Смешки от форума - 12

• 69 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
От темата за свекървите:  Laughing

1. Никой нищо не може да ти натрапи ако не го искаш. Как ще ми натрапят практически помощ ако не я искам. Ще ми отвлекат детето, за да го гледат за няколко дни или ще ме вържат и ще ми натъпчат устата със стотачки?

# 676
  • София
Радва се на нови обувки момичето Simple Smile
Цитат
и няколко пъти се улових, че вървя по улицата и краката ми все в ботушите, голяма радост. Laughing

# 677
  • София
Няма кой друг да е  Laughing
И на бас, че цивилизацията не е електричеството и двигателя с вътрешно горене, ами стиховете на Жак Превер и музиката на Шопен  Laughing
Добра си. Попаднах на темата, ето продължението. Laughing

Не знам каква съм, но със знанията и уменията си в случай на зомби
апокалипсис с помощта на един мъж мога не само да започна да
възстановявам човечеството физически, но и да пазя голяма и важна
част от постиженията на човешката цивилизация.

Лесни за помнене, работят без ток, преносими, цялостни и разбираеми.
Стари, но златни: музика, рисуване, философия, бойни изкуства. В по-голямата
част от историята сме се оправяли доста добре с тях и малко роби:)

...

Признавам, че отначало ми беше леко симпатична, но вече направо ме отегчава с напъните си за оригиналност.

# 678
То в онази тема има и други смешки
Като напр как китът бил бозайник преди да отплува
 Joy

Ето го този бисер
...
Кита е бил бозайник , после се е върнал в морето , това значи ли ,че още го има това животно, което е седяло по бреговете и  е плувало и се е хранило основно с риба ?...

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 10:21 от Анонимен

# 679
  • София
Да, седяло си по бреговете, а после, като се е върнал в морето вече не е ли бозайник? Значи, стоиш си на сушата и си бозайник. Влизаш да отплуваш и...?  Joy
Преди малко попаднах на друг бисер, но от темата за месото. със същата потребителка си хортуваме на тема глад и самоочистване по време на болест.

Андариел , убедих се още към 3-та страница , че постовете ви нямат общо с реалността , пак ще се пробвам. Не яде и малко , ако му носи майка му като е болно също.Не само човека живее в социални групи , също ако лъв е болен , а другите от прайда хванат плячка пак не яде. Вълците са на глутници и тн. Ако гледаш домашни животни , като са болни колкото и да ги обсипваш с храна отказват . Не само хората се грижат за себе подобните си . Има и животни единаци , при тях  съдбата предполагам е какво я описваш , но трябва да е болно едно животно в крайна фаза, че да не може да си набави храна ако иска.

# 680
  • София
 Joy

Ето го този бисер
...
Кита е бил бозайник , после се е върнал в морето , това значи ли ,че още го има това животно, което е седяло по бреговете и  е плувало и се е хранило основно с риба ?...
Не-мо-га hahaha
Отивам да се запозная с творчеството на потребителката.

# 681
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега как да признае човек, че също ще спасява Превер в случай на зомби-апокалипсис Mr. Green

# 682
 Joy

Ето го този бисер
...

По този въпрос съм на мнението на Пънки:

Просто е изпуснала думата сухоземен, голема работа... Tired

# 683
Скромен.
Въобще, прави ми впечатление, че много жени наистина мислят, че след като един мъж се старае да ги докара до 5 оргазма на среща, задължително ги обича.....
Но реших да оставя името на автора, ако някой се интересува.

# 684
Ники, сетих се и аз, ама ми звучи смешно така написано
 Laughing

# 685
Малко спам.
Благодарение на тази тема разбрах,че има подфорум Романтични сериали. Разгледах първите страници на няколко теми, и разбрах, че великите актьори са двама. Даже за секунди се изкуших в темата за Божествения да попитам, дали Избрания не би се справил по-добре с ролята му. Но се изплаших, и не публикувах.

# 686
Скрит текст:
Моля ви трябва ми компетентно мнение, мисля, че съм бременна, но ми се струва, че е още много рано за тест. Последно ми дойде на 20.12.13. правихме секс на 28.12 след това на 04.01.14. и на 08.01.
На 04.01. мисля, че той свърши в мен, питах и той каза че не и че е свършил в себе си и 100% нямало нищо, но аз се почувствах някак си странно, малко преди да си го извади почуствах нещо като пулсации и после бях доста по-мокра от обикновеното. Дали е възможно да е свършил в мен без да е разбрал?
newsm78

# 687
Скрит текст:
Моля ви трябва ми компетентно мнение, мисля, че съм бременна, но ми се струва, че е още много рано за тест. Последно ми дойде на 20.12.13. правихме секс на 28.12 след това на 04.01.14. и на 08.01.
На 04.01. мисля, че той свърши в мен, питах и той каза че не и че е свършил в себе си и 100% нямало нищо, но аз се почувствах някак си странно, малко преди да си го извади почуствах нещо като пулсации и после бях доста по-мокра от обикновеното. Дали е възможно да е свършил в мен без да е разбрал?
newsm78

Какво толкова се чудиш. Свършил е в себе си, естествено.  Mr. Green

# 688
Скрит текст:
newsm78
У шЪпЪта.  Joy Joy Joy Joy

# 689

Общи условия

Активация на акаунт