На добър час в ПЪРВИ клас! - 4

• 32 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Някой наясно ли е ако на състезанието СМТ направи грешка и си я открие, може ли да я коригира или ще се брои за грешна? А да се трие с гума?
И ние точно този въпрос бистрим в момента  Laughing Аз и казах да пише само с химикал и да знае, че не може да поправя, ако сбърка, така че да мисли, преди да пише.
Едва ли ще разрешават да се задрасква и поправя.
На мен пък ми е чудно кой ще проверява задачите?

# 466
Някой наясно ли е ако на състезанието СМТ направи грешка и си я открие, може ли да я коригира или ще се брои за грешна? А да се трие с гума?
И ние точно този въпрос бистрим в момента  Laughing Аз и казах да пише само с химикал и да знае, че не може да поправя, ако сбърка, така че да мисли, преди да пише.
Никой не забранява и не разрешава поправяне. Децата решават какво да пишат.
Поправен отговор се счита за грешен.
Най-добре е първо с молив, а след проверка - омастиляване. Но в случая говорим за първокласници. Та те са ученици едва от два месеца! Не показвайте пред тях, че се вълнувате - заразно е!  Grinning

# 467
  • у дома

За СМТ не знам,но на Коледното голямото ми дете беше поправяло отговор и после не му го бяха зачели  Peace

# 468
  • София
Не по темата за състезанията, но тъй като едва си поемам дъх от смях - някой може ли да ми обясни кой идиот би могъл да измисли изречението

"Лепо е при баба Бона" ?!

Това е в помагало тип "Ежко" по БЕЛ.

# 469
 Joy

Аз за всички изречения с първите съгласни се чудя кой умник ги е измислил.

# 470
Мдам "Мама Муна е маймуна мила." или нещо от сорта на Гого гали Гуги ( гълъб е последното). Разбирам защо се прави, но не одобрявам стилистиката Simple Smile

# 471
  • София
"Стилистика" е силно преувеличено.
Нужни ми бяха повече от 10 секунди докато прозра дълбокия смисъл на

Рони ли Румина нар?

Защото естествено след всичките Гугита разчетох Рони като име, и бях убедена, че сказуемо "нар" не съществува. Simple Smile

Не е лошо все пак в учебниците да се пише на български, а не на някакъв неясен език.

# 472
аз казах на госпожата че на всички олимпиади го пускам..... първото ще е по рисуване Simple Smile

# 473
# 474
  • София
Днес сме на състезание по математика Crazy
Връщам се да ви чета

# 475
  • София
Задача №3 EmbarassedКакво е условието?Разбрах какво трябва да се напише,ама защо? hahaha Joy

# 476
  • у дома
Задача №3 EmbarassedКакво е условието?Разбрах какво трябва да се напише,ама защо? hahaha Joy
1 петица,после 2 четорки,3 тройки,4 двойки и 5 единици

Успех на всички малки математичета днес  Hug
Ще е супер,ако някой после качи задачите,защото ние сме в провинцията и при нас не се провежда...

# 477
  • София
1 петица,после 2 четорки,3 тройки,4 двойки и 5 единици

Успех на всички малки математичета днес  Hug
Ще е супер,ако някой после качи задачите,защото ние сме в провинцията и при нас не се провежда...
  bouquet

# 478
От това, което ми обяснява, че е направил, много не схващам какво точно е като краен резултат Laughing
Ако наистина не е драскал на седем задачи и ги е решил по начина, по който ми казва, че ги е решил, трябва да има толкова верни. На шеста задача не е разбрал условието и не е писал нищо. Девета задача първо я е объркал, след това се е сетил, че се почва с нула   и квесторката му подала "един лак, който оцветява в бяло" да си я поправи. Пета задача в черновата му е вярна, но казва, че е повтарял върху молива с химикал много цифрите, защото му е било скучно и после му казали, че може да не му я зачетат. А с "лак" сигурно ще ги зачетат Laughing
Нямам скенер. Задачите не са трудни, но трябва да знаят как да се държат на подобни мероприятия Simple Smile Той  си е доволен, че е ходил на състезание, имало една катерица точно до училището, ама много сладка, най-сладката катерица, която някога е виждал Grinning

# 479
  • София
Миши излезе убеден,че си е решил всичко вярно,защото му подарили линийка,а на друг не били дали Simple Smile ,но в къщи се оказа друго. 9та я е объркал,но след като е видял,че не му се получава едното равенство...просто го е оставил така.На тази с фигурите е преброил един триъгълник в повече  Wink
Важното е,че мина и че не прави драми от това,защото много му беше на мисъл,включително и снощи като си лягаше ,каза че много се притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт