Смешки от форума - 12

• 69 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Както имаше Мис БГ, само от жени, искам да гледам само мъже  

# 211
Цитат
Знаете повечето сутрин в метрото кво е....Е днес видях поне 10 мъже дискретно бръкнали в джобовете си и галят Нефритения си стълб....сякаш пък никой не ги е забелязал

Whistling

# 212
  • Mars Hotel
Цитат
А може ли да се прикачи снимка без линк ?

освен да я залепиш на монитора с тиксо, друг начин не се сещам

newsm20

# 213
  • София
Цитат
Консеквенции на коинциденция лъха от вашите постове.
Цитат
олицетворението ти на персонаж, който трябва да бъде притежал на удостояние очертаващо егоабмициозността на това малко дете
Цитат
Всеки има вкус, казало кучето и си облизало..
Ето така се изразява един представител на академичната общност, който населява и нашия форум (вероятно трябва да се чувстваме поласкани).
Правописните му грешки смятам да ги спестя тук и да ги постна в съответната за целта тема. Ще внимавам да не пропусна и научната му титла, той много си държи на нея.

# 214
  • София
Днес ми върви много на забавни неща Simple Smile

Ето един изключително остроумен новорегистриран потребител в темата за модератори и администратори:
Здравейте! Моля да ми бъде замразен профила, тъй като не смятам да го ползвам повече! Поздрави!  Hug
на каква температура да го замразиме
вазможности - 20 и минос 25

# 215
Цитат
Цитат
Здравейте!обръщтам се към вас с една голяма молба!кажете ми как да помагам на моето котенце когато роди (остават още 10!!!!дена) и как да разбирам какво иска да ми каже бебчо!!
Аз не разбрах котката ти ли ще ражда или жена ти?  Thinking

# 216
За 10 дена!!!! може да изкара курс по акушерство и да понаучи котешки език hahaha hahaha

# 217
Цитат
Цитат
Здравейте!обръщтам се към вас с една голяма молба!кажете ми как да помагам на моето котенце когато роди (остават още 10!!!!дена) и как да разбирам какво иска да ми каже бебчо!!
Аз не разбрах котката ти ли ще ражда или жена ти?  Thinking

Това наистина е страхотно! Ако не беше коментара под цитата щях да продължа да си мисля, че става въпрос за котка/котенцета. Всъщност, за кого/какво точно става въпрос?

# 218
# 219
Цитат
Нося само стегнати боксерки, имах преди и едни свободни, копринени, но се чувствах като в сатенената нощничка на жена ми.
ooooh! Joy

# 220
  • Варна
Хахаха, "Ето ти го  Дончо!"...  ooooh!

# 221
Цитат
по принцип има много такива случай,но зависи от това дали си в овулация,има и семенна течност която се отделя в началото на акта,от която може да се забременее,и да шанса са забременяване е по голям ако си пила противозачатъчни и ползвате прекъснат акт,по принцип има много случай в които двойката се пази така 5 години и внезапно забременяват,въпреки твърдението че матката привиква към тези сперматозоиди и не ги приема и такива неща,ако не искаш забременпване след прием на противозачатъчни най добре презервативи или си следи овулация и не прави секс тогава
Shocked За пет години в бг-мамма това не го бях чувала.

# 222
Първо ги привиква "Мац, писи, писи/ кучи, кучи" и после "къш, къш"...  Joy Joy Joy

# 223
Ти пък Шанталова с какво си съгласна Simple Smile и недей се появява в тази тема, че където се покажеш, все за баджака и задника ти говорят и на края татти заключва  темата  Joy

# 224
Заради темата "Как започна всичко" прекарах известно време заровена в старите си публикации.
И намерих една антична смешка, не помня дали тогава е имало нарочна тема за да я увековеча  Simple Smile

Цитат
някъв с картинка на жаба ми заключи темата.
Мъж-!!!!!
Мъж -АДМИНИСТРАТОР–на женски форум'  #2gunfire newsm78
няма ли място за женски врели некипели само.дори и темата да е магии

Общи условия

Активация на акаунт