Смешки от форума - 12

• 69 890
  • 740
  •   2
Отговори
# 195
  • Бургас
Цитат
Tова е препоръка срещу преносване.  Wink

Никога нямаше да се сетя.  Tired
Верно ли? Нали знаеш, че в спермата се съдържа окситоцин и идеята е да помогне за по-бързо и лесно раждане.  Peace

Joy
Ей това си е смешка от форума!  Joy

И в родилното те питат "Ще желаете ли да ви включим система със сперма..............ъъъъъъъ с окситоцин"

# 196
# 197
"Не искам, да звуча расистки, но преди години го водеха основно за хомосексуални точно заради момента с гладката мускулатура."

Раса, ориентация- все е лошо да не сме толерантни.

# 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Цитат
Цитат
Такова нещо, но да седи неприятно за окото съм виждала само при изкуствени гърди. Естествени не съм виждала с грозен луфт.
А, има, има. Малки цици на широк гръден кош с разстояние за още една между тях и какъвто и пуш-ъп да сложиш, не мож докара ако не цепка, то поне долинка.
И никъв пенис не може да мине от там... Tired Peace

# 199
Джой,
дай линк към темата! Това е култово!

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цялата е култова- за луфтовете Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=749636.0;topicseen

# 201
Дона е уникална  Joy

Интересно защо си мислиш, че мъжете са по-малко склонни да о/б/съждат себе си и околните от нас, жените.

Защото досега не съм чула някой мъж да се вайка "Къде сбърках? Задникът ми ли беше прекалено космат?", нито съм ги чела във форума.
Плюс снимка, следвана от коментари "Как ше ти е космат, копеле, супер ти е", "Бе стига бе, като за направил две деца си е екстра", "Баси, човече, имаш задник за грях!", "Абеее пич, не че нещо, ма ти леопардови боксерки мноо вулгарни, бе", "Е хубу де, разбрахме, че ти е хубав задника, аре стига си повтарял лафа за дебелогъзите нерези в анцузи, изтърка се, дагоеба".

# 202
Цитат
А как се казва една песен май на английски "Дончо виж юр гъгрен вас хот лай ми"? Thinking

и прекрасен отговор:

Цитат
smile3506 smile3534 newsm09

Ето ти го Дончо,не е реклама,темата е за реклами

Joy Joy Joy

# 203
Цитат
Здравейте, извинявам се ако тук не е мястото за подобно питане. Публикувах  обява  текст "Търся....." в "Благотворителност" днес е била изтрита от един от потребителите. Интересувам се дали този потребител има право да я трие?И как да публикувам обявата си в "Купувам,търся наемам" като там при мен липсва бутона НОВА ТЕМА ?

Crazy Crazy Crazy

# 204
  • София
 Crazy Ако всеки можеше да трие всичко, представям си какъв купон щеше да настане тук  Mr. Green

А за "не мога да пусна нова тема" вече силно се замислям дали да не предложа при регистрация да се изисква задължително човек да напише 10 пъти текста за броя мнения в съответните подфоруми. Просто вече ми става физически зле, като прочета поредното оплакване "не ми се променя броя на публикациите"  Sick

# 205
Crazy Ако всеки можеше да трие всичко, представям си какъв купон щеше да настане тук  Mr. Green

А за "не мога да пусна нова тема" вече силно се замислям дали да не предложа при регистрация да се изисква задължително човек да напише 10 пъти текста за броя мнения в съответните подфоруми. Просто вече ми става физически зле, като прочета поредното оплакване "не ми се променя броя на публикациите"  Sick
Язък дето се напъват да публикуват.  Crazy

# 206
Цитат
Синът ми е в първи клас и понякога му купувам от желираните мечета Харибо. За първи път днес той се загледа в мечетата и ми зададе неудобни въпроси, като например защо са без дрехи, а само с папийонка. Ние с баща му сме доста консервативни и аз наистина, наистина не знам какво да му отговоря....
Не знам дали голите мечета на Харибо няма да се отразят на психическото развитие на сина ми и най-вече на сексуалното му развитие, когато порасне. Да спра ли да му ги купувам, моля, посъветвайте, не знам какво да правя и съм действително притеснена.

# 207
Цитат
Синът ми е в първи клас и понякога му купувам от желираните мечета Харибо. За първи път днес той се загледа в мечетата и ми зададе неудобни въпроси, като например защо са без дрехи, а само с папийонка. Ние с баща му сме доста консервативни и аз наистина, наистина не знам какво да му отговоря....
Не знам дали голите мечета на Харибо няма да се отразят на психическото развитие на сина ми и най-вече на сексуалното му развитие, когато порасне. Да спра ли да му ги купувам, моля, посъветвайте, не знам какво да правя и съм действително притеснена.

Кажи, че това е някоя новорегистрирана пързалка. Shocked
Линк, моля! Praynig

# 208
Кажи, че това е някоя новорегистрирана пързалка. Shocked
Линк, моля! Praynig
Нова регистрация е, да. И засега е единствено мнение в темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750225.0

# 209
100% пързалка.

Общи условия

Активация на акаунт