Нека се представим и още нещо

• 352 265
  • 997
  •   1
Отговори
# 630
мими135 ,дано е светло на душата му ,дано са добре нашите дечица ,нека почиват в мир всички ангелчата ,много съжелявам мила ,че си една от нас  newsm45.

# 631
  • Добрич
мими135 , не знам какво да кажа! Всички знаем как боли... ти знаеш как боли 10 години....
Дано всичко, което казват е вярно и те да са на оная светла, зелена поляна, която да дава топлина и уют на душите им да си играят на воля!
Прегръщам те от сърце и скърбя с теб...... Hug
 Flowers Rose Flowers Rose За твоя 10-годишен син

# 632
  • Варна
Здравейте мили майчета, първо искам да изкажа искрените си съболезнования на всички, които са загубили детенце, за жалост и аз вече знам колко е голяма болката. Накратко моята история е следната: на 15-ти януари след много часове мъки да родя нормално, ми направиха секцио (в майчин дом-варна) роди се най-желаното и прекрасно бебе на света - моята Йоана. Още с раждането разбрах, че нещо не е наред, докато не ми казаха на сутринта, че детето може и да не оцелее (беше увредена-имаше дихателни проблеми), след три дни ни закараха в болницата, моето детенце се бори много за живота си, но на 38 дни почина от двустранна пневмония  Cry не  можахме да и се нарадваме, да си я нагушкаме, да си я приберем в къщи... много боли момичета, много ме е страх оттук нататък какво да правя, как да постъпя, нямам грам утеха, съсипвам се всеки ден, сънувам я постоянно...Боли ужасно
Лека им пръст на всички малки ангелчета.

# 633
  • Добрич
Сиси, много съжалявам , че си една от нас, майчице! Hug

# 634
оттук нататък какво да правя, как да постъпя, нямам грам утеха, съсипвам се всеки ден, сънувам я постоянно...Боли ужасно
Моите съболезнования... Cry. Няма лек за тази болка, просто ще си живеем с нея докрая. Сега е твърде рано, ще мине време...  пожелавам ти да усетиш щастието в очичките на едно малко съкровище един ден  Hug!

# 635
mimi135 , безмълвна съм пред мъката ти. Подобна мъка и страдание са тъй непоянатни. Поклон пред паметта на сина ти и пред твоята болка, майчице. Каквото и да напиша - няма да бъде уместно пред такава мъка.  Cry

sisi83 , съжалявам, че още една майка влиза в редиците на родителите, изгубили най-свидното. Познавам съсипаните мечти и надежди. Но ми се иска да мога да ти вдъхна мъничко надежда. Знам, че сега не искаш да чуеш за друго бебе, искаш само това, което си загубила, но с времето идва ден, в който в нас отново се заражда надеждата. Този ден ще дойде и за теб. Вярвай в това. Дай си време. За да се научи човек да живее с болката е нужно време. Тя няма да изчезне с него,просто ще се научиш как да продължиш напред с нея. Винаги когато имаш нужда -  пиши, а ние ще сме насреща. Hug

# 636
Сиси,буца ми засяда в гърлото,много съжалявам че си сред осиротелите ни души...
мога само силно Hug

# 637
  • Варна
 Hugпрегръщам ви момичета, много ме е страх и за друго, тъй като докторите ми казаха, че ме е минала "някаква инфекция" м/у 3-я и 5-я месец (затова бебето е било увредено), сега незнам какви изследвания да си пускам, направила съм един дълъг списък. Гинекологът ми ли трябва да питам за изследванията (т.е. какви да са)?Незнам при кого да отида за съвет-личната лекарка не ми помага Sad

# 638
Sisi83, толкова съжалявам, че и ти имаш повод да пишеш тук! Ще ти е нужно време да свикнеш с болката, мъката. Но това не трябва да те спира пред мечтата за друго бебче, напротив от сега нататък ще се информираш какви изследвания, какви прегледи, медикаменти ако е нужно да приемаш преди да забременееш отново. Мисля, че може да получиш съвети за добри специалисти в твоя град от други майчета тук, които са и те от Варна. Порови се в нета разпитай ще те посъветват, горе главата. Hug

# 639
  • Варна
Sisi83, искрено съжалявам за загубата ти! Относно изследванията, всеки доктор е на различно мнение.

# 640
  • Mediterraneo
Сиси, ужасно съжалявам за загубата ти  Cry

# 641
  • Бургас
Сиси, миличка  Hug
По повдо инфекцията , мисля , че няма да могат лекарите да излязат с едно становище. Възможно е от прекарана настинка , грип , толкова много са факторите.
Пожелавам ти в най - близко бъдеще да почустваш нуждата от нов живот и Господ да ви дари с живо и здраво бебче, което ще дарите с цялата си любов. Hug

# 642
sisi83, много съжалявам за загубата ти  Sad
Както ти е писала nani-banani, не винаги може да се разбере каква точно е била инфекцията. Може да е било лека настинка, която ти дори не си усетила или грип. При теб може да е преминало на крак с кихане или зачервено гърло, но за съжаление инфекцията засяга всички органи на бебето и нанася много поражения. А относно изследванията, те са много и едва ли има нужда да правиш всичките. Моят съвет е когато решите да опитате, да намерите добър гинеколог, който да ви обясни и да ви насочи в правилната посока.
Не се предавай и се бори за мечтата си! Сега боли много, но времето лекува и един ден ще си готова да опиташ пак! А когато имаш нужда да говориш за това, ние сме насреща!  Hug

# 643
Здравейте,
отдавна се каня да пиша и все се чудя къде, затова най - накрая реших да е тук. Както се вижда от подписа ми и аз загубих детенцето си. Заради лекарска грешка. Изкарах една лека и безпроблемна бременност, с лекарката която ме следеше имах уговорка да ме изражда, но когато вече бях с контракции, спукан мехур (тя го спука) и 4 см разкритие  тя ми каза че нямало да може да присъства и да ходя да раждам при дежурния екип, тя била се уговорила с една акушерка да ме следи и всичко щяло да бъде ок. И така отидох да раждам, тоновете на бебето взеха да падат и дежурния лекар се чудеше да ми правят ли секцио или не, и понеже вече бяха направили на няколко жени секцио и чакаха още, които бяха с уговорка с лекар мен ме оставиха да раждам нормално. Бебето ми се роди с тежка асфиксия и преживя само 6 дни. Много тежки моменти изживяхме и аз и семейството ми, вече се посъвзехме от случилото се. Въпреки че не съм писала до сега ви чета редовно и ми вдъхвате кураж, за което ви благодаря. Просто исках да ви се представя. Надявам се на всички да ни се случват само хубави неща от тук нататък. Ние вече работим по въпроса за бебче и се надявам скоро да стане.

# 644
Надявам се на всички да ни се случват само хубави неща от тук нататък. Ние вече работим по въпроса за бебче и се надявам скоро да стане.

Стискам палци и съжалявам че си една от нас.
Кураж и успех, скоро да ни се похвалиш с едно пухкаво бебче. Hug

Общи условия

Активация на акаунт