Нека се представим и още нещо

• 352 302
  • 997
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мили мами!И аз искам да споделя една много тежка загуба на 16.05.2009г погребахме моята племеница  слънчицето ни.Тя е дъщеря на сестра ми бяха разнояйчни близначки , адски нелепа смърт от някаква болест която чух за пръв път "Синдром на Бругада".На 12.05.2009г тъкмо когато навършваше 2-рата си годинка (точно на рожденния и ден) изведнъж припадна закарахме я в болницата сърчицето и  беше спряло направиха и електрошок и я върнаха, така след 3 дни чакане пред интензивното отделение нашето слънчице стана ангелче.Много е тежко още не можем да се примирим с мисълта че вече нямам да я има.Разказвам тук защото знам че ще ме разберете.Сестра ми вдига кръвно и ходи на психолог.Не знам как ще приживеем това.Мнооооооооого боли........

# 556
Гюли, съболезнования и  Hug.Наистина боли много, ужасно много ..... Cry
Как така я загубихте на 2 годинки? Преди това нищо ли не сте знаели?
Вече изтръпвам като чета такива неща. Обзела ме е пълна параноя за всичко и разбирам все повече и повече, че от нищо не сме застраховани дори и да се родят здрави дечица.Много съжалявам.

-за твоята племенница! Спи спокойно мъничка!

# 557
  • Стара Загора
Гюли ,това е ужасно  Cry Cry  Cry Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 558
  • Добрич
Гюли, толкова много съжалявам.Всички тук знаем колко много боли.Нека вашето слънчице почива в мир, на такива ангелчета дори няма как да кажеш "Бог да прости', защото няма за какво да им се прощава. предай най-искрените ми съболезнования на сестра ти.  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за малкото неземно рано угаснало слънчице!!

# 559
Благодаря ви много.
Цитат
Как така я загубихте на 2 годинки? Преди това нищо ли не сте знаели?
Точно на една годинка (Те живеят в Турция) сестра ми ги  закара в една от най елитните университетски болници в Истамбул направи им пълни изследвания (включително и кардиолог )и казаха че са супер здрави бебета.За болеста и  ми казаха следното  цитирам "Внезапна сърдечна смърт при лица със структурни здрави сърца"Удари ни гръм от ясно небе

# 560
Гюли,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 561
Благодаря ви Lora33,reni 805,kenga,Ladybebi,Марго.Много сте мили Hug

# 562
Гюли, съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose ужасно е това, което ви е сполетяло. Почивай в мир малко ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 563
моите съболезнования
 Flowers Rose Flowers Rose спи спокойно ангелче

# 564
  • София
гюли, Cry Cry Cry

# 565
  • Варна
Гюли, ужасен шок, здраво детенце да си отиде така! Много съжалявам за болката, която преживявате! Милото ангелче...  Flowers Rose Flowers Rose

Тази сутрин минах през гробища и освен на познатите дечица от урностената отидох да запаля свещичка и на Даринка (момиченцето, за  което стартира кампанията на Сейв-Дарина). Докато вървях по алеята, от един надгробен камък ме пресрещна въпрос "Как си?", отдолу беше издълбано "Аз съм добре". Дано всички те, непрежалими и незабравими мили душици са добре там, където са.

# 566
Гюли,ужасно страшно е това което сте преживели.Моите съболезнования да почива в мир малкото ангелче Sad Sad Sad

# 567
Гюли мойте съболезнования  да почива в мир малкото ангелче

# 568
  • Варна
Гюли моите съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче.

# 569
 Cry

мъчително е да вижда човек как тази тема все повече набъбва...

Лора, Папи, Гюли... приемете и моите искрени съболезнования...   Cry

Лилибонче, дано... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт