Нека се представим и още нещо

• 352 299
  • 997
  •   1
Отговори
# 525
Незнам какво да кажа,само знам колко много боли.Кураж миличка Cry Hug

# 526
  • Варна
Рали кураж! Hug-те

# 527
 smile3518 smile3518 smile3518
Назнам какво да кажа Рали .Просто  Hug и бъди силна

# 528
Рали, ужасно тъжно е това, което ти предстои. Да носиш болката на загубата, за да спестиш много страдания и болки на рожбичката си.  Cry
 Hug

# 529
rali мила много болезнено ,много но нямаш друг избор ,пък от тово зло по лошо щеше да минат 9 месеца ,да го родиш и някой ден да го погребеш като мем . Hugмила.

# 530
Рали,  Cry много тежко решение, жестоко тежко. Но единствено възможното, защото така ще спестиш болката и мъката на бебка. Съжалявам, че  няма сила, която да спести и твоите. Прегръщам те, майче.  Hug

# 531
Много често съм си мислила, какво ще ми е ако трябва да взема такова решение. Не знам каква сила е нужна.
Наистина е много тежко, но е правилно, за съжаление.
Много е трудно,защото си свикнала с човечето и мисълта, че съществува. Още по-трудно е да знаеш, че е обречено.
Не ме разбирайте погрешно. Знам , че думи от сорта, на "ще си имате друго" ... не помагат. Ти не искаш друго, искаш това и сега - то си е твоето детенце.
Мила Рали, изживяваш, най- ужасния миг в живота си. Знам, че думи, които да те утешат няма...
НИЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ И СМЕ СТЕБ. ПИШИ ВИНАГИ, КОГАТО ИМАШ НУЖДА!

# 532
Rali, толкова съжалявам... smile3518 Weary

# 533
  • България
Задуших се от толкова мъка изписана тук!Господи,не знам какво да ви кажа...Толкова жени изгубили рожбите си...Не,аз спирам да пиша,понеже нямам моралното право да изкажа мнение и съм задушена от сълзи!Моля се за вас и ангелчетата ви newsm17 smile3518

# 534
Ох,Рали,миличка,така добре те разбирам....И с мен се случи почти същото нещо,даже бях и в по-късна седмица-28.Знам,че каквото и да ти напиша сега,изобщо няма да е достатъчно,но просто много кураж,мила,много сили и една огромна приятелска прегръдка от мен!Не се затваряй в себе си и винаги,когато имаш нужда,пиши,аз съм насреща!Когато споделиш болката,поне мъничко ти олеква,а и всяка една от нас тук знае какво е да изгубиш рожбичката си...С теб сме!

# 535
Защо с всеки изминал ден нещастните мами се увеличават newsm45  Кога ще спре това? Ветеринарите по добре се грижат за животните ,от колкото НЯКОИ "лекари",какво е това претупване и този дежурен отговор "Всичко е наред"? Лекарите в момента са най-големите убийци,убийци на мечти,на надежди,на деца, и на какво ли още не. Нали уж има закон за убийците.....но вярно че тези идиоти не са убийци а "лекари" #2gunfire ......аман вече от глупави закони в тази държава. Аз си обичам страната ,но мразя държавата и управлението. За такива хора трябва да има разстрел ,стига са печелили пари,нямат ли поне сърце.....парите не са всичко. То поне срещу пари да гарантират живот....Ей полудявам....спирам до тук ...че започнаха да ми треперят ръцете от нерви. smile3511
А на мамите преживели загуба каквото и да кажа , няма да е достатъчно. Кажете на мъжете ви да си купят по - големи пушки за опасно грозен дивеч  и да тръгват на лов.

# 536
Момичета благодаря на всички за подкрепата  само човек, който е преживял такова нещо може да те разбере и да му се донериш.При мен всичко се случи на 29-ти след 2 дни мъчителни контрации, беше пълен ад, успях обаче да си видя бебенцето, защото първо аз я хванах, когато излезе.Беше идеална по нищо не личеше, че има някакви увреждания, приличаше на малка кукла и всеки път,когато си затворя очите виждам само нея. Писали са я мъртвородена, което не е истина- видях я , че диша просто никой не й помогна да продължи,защото е болничка.Незнам какво да кажа... все още не мога да понярвам и знам, че ще помня тези моменти цял живот... smile3518

# 537
РАЛИ съжелявам мила , Hug Hug Hug ние сме с теб винаги ,наистина е ужасно това ,което ти се случва ,нее чесно да сме ограбени по този начин ,но нямаме друг избор освен да продължим и да се молим някой ден да гушкаме здрави бебчета . Flowers Rose Flowers Roseза твоята принцеса нека почива в мир.

# 538
Рали Hugте мила.Нямам думи просто с които да те успокоя.Аз не можах да видя моето момиченце,нямах силата и куража.Сега си мисля,че е трябвало да си я видя и да си я гушна поне за малко Cry

# 539
Незнам, но грубостта на докторите в родилното беше ужасна, не искаха дори да ме приемат в началото, защото леглата им били необходими за раждащите жени, а не за тези от патология. Не ми дадоха никакви обезболяващи родих си без нищо,а когато се лазплаках от болка-ми казаха че не ме боляло чак толкова. Как това може да са хора,толкова безчувствени,а работата им е да помагат ...

Общи условия

Активация на акаунт