след една лека и безпроблемна бременност родих прекрасно момченце.
живя едва 44 часа,за което “благодаря“ изцяло на група кадърни лекари.
в стремежа си да ти вземат някоѝ друг лев,забравят дори
и Хипократовата клетва която някога са дали.родих леко,без много болки.
казаха ми че всичко е нормално.... и така до 6-ия час,когато са усетили че
детето диша учестено и леко е посиняло.поставили го в кувиоз,и започнали лечение.
казаха ми за това на 12-тия час когато са преценили че не могат да се справят
сами и трябва да прехвърлят бебето в неонатология.почина на 44 часа,а диагнозата
която записаха в смътния акт е - ВРОДЕНА БРОНХОПНЕВМОНИЯ.без да ми дадат смислен
отговор на вапроса как се е получила тази пневмония.от аутопсията се разбра че
е имало околоподни води в белия дроб.......тежко преживях тази загуба,и все още ми е
безкраино мъчно.просто тези които ме израждаха си чакаха 1500 лв и маи нищо друго
оттам нататък не ги интересувше.дори имаха наглоста да ми кажат – МЛАДА СИ,ЩЕ
СИ РОДИШ И ДРУГИ ДЕЦА,ВАЖНОТО ЧЕ ТИ СИ ДОБРЕ !!!!!
мили момичета,не правете моята грешка да търсите частни клиники.аз родих точно в такава.
за което ще съжалявам цял живот.в последствие се свързах с проф. Никола Милчев, от
ВМИ Пловдив.направи ми всички необходими иследвания за да се уверим че проблема
не е дошъл от мен,и забележете – без да ми поиска нито лев,изцяло по здравната каса.
тои дори няма частен кабинет.просто човека си върши работата.истински му се възхищавам.
сега ще запчваме опитите за ново бебенце,и ВИНАГИ,ще си помним и обичаме малкото
ангелче!
Като ангелче. Спеше си спокойно, въпреки сложната операция. И всичко и беше наред, само дето нямаше почти никакви черва вече. Чакахме 2 седмици да започне да усвоява нещо с червата, които и бяха останали, но въпреки завидния и апетит, тя не наддаде нито грам. Задържаше храната точно 15 мин. Прекръстиха се и направиха втора операция, съединиха тънките черва с дебелото. И повече не я видях. Разболях се от грип и ми казах, че ще е пагубно за нейната имунна система някой болен да се приближава, после дойде грипната епидемия, аз и не исках да влизам, за да не заразя моето и другите бебчета. Тя започна да наддава, но на втората седмица след операцията отново и се спукаха червата. От дългото лошо кръвоснабдяване бяха много крехки. И и направиха трета операция, от която тя вече не се събуди. Живя точно 40 дни.
И знаете ли, може да е малко нахално, но искам две наведнъж
. Изпаднах в шок. Оказа се, че инфекцията е жестока. Отделно имах 2-ра група ПАП - също "недовидяна" от онази "лекарка". Правиха ми кюртаж, оперираха ми раничката с лазер, вземах антибиотици и т.н.
. 
. Още в средата на бременността ми казаха, че ще е момче и с всеки следващ ултразвук бяха все по-сигурни, а аз все повече плачех....исках момиченце - на всяка цена....Но когато го видях, чух и гушнах, разбрах, че нищо не съм искала толкова много, колкото точно него - обожавам го!