%B8%D0%BD/ ?

# 670
  • Варна,морето ...
А аз всеки ден умирам кога от инфаркт, кога от инсулт ....
И не само аз, и близките си "разболявам" Sad Писна ми вече, писна ми...

и аз съм така даже съм сигурна че до пенсия няма да доживея  Grinning я ще ме покоси инсулт я инфаркт и то пред хора на улицата

# 671
не че е хубаво, но значи не съм единствената

# 672
Това, което мислите, че може да ви се случи на мен ми се случва наистина. И какво от това, дай да живея сред 4 стени и да чакам да умра. Навсякъде може да се случи, навсякъде.

# 673
Ама са нацвъкали тези реклами.......

Гала,нямаше да пиша, но след твоя коментар не се сдържам.
Браво,това е решението. И аз не искам да се самосъжалявам . Майната му на всичко и каквото дойде. Бях месец у дома и ми бе достатъчно времето за равносметка и самоанализ. Аз съм силна и ще приема предизвикателствата на живота. Една моя колежка днес беше много притеснена защото детето й замина в чужбина. Макар и да се опитваше да прикрива тревожността си аз не можех да стоя и да я гледам как се потиска и не дава израз на чувствата си заради колегите. Подхванах въпроса направо и й казах-излез и се наплачи на воля. Тя само това и чакаше. Други ме укориха, че не съм постъпила добре и съм я разплакала. Е, жената след 5 мин. влезе и ми благодари, защото й е олекнало.
Аз пък бях по-зле и от нея. Днес, в първия ден от цикъла и месец на лекарства ме друсна ПА на работата. Беше за много малко време, около 2 сек. Преди това чувствах припарване по бузите и около слепоочията. И след около 2 часа усетих размазване на погледа и за точно 2 секунди леко пропадане и изтръпване в главата. Какво ли не помислих- да си отида у дома, да отида до лекаря и т.н. НО ,не. Просто се правих, че работя и дишах чрез корема. Щом усетих, че вече ми е по-добре отидох в тоалетната, измих си лицето,облегнах се на стената и продължих с дишането. Така криво-ляво избутах останалите 3ч. докрая. Мисля си след празниците да пусна едни хормони за щитовидна жлеза защото тези неща стават по време на цикъл, а той пък е като часовник.

# 674
На мен днес ми мина първия работен ден  доста успешно, чувствах се спокойна на работа, докато не отидох и си взех детето от градина и влязохме в един магазин и получих паник атака, подкосиха ми се краката, сърцето ми се разхлопа, напрежение в главата и като се уплаших, тъмно е сама съм с детето как ще се приберем вкъщи,но се прибрах и за капак, кучето препикало на 5 места коридора, насрало на 3 места- разревах се и сега за капак детето прави едни изпълнения не иска да се къпе, не иска да спи с мен, мъж ами вика да се стигна да не бъда слаба......... CryДнес пак не взех 2-то хапче деанксит, явно си дава отражение, какво ме почнаха тези паник атаки, а преди нямах 2-3 месеца близо атаки.Но ще си ги изтърпя стоически, ще си рева и така, дано този период отмине, а вече след празниците ще се пробвам да го махна и това едно хапче и да го заменя с неолексан, нямам търпение вече.
  Утре с нови сили на работа! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт