И аз като повечето от вас съм преживяла загуби-2. Още тогава се отказах от мисълта да имам деца, да се измъчвам излишно от нови загуби. Е за мой късмет миналата година забременях и денят, в който разбрах, че сам бременна почина брат ми, което ме накара да искам това дете повече от всичко. Преди малко се разплаках от вашите болки и отидох и целунах спящата си дъщеря. Не мога да си представя ако я нямаше. Докато бях бременна и измъчена, казвах първо и последно, но не съм сигурна, мисля че искам да се наслайдавам на това удволствие още няколко пъти. И господи, колко се радвам, че не съм райдала в Бг, четейки ужасите, през които сте преминали и спомняйки си моите. Целувам всички ви и знайте, че един се райда друг умира. Скоро ще видите вашите ангели, както аз гледам моя.
започнаха да се разреждат, да минават леко, даже без да викаме линейка!!! С тенденция вече да престанат. Тази пролет (сигурно като за последно?!)...такова чудо не бяхме преживявали. Просто го гледахме как си отива и мисълта, че с нищо не можем да му помогнем направо ни влуди. Бърза помощ естествено веднага дойдоха. Лошото стана, че от паника ли, от какво, Павчо започна лудо да буйства! И лекарката губеше ценни минути докато му окаже помощ. Думи нямам да опиша каква страхотия беше...
... накрая тя се развика: "Момченце, спри се, за да ти помогна, заминаваш си..." и трепереше. Тогава аз скочих отгоре му (а той е едро дете и в такова състояние такава сила му идваше, че 2 възрастни едвам го удържахме), тя му би урбазона и му сложиха кислородна маска. Уж страшното мина, но след малко той загуби съзнание. А аз в паниката си си помислих най-лошото...Казаха, че кислорода му е дошъл в повече!

Прегръщам всички виртуално и страдам с вас за скъпите ви загуби

И така на 01 януари вече 2005 г. ми направиха кюртаж. След като се събудих от упойката ми връчиха една рецепта ,бяха ми изписали някакъв антибиотик ,вече не помня какъв беше, и ме изпратиха да си ходя. На 03 януари отидох при доктора и като видя какво са ми изписали и каква доза се хвана за главата ,защото са ми изписали слаб антибиотик и само по едно на ден. А като му разказах какво се е случило и какво са казали направо умря от смях. Но това вече е без значение. Важното е ,че след аборта нямах възпаления и усложнения и всичко мина добре. 
каква радост беше за мен.Тъй като нямам много голям трудов опит в книжката , не че не съм работила , реших да замина при родителите ми тъй като баща ми има много познати и се занимава с бизнес , ми помогна да намеря работа като секеретарка.Бременността ми се развиваше много добре с мъжа ми подготвяхме сватбата , макар че преди сватбата изразходвах доста нерви тъй като имахме малко разногласия с него , но всичко мина благополучно , бях в 4 месец вече , времето беше страхотно , сватбата мина доста добре.Пак си заминах за моя град при родителите си , при всяка възможност идвах при мъжа си, бременността вървеше много добре , бебчето се развиваше много добре , докторката ми го гледаше на ехограф , виждах как му тупти сърчицето.След това се случи така , че гинеколожката ми замина нанякъде , без да се знае къде и кога ще се върне , реших да отода при друг гинеколог , няма да ви казвам в каква паника изпаднах след като ми каза , че бебче изостава в развитието си , след това на друг доктор хукнах тъй като бях много стресирана от това което ми каза.Все пак бях вече в 7 месеца , другата докторка ме погледна на ехографа и ми каза , че няма такова нещо.Всичко вървеше добре , но мъжа ми настоя да раждам в Бургас / той е от там / , за пояснение аз съм от Стара Загора , нашите нямаше какво да правят съгласиха се да замина за Бургас , макар че да не бяха съгласни.И така в началото на 8 месец аз дойдох в Бургас , нямах личен лекара , така че първото нещо е беше да се запиша при някой , нямах и гинеколог , но си мислих че всичко ще е наред.И така заживях с моя мъж и неговите родители в една къща , ние тъкмо бяхме направили ремонта на втория етаж ,където щяхме да живеем , мъжа ходеше на работа , а аз се срещах с приятелите макар и малко , домакинствах , висях на компютъра и най вече във форума.Но се случи така че 2 седмици преди да родя се скарах със свекървата , дигна ми тя скандал , че не и искам родопските одеяла , които както винаги беше извадила за малко на слънце и после пак ги беше натъпкала с нафталин.Няма да казвам как миришеше на нафталин из цялата къща , а на мен от тази миризма лошо , виеше ми се свят , всеки здравомислещ човек щеше да се сети , но не и тази женица.След това беше казала зад гърба ми , че съм искала да сложа боклуците на майка ми , а това беше чииза ми , като нищо излишно нямаше за едно младо семейство, след това тя говореше с едни съседи , че виждаш ли тя ми е слогувала 3 години , така ми беше яд на нея , че говори такива глупости , че цялото село ни чу как се караме.От там нататък не си говорихме, аз бях на 2 етаж и чаках мъжа ми да се върне от работя , тя на долния.Искам да кажа , че преди да се скараме ходих на гинеколог , бебчето беше много добре, главичката му беше вече надолу и се очакваше да се роди само.Но след скандала мога да кажа , че кръвното ми се покачи , а преди да забременея беше страшно ниско , по време на бременността беше 120 на 80 за мен явно и това кръвно е било високо , а след скандала да не казвам , явно е било още по високо.Причната да загубим бебчо е отлепване на плацената поради високо кръвно,, ако трябва да пиша за раждането трябва да пусна отделен постинг , защото то е кошмарно приключение , но най важното за мен е , че останах аз жива тъй като сега можеше и мен да ме няма.И още едно уточнение : имахме момченце , съвсем нормално развито , само че беше по - малко , нито аз нито мъжа ми е някакъв здравеняк и аз съм се родила със същите килограма 2.490 , 53 см, родих го в 21.30 , не съм го видяла. Бог да го прости мойто ангелче.