2880лв накуп за майки-студентки - 12

• 51 291
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте исках да попитам дали има някой който учи в Пловдивският университет и да е получил помощта скоро.Колко време чакахте отговора от университета?

# 706
  • София
Здравейте исках да попитам дали има някой който учи в Пловдивският университет и да е получил помощта скоро.Колко време чакахте отговора от университета?

Помощта не се отпуска от университета , а от общината

# 707

Помощта не се отпуска от университета , а от общината
Да, но се чака отговор от университета за да ти отпуснат помоща. Аз чаках 2 месеца в СУ, Пловдивския може да са по-бързи, не знам.

# 708
  • in Wonderland
На мен ми казаха месец и половина , като ги подадох документите и наистина след толкова ми ги и преведоха паричките .  Naughty

# 709
благодаря за отговорите, а знам от кой се отпускат парите въпросът е в това колко ще чакам отговора от университета,тъй като вече ми преведоха еднократната за раждане и  се чудех дали много ще ме мотаят от университета с отговора

# 710
Знаете ли дали има възрастово ограничение за помощта.Никъде не намерих такава информация. Една позната ми каза,че чула за възраст до 30 години newsm78

# 711
Никъде не съм чела и не съм чула за ограничение на възрастта  Tired

# 712
  • София
Няма такова ограничение.

# 713
а за еднократната помощ за раждане,документите след раждането и в сп ли пак се подават?  newsm78

# 714
а за еднократната помощ за раждане,документите след раждането и в сп ли пак се подават?  newsm78

Да, но да знаеш, че за тази помощ ти задържат акта за раждане на детето докато не ти се изплати или те уведомят да идеш да си го вземеш, т.е. около месец, та е хубаво да си направиш едно копие да си имаш ако нещо ти потрябва през това време.

# 715
  • София
във всеки клон на банката,която сме избрали ли можем да теглим или само в този клон ,който сме писали в декларацията?

# 716
  • София
Разбира се, че във всеки клон, на всеки банкомат...

# 717
  • Точно където трябва
И аз обмислям записване на магистратура есента. Няма да крия, че целта ми е точно еднократната помощ. Няма да се оправдавам, до скоро твърдо отказвах, но обстоятелствата ме принуждават да се боря за всяка стотинка.
Интересува ме къде мога да се запиша без изпит и евентуално да е с най-ниска такса? Предпочитам в Пловдив или евентуално в София. Благодаря!

# 718
Вярно ли е, че помощта вече ще се изплаща само на майки студентки, които са записали втори курс?

# 719
От къде го чу това?

Общи условия

Активация на акаунт