На добър час в ПЪРВИ клас! - 4

• 32 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Ние не ходим на състезания. Искам да попитам, някой има ли задачите, които са дали днес по математика?

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 15:11 от desy_net

# 481
  • София
Бързо излезе младежът, ще видим утре какво е свършил.

# 482

Ние не ходим на състезания. Искам да попитам, някой има ли задачите, които са дали днес по математика?

http://smbsofiagrad.wordpress.com/2013/09/17/%d1%81%d0%be%d1%84% … 1%80%d0%b3%d0%b0/

И е време да започнете да ни навестявате в турнирите.  Grinning

# 483
  • София
Сега видях задачите, 7 и половина верни от 10...Като за първо състезание и никаква подготовка не е зле. Доволна съм.

# 484
6-та задача им разказа играта на децата, че и на повечето родители.  Mr. Green
А Вилико тук обяснява, че никой нямало да се затрудни на задачи за 1-ви клас.   Laughing

# 485
  • София
 Много благодаря, Дидева, и за задачите и за поканата. bouquetМоят младеж обича повече да се занимаваме по БЕЛ. С математиката за сега се справя добре с материала в училище, но голямо желание да се явява на състезания няма. Thinking. Вкъщи му давам доста допълнителни задачи с малко по-голяма трудност, с които се справя с малко моя помощ, но инициативата е по-скоро от моя страна и поради тази причина ни няма в турнирите.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 16:53 от desy_net

# 486
  • София
Не съм видяла задачите още, но имал някаква малка грешка на 9та задача според баба му. Доволен е, аз още повече. Нито е бил притеснен, нямаше търпение да започне. И той имал линийка Simple Smile

# 487
Моят не е разбрал условието на 9, предполагам са го объркали графично слънцата, защото иначе са решавали такива задачки в няколко посоки...Simple Smile но колкото, толкова
Изобщо няма драма Simple Smile
Това състезание има ли следващ етап, или само това беше?

# 488
  • София
Привет Simple Smile От моите едната е объркала 9-та (и тя е мислела, че трябва да намери число, което да е еднакво навсякъде, подобни задачи е решавала). Другата пък объркала 10-та и тя не знае защо.

Вълнуваха се доста и рекоха, че пак ще ходят, защото искат да имат грамота, а сега заради грешките няма да имат такава  Simple Smile

# 489
  • София
И Оги е объркал 9-та. Писал е 2-ки навсякъде. Нещо се е омотал. А не знайно защо тя дава най-много точки - 12 от 66. Здраве да е. Да трупа там опит и да гради психика. Другите, за които го питах, уж са вирни, но ще видим, като излязат някакви резултати.

# 490
И при нас много положителни емоции от състезанието  Laughing Като си тръгнахме и ми каза, че е било супер и иска пак да иде. Въобще не я интересува какво е направила, сигурно няма и да се сети да попита.

Като излезе носеше един лист със задачите, попълнен. Учителката обясняваше нещо, но другите родите се стълпиха около нея и не разбрах какво. Като прегледах задачите - те верни. Чак невероятно. Оказа се, че в истинския лист не ги е решила така. Някакви неща е задрасквала и поправяла, но като им дали втория лист, който бил за информация на родителите, там вече го написала както трябва, с икзлючение на 6-та, която и е далеч отвъд възможностите и 9-та, на която има грешка.
Така че явно в състезателния лист бая грешки и поправяния има. Но съм много доволна. Задачите бяха интересни и определено ще се ходи и на следващите състезания.

Не разбрах кога и къде могат да се проверят резултатите.

# 491
  • София
Малкият е много разстроен CrazyИма 40 точки ,на две от задачите от бързане не е разбрал какво да се направи,голям е бързак Heart EyesХем го предупредих да не бърза,ама карай.Цяла вечер се успокояваме ,че няма значение резултата,даже и подаръци намаза LaughingНо и пък той нямаше сериозна подготовка,решавал е малко задачи преди това,другият път повече Flutter
Има ги вече резултатите,който не си ги е проверил Peace

# 492
  • София
Къде са качени резултатите?

# 493
Вероятно имаш предвид отговорите. Тях ги пуснаха още вчера. За резултати се чака повечко.

http://smbsofiagrad.files.wordpress.com/2013/09/1_klas_2013_otg.pdf

# 494
  • София
Вероятно имаш предвид отговорите. Тях ги пуснаха още вчера. За резултати се чака повечко.

http://smbsofiagrad.files.wordpress.com/2013/09/1_klas_2013_otg.pdf

Peaceрезултатите аз ги сметнах,да отговорите са качани

Общи условия

Активация на акаунт