Смешки от форума - 12

• 69 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Когато родите нормално което го препоръчвам с ДВЕ ръце( - стига сте решавали.кога да ви се ражда детето. Незнам дали знаете че " планирано" секцио не съществува,поради тази причина чух че ще спират законово тази.практика.)
Нищо не разбрах, но има патос.

jfjallen,  какво забременяване, 36 г.с. е малко преди раждането. Laughing

Embarassed Ха-ха - така е, в 3 ч. през нощта - видяла съм го като 36 г. възраст и това за мен промени контекста на предложението за секс по 3 пъти на ден.... Гладна кокошка.....

# 181
  • София
Цитат
И аз чух от акушерка,че след 36 г.с. трябва всеки ден секс,даже каза сутрин,обед и вечер

Yeah, right...  Tired

Tова е препоръка срещу преносване.  Wink

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 18:01 от Тaня67

# 182
Цитат

Никога нямаше да се сетя.  Tired

# 183
Цитат

Верно ли? Нали знаеш, че в спермата се съдържа окситоцин и идеята е да помогне за по-бързо и лесно раждане.  Peace

# 184
Явно и иронията не ми се удава днес.

# 185
  • София
Цитат на: -=
Ох! Умрели сме за секс! Аз се чудя къде да се скрия, моя като ме види да се събличам и е готов.  Laughing То ако толкова сме умрели за секс, егати! Аз се чудя вече къде да се скрия от него.  Laughing Някои дни се отказвам от къпане само като го видя колко се е наточил...

# 186
Цитат
Ейййй така ме издразни че немога да събера мислите си как по културно да те маймунясам.

# 187
На 19 години съм и с приятеля ми искаме вече да имаме дете . От няколко месеца  правим опити . Той е фитнес маняк и постоянно пие протеини , анаболи и какви ли не  препарати .Чудя се дали като ги пие не отиват и в спермата му и от там да повлияят на бебето и дали няма да се роди по-голямо и здраво ? Незнам как да му кажа ,че се притеснявам , а и едвали ще спре да ги пие ... newsm78

# 188
# 189
  • Бургас
На 19 години съм и с приятеля ми искаме вече да имаме дете . От няколко месеца  правим опити . Той е фитнес маняк и постоянно пие протеини , анаболи и какви ли не  препарати .Чудя се дали като ги пие не отиват и в спермата му и от там да повлияят на бебето и дали няма да се роди по-голямо и здраво ? Незнам как да му кажа ,че се притеснявам , а и едвали ще спре да ги пие ... newsm78

Праз голям - бебе с плочки и бицепси. Важното е да е живо и здраво.

# 190
  • По-близо до звездите
Цитат
Да, луфт се симулира по-лесно от интелект.
от темата "Перфектното женско тяло" в Клюкарника

# 191

И кораво!

# 192
  • На земята, която е всъщност звезда.

И кораво!

И маняче! 

# 193
  • Canada
Цитат

Верно ли? Нали знаеш, че в спермата се съдържа окситоцин и идеята е да помогне за по-бързо и лесно раждане.  Peace

Joy
Ей това си е смешка от форума!  Joy

# 194
 Laughing
Трябва да чета по-внимателно, когато хората ми пишат.

Общи условия

Активация на акаунт