Нека се представим и още нещо

• 352 286
  • 997
  •   1
Отговори
# 585
karne, моите съболезнования за близнетата! И аз загубих близначета едно след друго, но доста по-рано от теб, така че болката е несравнима. Ти си видяла бебенцата си  Cry
Хубаво е, че вече гледаш напред. За броя секция не се притеснявай - поне до 3 мисля, че няма да имаш проблем. Една от гинеколожките, които познавам, ми е разказвала, че е правила 7-мо поредно секцио на жена в Либия и тя нямала намерение това да й е последното. Peace Виктория Бекъм роди всичките си деца със секцио. 3 ли са, 4 ли... вече им изгубих бройката. Ще си имаш дечица. Кураж!  Hug

# 586
Миньон, мерси!

# 587
  • София
karne ,много съжалявам мила! Hug
И аз загубих близначета момченца ,но в 20-та г.с.Сега имам моето слънчице Жори.
Не губи вяра,ще изгрее и твоето слънчице! Praynig
А за секциото - не се притеснявай,не е задължително и следващият път да е секцио.И наче аз познавам жена с 3 деца - все с операция раждани.

# 588
angels_zg,
Благодаря. Ще изакам необходимото време след операцията и ще продължавам напред.

# 589
Извинявам се за грешката! Имах предвид ще ИЗЧАКАМ.

# 590
karne ,  Hug Hug Hug-те миличка
Болката е огромна , но трябва да си дадеш кураж и да гледаш напред !!!
Пожелавам ти бързо въстановяване и физическо и психическо !!!
От сърце ти желая много късмет и дано скоро да пишеш в темата " Моята мечта се сбъдна - вярвайте !" .
И само напред - часовника се върти само напред !!!

# 591
 eva79, Благодаря ти за хубавите думи!

# 592
ЗАЩО? и ДОКОГА? ще става така?ядосвам се ,но отговор не намирам.Дано щастието е наблизо за всяка от нас.С какво сме заслужили тази участ?ГОСПОДИ!ох,момичета.да знаете колко ми е мъчно като чета тук.все се надявам след нещо лошо,да последва добро.а то все се изплъзва.но не губете кураж,защото доказателства за успех има.тогава ще се почувствате истински щастливи.как чакам този момент и аз.пожелавам го от сърце на всички ни!и пак съжалявам за загубите ни,това не се забравя.ДА ПОЧИВАТ В МИР ВСИЧКИ МАЛКИ ДУШИЧКИ!прегръщам ви Hug,целувам ви lovekiss,и се моля за нас Praynig

# 593
karne миличка, това е ужасно smile3518, разбират те всички тук,
 най-вече не те напуска чувството,че някой е ограбил щастието ти без дори да те предупреди, а всички около теб ти говорят как още си млада и ще имате друго-сякаш тона е като телевизор-разваля се и го заменяш с  друг, защото е дефектен. имай кураж ще го изживееш Hug

