Нека се представим и още нещо

• 352 230
  • 997
  •   1
Отговори
# 270
  • на дъното
kapriss_
Цитат на: svetlana_78
оставам безмълвна... това е така жестоко
Flowers Rose Flowers Roseза Бобчо

# 271
  • София
kapriss_, съжалявам... не знам какво да кажа...
Няма що, страшна медицина имаме... 21-ви век Close
Иначе все сме невинни...

# 272
оставам безмълвна... това е така жестоко
Поклон пред мъката ти, майчице!
kapriss_,  Cry Cry Cry

# 273
  • Варна
За Бобчо

И аз нямам думи..............

# 274
kapriss_ Hug.Как така незнайна причина ????Нямам думи за нашата здравна система.

-ще се моля за теб Бобчо.

# 275
kapriss_ Hug.Как така незнайна причина ????Нямам думи за нашата здравна система.

-ще се моля за теб Бобчо.
Изследваха ме мен баща му но никой от нас не е  носител на вируса правиха и изледване в яслата на Бобчо но и там нямаше заразени деца от който може да се зарази нищо. 

# 276
  • София
kapriss_ ,много съжалявам за случилото се,не е честно,милото Бобче. Cry

Инче,наистина много си преживяла и не ти е леко,но честно да ти кажа не мога да разбера,за какво може да ни се завиди.Та ти имаш твоето момченце,насочи мислите си към него,то е твоето щастлие,твоят слънчев лъч.Oще нищо не е изгубено,не спирай да вярваш и да мечтаеш.Понякога мечтите се сбъдват!
 Дано не сметнеш думите ми за груби ,не го казвам с лошо ни най-малко! Hug

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 01:43 от angels_zg

# 277
Честно казано не знам за какво ви завиждам.............може би, че никой не ти натяква, че не искаш още едно дете(въпреки че с никой не съм споделила моя проблем, единствено и отчасти с моя съпруг), че вече е време, че ще взема да остарея, а съм егоистка към моя син (и двамата със съпруга ми имаме, аз - сестра, той - брат), че когато отидеш на лекар не ти казват, всичко зависи от теб, или ще родиш, и по всяка вероятност ще оставиш сина си без майка, или ще направиш спонтанен аборт, и ще получиш пак кръвоизлив, а вероятността да родя бебе и да му се радвам и отглеждам е 1:1000, дали ще мога да се справя.  Hugникога няма да си помисля че някоя от вас ще ме нагруби, та аз търся помощ и разбиране , и знам че винаги ще го получа Hug

# 278
  • София, "Младост 3"
Честно казано не знам за какво ви завиждам.............може би, че никой не ти натяква, че не искаш още едно дете(въпреки че с никой не съм споделила моя проблем, единствено и отчасти с моя съпруг), че вече е време, че ще взема да остарея, а съм егоистка към моя син (и двамата със съпруга ми имаме, аз - сестра, той - брат), че когато отидеш на лекар не ти казват, всичко зависи от теб, или ще родиш, и по всяка вероятност ще оставиш сина си без майка, или ще направиш спонтанен аборт, и ще получиш пак кръвоизлив, а вероятността да родя бебе и да му се радвам и отглеждам е 1:1000, дали ще мога да се справя.  Hugникога няма да си помисля че някоя от вас ще ме нагруби, та аз търся помощ и разбиране , и знам че винаги ще го получа Hug
мила, не е тук мястото - но ти си за "бой"
сложги ред в живота си
защо такава потайност? мисля си, че роднините ви заслужават да знаят как стоят нещата и какъв е проблема да нямате второ дете...защо криете?
всички "подмятания" идват от вашето несподеляне
ако се доверите на близките си всичко ще си дойде на мястото
и ще ти олекне

# 279
  • Разград
kapriss_, много ми стана мъчно. Какво значи не знаят откъде се е заразило детето. Ама това вече на нищо не прилича бе. Сигурно някоя кадърна си е ослужила с вече ползвана спринцовка и игла. Аман вече. Те са за разстрел.  #2gunfire

# 280
  • Разград
Аз все се включвам тук и там и мисля че е редно и аз да се представя. Някои вече знаят, чели са, че през 2006г. на 12 Септември загубих близначета момченца. Като ви чета, обаче, си мисля че моята болка е нищо пред вашите. Ще попитате защо? Ами защото бебчетата ни починаха в 7-мия месец от бременността ми. Не че не ми тежи, но Вашата болка е неописуема, защото сте гушкали и давали любов на своите дечица. Борили сте се с тях, а аз не можах да направя нищо за моите момченца. Те просто угаснаха като две свещички не успели да горят дори. Преди пет години почина моят батко на 12.12.2003 година, а близнаците трябваше да се родят на тази дата, но 2006 година.Явно датата 12 за мен и семейството ми е фатална. Та незнам коя болка е по-голяма в душата ми и за кого сълзите ми са по-солени, но си мисля че се сляха в едно и изгарят ме отвътре. Но все си мисля и се моля да са някъде заедно - ВСИЧКИ ЛЮБИМИ НАШИ ХОРА, и дано не усещат нито болка, нито студ, нито самота! Прекланям се пред всички вас и силата ви. Дано един ден всяка една от нас е щастлива, както съм аз сега с моята малка принцеска!  Hug

# 281
  • София
maia_a,съжалявам,че и ти си сред нас.Разбирам болката ти-аз също изгубих моите момченца близнаци ,но в 5-ти месец също 2006-та година.Изгубих ги декември,а януари същата година изгубих първото си бебче.
Сега и аз се радвам на моето слънце,но не мога да забравя и ангелчетата ми.
 Прегръщам те и ти желая много щастие! Hug

# 282
                                                Привет, мили изстрадали майчета ! Hug   
  Искрено съжалявам за загубата и болката ви! Знам какво е да изгубиш детенце-няма по-голяма сърдечна болка от тази ! Вашата болка е и моя, защото аз също изгубих детенцето си преди доста време. Историята ми е доста дългичка,макар че съкращавам доста от нещата,които бих искала да споделя с вас,за да не ви отегча. Искам чрез нея да ви насърча и да ви вдъхна надежда! И така: това се случи преди 10г. 3 дни преди Новата 99 година...катастрофа.....автобус прегази моето 4год. слънчево момченце.....всичо все още е пред очите ми.....само миг и.....моят мъничък  Ивчо го няма...отиде си....а след него тишина, самота и студено....и боли,иболи,и боли.........
 Тогава единствено вярата ми в Бог ми помогна да нося кръста си, да не полудея от скръб или да сложа край на нещастния си живот. Не обвиних Бог, не Го попитах "Защо?" -знам прекрасно,че не той причинява страданията, болестите,греха ивсички злини на тази земя.  Двамата със съпруга ми се подкрепяхме / и двамата сме сираци / взаимно. В скръбта ни близо до нас бяха не близки и роднини,а хората от адвентната църква,която посещавам- те ни помагаха с каквото могат,вдъхваха ни кураж и утеха,молеха се за нас-за всичко съм им много благодарна!     
 Почти 2 г. не можех да забременея- може би от стрес...не знам...и сега искам да ви разкажа нещо,което ще ви се стори невероятно,но за мен е въпрос на вяра.   Вече бях отчаяна- "явно вече никога няма да имаме деца"-така си мислех -говорихме си за осиновяване.   Тогава пред мен се откри възможност да отида да работя в чужбина- моя скъпа приятелка бе в Испания и изглежда бе разказвала за мен на свои приятели-испанско сем. Вероятно са били трогнати,защото чрез нея ми изпратиха покана ако искам да отида да поработя там,като те ще поемат всички мои разноски,ще ме приютят и ще ми намерят работа. Беше наистина добро предложение и аз имах желание да имигрирам,апосле да изтегля и съпруга си,но не на всяка цена. Тогава реших да поставя въпроса си пред Бога,за да взема най-доброто решение.
 Помолих се простичко,така,както се разговаря със приятел : 
   " Господи, ти знаеш за възможността която се разкрива пред нас , да,това е добра оферта и аз искам да отида да поработя, /на този етап бях безработна/ но искам да постъпя така,както ще е най-добре за нас.   Господи, ти знаеш също болката в душата ми и колко много искам отново да си имамедетенце.  Моля те помогни ми да постъпя правилно ! Нека ако ще е добре да эамина уреждането на документите да е безпроблемно и пътя ми да е отворен, ако ли не, моля те,спри ме по някакъв начин -дай ми знак ! - и ми хрумна следното:  Моля те нека ако не трябва да ходя, а ти все пак искаш да ми подариш деца, нека това да е знакът-нека до края на Август да забременея!"   /беше средата на Юли,а Септември щях да заминавам /
Откъде се появи тази дързост да поставям едва ли не ултиматум на Бога и до днес се чудя.
   Но чудото наистина стана! Бях вече забравила за това,когато 1 ден-на 28.08.2000г.  бяхме на река с мъжа ми и аз се подхлъзнах ,паднах и такава остра режеща болка изпитах в слабините,че ми прималя. Тогава се сетих за молитвата си и казах на мъжа ми :
  "Да знаеш,че съм бременна!" но той не повярва-при толкова безуспешни опити,а и още нямах никакви признаци.  1седм. след това отидох на лекар и той го потвърди.
  На 28.12.  изубих рожбичката си, а на 28.08. разбрах,че отново ще ставам мама.
   "...Нека до края на Август да съм бременна!"  - Да,аз буквално изпросих дъщеря си от Бог и Той ми я подари! Нарекох я Даниела -" Бог е мой защитник" - това означава името и на евр.
  Сега Дани е на 7г. във 2 клас и е мн. умно,красиво добро и по детски палаво и весело дете.
   Когато Бог дава,дава най-доброто! Благодаря Му !
    Има и още нещо :  С мъжът ми си мечтаехме да си имаме 2дете,но не смеехме да се решим,защото сме със мн. скромни възможности. Но ето,че и това стана ито "случайно"  --
  няма случайни неща!  Сега малката Йони / Йоана- "Благодатен е Бог!"/е на 2,5г. най-кроткото и мило дете на света за мен.
  Мога смело да кажа,че след всичко,което преживяхме,сега съм щастлива-дъщеричките ни са нашето най-голямо богатство!  А чрез Библията Бог ми дава надежда,че един ден отново ще мога с радост да прегърна моят мъничък Ивушко, който сега спи във пръстта на земята, и тогава вече никога няма да има сълзи и раздяла!

Мили момичета,помнете,че когато Бог допусне нещо да се отнеме от нас,то не е за да ни нарани или накаже, Бог елюбов и ако не роптаем срещу него, после благославя двойно!
   Желая ви от все сърце никога вече да не преживявате болка и страдание,а за напред да имате само хубави мигове със семействата си и нека Бог ви закриля и благославя !  bouquet
                                                                                                                                    Hug

# 283
radostislava, твоята история ме разплака. Незнам какво да ти кажа, но ти си една силна и борбена жена .Сигурна съм ,че ти е коствало много, но всичко е било в името на тези две съкровища които си имаш сега. Бог да ги пази и закриля !
А това е за  Ивчо -

# 284
Radostislava , трогна ме историята ти. Гушни мъничките си две слънца! Вярвам, че братчето им бди над тях и е на по-светло място!

Общи условия

Активация на акаунт