# 594
Zdraveite na vsi4ki mami koito sa zagubili ne6to ot samite tqh,4ast ot du6ata si,4astica ot sarceto si...I az sam edna ot vas.MOITE SABOLEZNOVANIA NA VSI4KI,KOITO STE PREJIVQLI TOZI UJAS! [smilie=smile3518.gif]Za moqta istoria prosto neznam ot kade da zapo4na.Rodih na 17.05.2006,mom4ence-3,800,54sm.Na 2den mu napraviha imunizacia i sled nqkolko 4asa nemoga da go sabudq da go nahranq ot visokata mu temperatura i be6e MNOGO jalt.Ispadna v 6okovo sastoqnie i be6e preveden v inten.sektor.To4no do rodilnia sektor.Spasiha go.Posle razbraha 4e dqsnata mu klu4ica e s4upenai 4e trqbva 1mesec da ne spi na neq.I taka na 10den ni ispisaha zdravi.Raste6e kato normalno dete.Izleze mu malko top4e na lqvata klu4ica.Is4kahme 1sedmica za da se vidi dali tova 6te porasne,a to porasna.Na 2meseca i polovina mu napraviha operacia,za da pratqt takanta za biopsia.Da vi kazvam cql 4as dokato 4akahme s maja mi da svar6i operaciata kak se 4uvstvahme smile3518.Vsi4ko be6e nared.4akahme 2 sedmici za rezultati...kazaha LIMFOMA.A togava jiveehme v Plovdiv i trqbva6e da gi pratim i pri Bobev.Pak be6e sa6tata diagnoza,a Bobev kaza,4e dete nad 2godini moje da q ima.I doidohme v Sofia i diagnozata be6e Limfoblastna lefkemia.Prieha ni vednaga,a az neznaeh kade se namiram,pitah se kakav e tozi ko6mar koga 6te se sabudq,no ne se sabudih.Sled kato ni napraviha isledvania se po4na himeoterapia.Toi pla4e6e ot neq,a az sas nego newsm45 newsm45 newsm45.Nemoga s dumi da opi6a tova,koeto prejivqh tam(v isul).Mesec i polovina ma4enia za nego i za men.Vseki den vzimane na krav i  newsm45.Sega vi go raskazvam otgore-otgore,za6toto e mn dalgo i nqma dumi zatova.Ot 1 isledvane se razbra,4e nqma kislorod v kravta i trqbva6e 10 4asa da stoq nad nego da darja maskata,za6toto q maha6e i da stane 08:004asa za da vidqt dali 6te sa po-dobri isledvanita,a te bqha lo6i i ni prevedaha v treta gradska(07.10.2006).Ot lineika mi go vzeha ot racete i kazaha 4e go priemat v inten.sektor.Tam nemojeh da spq pri nego.otidohme na svijdane bqha go varzali kato Isus,intobiran BE6E GROZNA GLEDKA.NVSQKADE APARATI,KOITO GO DARJAHA JIV.Sestrite bqha slojili golqma ikona tam.Na 17.10.2006 be6e v koma I ni izvikaha tam.Maja mi vleze prav, TOI si otvori o4ite i sarceto mu sprq.Nemojah za posled da go dokosna,za6toto maja mi po4ti pripadna,a 4asat be6e 10:45.Kato doidohme v Sofia maja mi po4na rabota v pogrebalna agencia.MN SALZI,MN MAKA...Na 23.10.2007 rodih malko angel4e,koeto me krepi v tejkite mi momenti.Kazva se Antonio i sega e na 1godina i 7meseca.Toi pritihva makata,no tq nemoje da se zali4i.OTNOVO MOITE SABOLEZNOVANIA NA VSI4KI,KOITO SA PREZIVELI UJASA NA JIVOTA SI.

# 595
Сиси, съжалявам много.... Cry! Преминала си през ада и почти знам как си се чувствала и продължаваш да се чувстваш. Хубаво е, че сега си имаш здраво детенце, но знам че то по никакъв начин  не замества другото .Искренно ти съчувствам за болката и мъката Hug.

# 596
reni blagodarq  Hug newsm51

# 597
Сиси smile3518четох написаното на почивки през сълзи.Върна ме през януари 2008г.
Много пъти съм казвала че това е най голямата болка която човек може да изпита.Не ,не минава не се лекува с нищо,не се превъзмогва,не става по малка.Тази празнина си остава толкова празна колкото и в началото
Имам дъщеря която ме радва,сега очаквам бебе,изпълнени сме с надежди,но...онази голяма горчива мъка ще си живее винаги с нас.
А непрежалимия ни син винаги ще бъде в сърцата ни

# 598
krasa благодаря за казаните думи,когато споделиш малко олеква.Щом и ти пишеш тук и ти си прежшвяла загуба– много съжалявам Hug Hug Мога само да ти кажа да гледаш напред и мисли хубавото,стискам палци всичко да е наред със втората ти рожба newsm17 newsm17 newsm17

# 599
Мила много съжалявам smile3518 Hug

Общи условия

Активация на акаунт